для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Здох чи не здох?


Здох чи не здох?
    Всі імхують про глобальне, геополітичне і серйозне, а я хочу про скотину.
 
    За інформацією джерел УНІАН у спеціальних службах України, які заслуговують на довіру, четвертого президента України Віктора Януковича немає серед живих
(http://www.unian.ua/politics/893857-unian-zvernuvsya-do-rosiyskoji-storoni-po-dokazi-togo-scho-yanukovich-jiviy.html).
Не те, щоб сильно непокоюся за здоровля Підараса,.. а все ж цікаво – здох чи не здох?
 
    Хряк з його ригопадлючими спічами і глючними заявами про своє президентство в Україні - єдине, що, нехай і ілюзорно, легітимізує путінські дії в Криму. Тіпа, "президент дружньої країни попросив про допомогу у боротьбі з фошистами і бандерівцями, а я не зміг відмовити братському народові, який для мене уособлюється цим законно обраним президентом симпатягою Пьодричем. Ну, і, само собою, треба виручать угнєтьонних рузких, істязаємих жидофашистськими татаробандьоравцами».
    Путін повинен би не випускати Хряка із телестудій і змушувати його говорити, говорити, говорити... . Вся Росія і весь світ повинен щодня бачити заламуючого ручки руки "законно обраного в екзилі". Хряк не повинен би сходити із запльованих телеекранів, стрибаючи, як генгуру, з канала на канал. А він притих, як земляний заєць... .
    Хряк повинен би вивалювати щодня компромат на новий уряд і своїх бувших однопартійців гігатерабайтами, демонструвати вбивчі документи і навіть кіно з прихованих камер юльчиної палати. Показувати своє нове, вражаюче скромністю на грані аскетизму, житло і бідкатися про сумну долю, про те, як він збирався збільшити зарплату в 10 разів, і всю долярами, а бандьоровці не дали, їздити інформаційним танком по клятим Юльці, Пастору і Кролику, доводити, що червоні труселя не його, а Азарова, а Віагра клюєвська.... .
    Натомість один виступ з текстом, по-дебільному написаним, оговірками Хряка по Фрейду, сльозами злоби і відчаю, і всього одна зламана авторучка... . Ни впичатля!
    Щось тут не те... . Або Хряка гебешні катюги піддають тортурам («віддай бабки, падла!»), або той вже не витримав тортур... переглядом телепередач з України. І застрелився трьома пострілами в жопу.
    Його достроковий гаплик може бути поясненням перенесенння Хутіним строків «референдуму» в Криму, поясненням певної нерішучості в діях (крім, зрозуміло, і більш вагомих причин гальмування окупації).
    Що з цього приводу думає шановний консиліум?
    А от кому він потрібен живим - то питання для окремого обговорення.
    Тільки ж не подумайте, що я переживаю за ту тварюку. Просто дуже хочеться, щоб радість від повідомлення, що таки здох, не затьмарилася достовірним повідомленням, що ще живий, хоч і плохий, і стан ниопридільонний... .
Cemetery
 

© PiligrimK [06.03.2014] | Просмотров: 6804
Метки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.3/69

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook