для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Респект чехам.


Респект чехам.
Молодці чехи. Пропонують Євросоюзу зупинити переговори з Росією про скасування візового режиму. Я б, звичайно, рекомендував діяти трохи жорсткіше. Почав би затримувати на території всіх країн вихідців із Росії. В КПЗ. Днів так на п’ять. І сказав би їм, що всі вони будуть депортовані у зв’язку з тим, що їх подальше перебування у країні може нести загрозу іншим громадянам тої країни.
 
Можна і не в КПЗ, а в якісь санаторії-профілакторії, щоб ніхто не зміг назвати умови утримання невинних людей надто жорстокими. Лишив би їм засоби зв’язку, безкоштовний інтернет, безкоштовний зв’язок із Росією. Нехай телефонують-скайпують до родичіві просять щоб ті щось робили зі своїм Презишизом. Незадоволених в Росії багато. Мало тих, хто готовий протестувати. А тут -- така оказія різко збільшити їх кількість. Масові демонстрації протесту по всій Росії не зашкодять. На таку кількість демонстрантів навіть там ОМОНу не хватить. Може, і до російського Майдану справа дійде. В умовах революції нація дорослішає швидше.
 

Ще насмілюся озвучити рекомендації до НАТО. Ні-ні, я не буду кликати авіаносця до Чорного моря. НАТО на таке не піде, бо боїться розізлити злого карлика і той почне третю світову. Погоджуюся з ними, що такі побоювання не є безпідставні. Шизофренія -- важка хвороба. Але психіатри стверджують, що шизофренікам таки можна плідно доносити свою думку, якщо почати розмовляти на їхній мові. То чому б не спробувати?
 
Всі ми чудово розуміємо, що, якби Україна була членом альянсу, то такої проблеми зараз би не мали. Подавати заявку на вступ до НАТО не можемо, бо там є пунктик, який забороняє приймати нових членів, якщо вони мають військовий конфлікт із іншою державою.
 
Але ж з ідіотами – по-ідіотськи. НАТО може внести зміни до свого статуту. Внести пунк про те, що на Україну ця заборона вступу може не застосовуватися в зв’язку з тим, що… і тому, що… (Тут вони можуть вписати будь-які ідіотизми.) А на весь світ заявити, що  прийняття того пункту не означає негайного його виконання. Хай пацієнт думає.
 
P.S. Тут ще одна ідейка підвернулася на рахунок ідіотичної війни. Чи не могло б НАТО вийти в ефір на частотах, які використовує російська армія з пропозицією до офіцерів і солдатів переходити на бік військ альянсу? biggrin
© Коваль [04.03.2014] | Просмотров: 4666
Метки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 49.1/45

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook