для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Як перемогти армію ворога, не витративши ні одного патрона.


Як перемогти армію ворога, не витративши ні одного патрона.
Як перемогти армію ворога, не витративши ні одного патрона.
 
«Была такая классная военно-политическая заготовка, которая прекрасно сработала в Осетии против Грузии. Мир до сих пор в догадках, кто там всё начал и кто – агрессор! Но хахлы всё нам пересрали, суки бандеровские!!!» - як не зрозуміти відчай російського ефесбешника?)))
 
Україна вкотре вносить корективи в загальноприйняті поняття та стереотипи.
Вона в пух і прах розносить озброєного до зубів ворога, не витративши для  цього жодного патрона, не проливши при цьому жодної (тьху, тьху, тьху) краплини ні своєї, ні чужої крові. Про попиту кров верховних імперців та, після цих подій, політичних кремлівських карликів, можна не згадувати.
Україна застосувала чергове НОУ ХАУ – замість дати очевидний і безспірний ПРИВІД чи хоч якусь його легітимну видимість здійснити своєму войовничому сусіду повномасштабну інтервенцію, вона «сіла, склала руки, і, трохи подумавши та почортихавшись, здійняла, нарешті, руки. Аби помолитись.»
Для Росії, лідери якої важкезною гирею прив’язані до звички мислити і поступати стереотипно, звично, «по науці та аналогії», в цілковитій узгодженості із, знову ж таки, загальноприйнятими поняттями російської військової доктрини, це було повною несподіванкою і пасткою, як потім виявилось. Всі її геніальні, як вважали кремлівські мудреці, домашні військові та ідеологічно-пропагандистські заготовки провалилися. Мало  того, замість успішного бліцкригу, такої собі тріумфальної прогулянкової войнушки, як здавалось, Кремль постав перед реальною перспективою нищівної і гучної геополітичної поразки. Думаю, що бажання прибити Янека всіх сотників Майдану в рази поступається такому ж сьогоднішньому бажанню Путіна.  
 
І тут починаєш згадувати і передчасне, не підкріплене ходом подій, повідомлення російських засобів масової дезінформації про захоплення Верховної Ради, яке було сплановане і проплачене  ФСБ, але через українську хитролінь та віковічну переможну мудрість «сіла, склала руки і…» не стало, на щастя, реальністю.  
 
Є таке модерне словечко – тролінг. Це коли тролі лише роблять вигляд, що їх цікавить чиясь думка чи позиція. Насправді вони очікують підтвердження своєї догадки, що сторона, яку вони тролять – саме така сука і мразь, як їм хочеться думати. Україна бездоганно виконала місію по тролінню Росії. Їй в цьому добре допомогли і місцеві сепаратисти, і колишній яйцебоязненний недопрезидент і самі ж росіяни.
 
Валюха Матвієнко, уродженка  хмельницької Шепетівки, спікєр російського Совєта Федерації  стала жертвою тролінгу, мотивуючи потребу пристати на задоволення військово-політичних хворобливих амбіцій Путіна: «При попытках захвата здания МВД в Крыму были пострадавшие, есть жертвы, идет запугивание, идут угрозы, и люди просто, естественно, в этой ситуации высказывают серьезную тревогу за свою жизнь, за безопасность свою и своих семей. И это принудило правительство Крыма обратиться за помощью к России», - сказала Матвиенко. «Есть жертвы, в том числе и среди россиян», - добавила спикер.
Через час после этого заявления спикера Генеральный консул России в Крыму Вячеслав Светличный опроверг появившуюся ранее информацию о погибших или пострадавших в ходе попытки захвата здания МВД республики. Светличный отдельно подчеркнул, что у него нет данных о жертвах или пострадавших как из числа российских граждан, так и граждан Украины.
 
Ні додати, ні прибрати. Сила, брехня і застрахування, як фундамент вєлікаго Русского міра.
 
Закінчити хочеться геніальною цитатою Анатолій Стреляного.
 
«И скажем главное. Национальное украинское дело из-за событий в Крыму, как бы они ни повернулись, не пострадает. Наоборот. Объяснять это – значит держать читателя совсем за дурака. Посягательство России на Крым только приблизит приход в Москву такого гостя, как Русский Майдан. Объяснять это тоже излишне. Другое дело, что русская оккупация Крыма может многих убить и обездолить. Людей жалко, даже несмышленых, а так бы все хорошо.»
 
Будемо надіятися, що все обійдеться добре. Тому що приближається наш Рамадан, Великий піст. А піст – це умиротворення. Путін, якщо він справжній, а не ряжений, християнин, має такі прості речі, як для християнина, розуміти… Витерпів же, неборака, до закінчення Олімпіади, на яку було втелющено майже річний бюджет України!)))
 
Перемогти армію ворога, не витративши ні одного патрона, можна.
 
Тому що сила людського Духу і Віра перемагають силу бездушного залізяччя, яким би надсучасним та смертовбивчим воно не було.
 
А Україні – слава, і полеглим та живим героям слава, і всім, хто цю славу виборює.
 
Запитання: От, чому, коли чую словосполучення: "братський народ", хочеться взяти і уєбати по писку? Я шовініст?
 
Відповідь: Ти - раціоналіст. Рузьке називають це фошизмом.
© Kopf [02.03.2014] | Просмотров: 5228
Метки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.8/68

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook