пароль
помнить
uk [ru]

"Настоящих буйных мало..."


    Реальна ЛЮСТРАЦІЯ  
Якщо ми хочемо не тільки стенати за безневинно вбитим, але і не образити їх пам'ять своєю бездіяльністю - потрібно діяти. І діяти активно ,щоб не допустити Єфремових, перефарбованих Тігіпко, мерзенних Чечетових, не менш мерзенних Царьових , Колісниченко,Олійникових та ще 200-300 запроданців, знову до влади. Показати продажність комуняк. Прибрати гидоту з управління Хрькова і підбурювачів з Криму. Приструнити сепаратистів, а як правило, всі вони далеко не святі. Але самі головне, це висвітити і поламати корупційні схеми.  Напевне багато бачили репортаж «5-го каналу» про вивезення з НБУ 100 000 дол. та десятка золотих монет . Ким вивозились гроші?  Правильно, РАДНИКОМ , Радником  Голови Правління. Активний ініціатор та  впроваджувач подібних схем  віце- прем’єр Ю.Бойко.  Цитую себе ж  з другої статті про коррупцію, схема «Радник» :
 
«Наприклад,  одна з таких схем вимивання бюджетних коштів  та перетворення їх в абсолютно «чорний нал», що передавався на самий верх, працювала, і я думаю , ще  працює й досі , в гідроенергетиці  України.  Ця схема передбачає присутність на напрямку  куди  поступають бюджетні кошти   Радника Голови правління. Це, як правило, молодик  32-37 років  без зайвих комплексів. Без візи цьго радника з рахунку системи не вийде жодна копійка. Він встановлює для підрядників та постачальників процент відкатів, намічає «жертв»- переможців тендерів, які наперед  до тендеру , дають згоду платити данину. Він же, як  звичайно,  приймає кошти «чорного налу» для подальшої передачі наверх. Зазвичай на цю посаду делегуються люди по вказівці зверху і реально вона підпорядкована аж ніяк не Голові правління. Схема створена  і працює з відома та контролюється нинішнім( як довго ще???)  віце-премєром України Ю.Бойко. На час створення  та впровадження цієї схеми він був Мінстром палива та єнергетики України.  Окрім цього «громадянин» Бойко  був основним героєм журналістського розслідування тижневика «Дзеркало тижня» по закупівлі вишок для буріння в шельфових водах, але замість опали та передачі справи до суду, він навпаки отримав підвищення.  Анологічні схеми працюють практично у всіх галузях та напрямках куди надходять бюджетні кошти,або там де отримуються кредити та узгоджуються  схеми по різноманітним фінансовим, в тому числі дуже сумнівним операціям , наприклад  в НБУ. З деякими варіаціями.»
 
І це тільки одна з багатьох схем,які відомі. Тому для викриття  цього потрібна ЛЮСТРАЦІЯ , і не на словах а на ділі . А для люстрації потрібні безперечні  факти. І їх систематизація , ретельна перевірка .  А для збору їх потрібен САЙТ  що дозволяє безпечно передавати і отримувати ці факты та створити  ЕДИНИЙ РЕЄСТР ХАБАРНИКІВ УКРАЇНИ.  Тому що в тому ж  Харкові , Донецьку , Криму  , та  й по всій Україн, тисячі людей готові  їх надати , але поки бояться це зробити. Так, бояться, за себе, за дітей, за роботу  за своє майно.  І поки що не довіряють майже нікому.
 
Подивіться італійський сайт MafiaLeaks. Сайт  створений  та запущений в роботу молодими патріотами Італії. Сайт по боротьбі з італійскою мафією. А вона значно старша , серйозніша  та страшніша за нашу корупційну. І почитайте про нього.
 
         Але для створення такого українського люстрационного сайту потрібні  кваліфіковані патріоти- компъютерники. Молоді і не молоді, але ті ,що знають правила ув'язки сайтів з мережею TOR  для забезпечення взаємної безпеки користувачів. Зараз розробляються і вже розроблені рекламні, організаційні та структурні матеріали для наповнення такого сайту, а компів-патріотів спеців, щоб звязали майбутній сайт з мережею ТОР поки що знайти не вдалося...      
   Дев'ять розробників сайтів, отримавши вимоги до розробки,  відмовилися розробляти цей напрямок,  скоріше всьго побоялися , бо  пропозиції  їм   надсилалися ще  до повалення Януковича, а воні хлопці розумні  й доволі далекі від Майдану.  Або кваліфікація та спеціалізація не за тематикою. Як і відмовилися попрацювати в цьому напрямі і  деякі з дуже опозиційних депутатів, коли отримали пояснювальні записки. Робота гігантська і невдячна. Але хтось  же повинен  чистити авгієві стайні? Чекаю пропозицій  про співпрацю від справжніх буйних та розумних. Поки що не аналітиків даних та  експертів і не журналістів . Поки що тільки комп'ютерників.  Зразу попереджую,  це може бути  не зовсім безпечною справою, а може і ще й дуже небезпечною .
 
АЛЕ ЦЕ БУДЕ ПРАКТИЧНИМ ДОКАЗОМ ТОГО, ЩО ЖЕРТВИ НЕБЕСНОЇ СОТНІ  НЕ МАРНІ, І МИ ЗМОЖЕМО ПРОДОВЖИТИ  ЇХ СПРАВУ . СПРАВУ ПО ПОБУДОВІ СПРАВЖНЬОЇ ДЕРЖАВИ.
© Aleksandr Bens [25.02.2014] | Просмотров: 1624

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/12

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить