для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Чомусь на думку спало....


Чомусь на думку спало....
Це думки в голос. Про опозицію. Про неї кажуть, що вона така, яка є і іншої нема, і в такий ситуації її не можна чіпати. Все вірно, чіпати її ніхто не збирається. Більше того, в разі президентських виборів, особисто я, в гіпотетичних парах другого туру, буду голосувати за Яценюка, а якщо це буде Тягнибок, то за нього. Відповідно, і агітувати буду.
 
Але спостерігаючи що зараз відбувається, чомусь згадується 2010 рік, президентські вибори. Який тоді сформувався політичний розклад. Можливо там розгадка цієї енігми, яка виникла внаслідок появи Майдану та всіх подальших подій на ньому. Хто скаже, що ситуація, як мінімум не мутна, хай кине в мене каменюкою.
 
Кличка згадувати не будемо, з ним все зрозуміло. Тут і освіта, а вірніше її відсутність, "інтелектуальні здібності", а також і менталітет а-ля Янукович. Якщо народ раптом з'їде з глузду та наступить ще і на ці граблі, то можна буде сміло констатувати, що Україні гайка. Або, хана...або...є ще більш влучне визначення, але воно спірне щодо фонетики, стилістики, публічності вживання, тому не будемо його озвучувати.
 
Тож, дивимося.
 
2010 рік, другий тур
 
Яценюк. Противсіх. Однозначний.
 
Тягнибок. Здається йому, внутрішній голос підказував, що треба закликати своїх виборців голосувати за Юлію Тимошенко. Але зовнішній цьому опирався. Ну і вийшло ні риба, ні м'ясо. Пообіцяв закликати, якщо Юля щось скаже. Мабуть думав, що це іграшки - перспектива всістися на Банковій двічі несудимому відморозку. Ну і догрався. Тому, - противсіх. Вимушений.
 
Гриценко. В нього було ще менше голосів в першому турі, ніж у Тягнибока, але, тим не менш. Нема що і казати, - противсіх. Однозначний.
 
Парубій. Не пам'ятаю яка в нього була тоді позиція, хоч він і не брав участі в тих виборах. Якщо скажете, що був противсіхом, то те, що він зараз робить на Майдані, повністю його реабілітує.
 
Оробець. І вона не брала участі в тих виборах, але зараз активна, як ніколи. Противсіх. Однозначний.
 
Активно треться біля Майдану персонаж, який також не брав участі в тих виборах, але його позиція мала деяку вагу, особливо у Вінниці. Ось цей-
 
Порошенко. Однозначний противсіх. Окрім того, - "весьвслезахтасоплях" та робота в уряді Овоща.. Ця суміш дозволяє порівняти його з клюєвими, ахметовими та решта.
 
Ну і ще одна постать, яка не є політиком, але свій внесок в ті вибори зробила. Ось -
 
Забужко. Нарцис та маніакально зациклена на своєму єго особа. І на сцену Майдану була видерлася, і по телеефірах плигає. Співає осанну Порошенку, Кличку та Богословській. Суперпротивсіх. Однозначний.
 
Окрім Яценюка та Парубія, ніхто з вищеперелічених панів та панянок не вимагає звільнення Юлії Тимошенко.
Завдяки противсіхам до влади прийшов Янукович, і , як наслідок, відбувається те, що відбувається. Це не докір, це загальновідомий факт, який неможливо спростувати
На Майдан вийшов народ. Вийшов під дубинки, гранати та кулі бандитів у погонах. А що ми бачимо від політиків? Переговори? Ніякою мірою не хочу когось з них звинувачувати. Але ж - думки. Що з ними робити?
І як тут не згадати статтю Ігоря Лосева Кадровий резерв влади ?
 
Однозначно нема питань до Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. А також до нової сили, Правого сектору. Це справжні герої Майдану. Та власне, як і всі люди, які туди приходять, живуть та захищають Україну.
Ну, ось такі думки. Без висновків.
© маска [04.02.2014] | Просмотров: 3141

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.4/56

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook