для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Мої "розборки" з порушниками моїх прав.


Мої

 
Першою та головною причиною виникнення у нас в Тернополі цієї моєї "розборки" з людьми в формі міліціянтів  є те, що ті люди у формі, які би мали бути першими на охороні наших,  моїх прав (правоохоронні органи), першими мої права  і порушили. Міліціонери перевищили свої повноваження, чим і спровокували, спровокували саме ті люди у формі міліціянтів, цей  конфлікт. За наказом порушили чи по своїй недалеоглядності вони спровокували цей конфлікт то вже друге.
 
Але саме люди в формі міліції БЕЗПІДСТАВНО заборонили та перешкодили мені зайти до приміщення областної Ради, де мене, по попередній домовленності, чекав депутат обл.Ради. Чому ? Яка причинав цьому перешкоджанні ? А пояснень я від міліціянтів так і  не почув, ні до "розборки", ні після.
 
І якщо Ви, для себе, шановні читачі, зможете дати відповідь на питання чому міліція мені перешкоджала?, на якій підставі не пускали до приміщення Ради ? ... тоді Вам буде зрозуміла моя поведінка.
 
Прошу у всіх пробачення за те що був брутальним та не стриманним, але якщо озирнутись в минуле, то це вже далеко не перший такий конфлікт з міліцією, коли ті, хто мають оберігати та захищати мої права, наші права, першими права людини цинічно порушують.
 
Що до коментарів до відео з "розборкю", то кожен має право на свою думку та її висловлення.
 
тут повна версія "розборки", там не все може Вам сподобатись, але пробачте ... не зміг втриматись.
нажаль немає початку, де передімною закрили двері та показали дулю.
© Олександр Башта [01.02.2014] | Просмотров: 4472

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.2/24

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook