для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Носо-рил. Russian nasi - stipulis.


Носо-рил. Russian nasi - stipulis.

 

 
Носо - рил (nasi - stipulis ) !
 

 

 

 

 
Якщо лайно не чіпати та не колупатись в ньому постійно, то воно засихає та перестає смердіти.
Якщо ж колупатись в лайні постійно, то спочатку постійно смердить лайном, потім звикаєш до сморіду лайна, і навіть не помічаєш, як сам починаєш смердіти лайном - то народна мудрість !
Люди ! Не колупайтесь в лайні ! Не розповсюджуйте всілякого лайна про бандюковичів-ригоаналів. Досить того, що це успішно роблять смердючі змі. Сморід ригоанальний стоїть навкруги.
Пишіть та розповсюджуйте про своє, про Українців та Україну.
Думки матеріальні. ! Думайте про нас, а не про лайно !
 

Нову тваринку, очікуванно, але всеж несподівано знайшли вчені з університету в місті Оксфорді разом з колегами з далекого Мухосранська в нашому новітньому світі !.
 
Про неї, цю тварючку,  вчені всього світу вже давно догадувались та знали про її існування, але все ніяк не було нагоди та умов її побачити.
І ось тепер коли в Україні вже більше двох місяців йде війна Народу України проти бандитської влади януковичів, цю тваринку нарешті побачили, ідентифікували та класіфікували.
Вчені були здивовані та навіть  трішки розчаровані ! Не на таке сподівались Тваринка так собі ... не дуже презентабельна, брудна, смердюча, нічого особливого ... крім одного : Маніакально бажає запхати свого носа повсюди, і як тільки но запхала того носа, то одразу той ніс перетворюється на рило ! Вчені дали їй назву НОСО-РИЛ, за її фізичним властивостям. А через те, що вперще цю тваринку побачили на теренах Росії, то і назву вона отримала - Російський носо-рил. Russian nasi - stipulis.
© Олександр Башта [29.01.2014] | Просмотров: 2084

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.7/21

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook