пароль
помнить
uk [ru]

Свята наївність


Свята наївність
Нічого людей не вчить ситуація, ведуть переговори, це згубні вимоги, домовленість кота із мишшю, кіт вдає що дає шанс втекти, а потім хапає. Ніхто з партії влади вас не пошкодує, це як у 40-х роках давали амністію повстанцям, за умови здачі своїх побратимів, 10 закатованих за життя одного зрадника.
 
Так звана "амністія" завжди передбачає співпрацю з органами по здачі своїх, які не схотіли "амністуватися". Перемир'я призведе до того, що частина людей розійдеться бо "перемогли", і в цей по українцях вдарять на повну силу, щоб навіть думати не сміли в майбутньому повставати проти влади.
 
Досі інакше не було, не розумію, чому зараз хтось із бандитів буде дотримуватися умов якихось там переговорів. На сході і півдні люди які повстали і скинули маски лояльності до бандитського режиму фактично будуть кинуті напризволяще, та і опозиційна трійка ніколи туди майже не їздила агітувати, вони їздили по Західній Україні і вдавали з себе патріотів, а в центрі говорили зовсім інше. Це і буде розкол України, не додавили регіоналів, а вони додавлять.
© Андрій Мронюк [28.01.2014] | Просмотров: 2129

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/25

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить