пароль
помнить
uk [ru]

Мої 5 копійок


Мої 5 копійок
http://www.youtube.com/watch?v=g4R-Fmw08aI&feature=youtube_gdata
 
Невизначеність породжує страх невідомого. Я пам’ятаю своє піднесення бойового духу в 2004-му. Як і більшість, я був проти бандитів, а не за «миздобула»… Зараз в душі тривога і погані передчуття…Моя душа на Майдані, а тіло з бронхітом вдома… Само слово «криза» ламає в мізках всі ланцюжки логічних роздумів. Криза не в державі, а в самому суспільстві, на самих його нижніх шарах. Після 2004 підросло нове покоління від цього ж народу, яке особливо нічим не відрізняється від попередників. Тішить те, що в суспільстві збільшилось розуміння, що так жити далі, -не можна.
Відчувається страшний дефіцит нових мислителів, стратегів і державотворців. Користуємось старими. Ну то нехай, але лякає безвихідь, хаос і тупік. Далі тільки розчарування і, як наслідок, -фіаско на Майдані. Вчора слухав як один хлопчина доповідав обстановку у відвойованій тернопільській ОДА. Мовляв все спокійно, наші перемогли, але перемагати, особливо не було кого… Тут і так наших було більшість. І прозвучало важливе питання: «А що далі?..» Ми чекаємо від Народної Ради чогось, а нема нічого… Це ж 11 захоплених ОДА так чекають…
І поки під рештами ОДА в Україні ллється кров мирних громадян, тим часом «Спільна справа» якось легко захоплює ряд міністерств, викликаючи переляканий стукіт челюстей їх міністрів по телебаченню…  Дивно?..
Футболісти говорять:»Не забиваємо голи ми, -то забивають нам…». На Січі в козаків була традиція винних карати зразу ж, бо потім з’являлись однодумці винного і сумніви у решти…
Чи багато потрібно вольових зусиль і розуму, що б написати декілька найпростіших лаконічних пунктів звернення Майдану до влади і народу. І потім сповістити, що активно йде робота над планом подальших дій. Вважаю, що це вкрай потрібно всім, хто ще спостерігає за цими подіями з екранів і моніторів… Так само потрібна офіційна і масово розповсюджена інформація для бажаючих приїхати. Куди дзвонити, що брати, умови перебування і т.д. Існує реальна загроза розгону Майдану, і, як наслідок, втрата будь якого контролю над окремими групами розлюченого натовпу і великі жертви… І тому на Майдані повинно бути не менше 1 мільйона людей…
Не вдаючись до особливих літературних епітетів, ось приблизна чернетка:
 
Заява.
Ми, Український народ, що повстав проти кримінальної окупації нашої країни оголошуємо всім:
1. Вибори, в результаті яких криміналитет прийшов до влади, проводились з чисельними порушеннями виборчого законодавства вважаємо не дійсними і владу не законною. Всім шахраям на чолі із своїми ватажками ми пропонуємо добровільно написати зізнання у скоєних злочинах, що можливо пом’якшить відповідальність. В своїх зізнаннях обов’язково вказати свої злочини, заподіяні нашій державі з використанням  захопленої влади. Із своїми зізнаннями звертатись в Народну Раду України.
2. Після проведення нами мирних мітингів протесту окупанти нас не почули а застосували проти нас незаконні бандитські формування у вигляді «Беркуту», та «тітушок», озброєних холодною та вогнепальною зброєю. Це призвело до радикалізації нашого протесту.
З появою беззаперечних фактів з боку криміналітету побиття з пораненнями і вбивствами, катувань, знущань і зникнення людей ми приймаємо рішення до прийняття організаційних заходів збройного захисту мирних громадян. Народною радою будуть утворені спеціальні дозвільні комісії(на базі існуючих) по спрощеній видачі дозволів на зброю особам, що не мають ніяких обмежень згідно законодавства із веденням обліку через державний кадастр. Перевага надається створеним загонам самооборони.
3. Діючі працівники силових структур, що залишились вірними даній присязі по захисту своїх громадян повинні і далі виконувати свої обов’язки, перейшовши під впорядкування Народній Раді.
4. Народна Рада в найкоротший термін зобов’язується утворити тимчасовий уряд для забезпечення безпеки та життєдіяльності держави.
5. Зважаючи на озвірілий спротив кримінальної окупації народовладдю, Народна Рада вводить надзвичайний стан, що буде тривати до проведення демократичних виборів. Виконання режиму НЗ покладається на загони самооборони, армії та працівникам силових структур, не заплямованих в порушенні присяги.
СБУ зобов’язана перешкодити діяльність ФСБ РФ, як зацікавленої сторони в підтриманні криміналу в Україні.
6. На період надзвичайного для попередження фактів самосуду, ввести діяльність виїздних вповноважених народом судів, та судових виконавців, для виконання тимчасово введеної смертної кари.
 
Ультиматум.
Ми, повсталі проти кримінальної окупації громадяни, вповноважені підтримкою всіх українців пропонуємо вам окупанти:Ви своїми бандитськими діями унеможливили подальший мирний і цивілізований процес переговорів.
Ми добре розуміємо, що відступати вам нікуди, бо за ваші діяння ваше місце у в’язниці.
Негайно почати передачу влади народу, а саме делегованим представникам Народної влади.
При передачі влади мати із собою всі відомості про належні вам і вашим родинам та співвласникам матеріальні цінності, акції, нерухомість, фірми, холдінги та інше.
В разі невиконання цих вимог народу, ми всіма доступними нам засобами забезпечимо виконання статті 5 Конституції  України, а саме:
Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування. . _..
Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами. . ,
Ніхто не може узурпувати державну владу.
Вам же гарантуємо повне застосування до вас КК України за весь час вашого життя від народження.
Щоб ви щезли!
Слава Україні!
P.S. Підлягає редактуванню на ДД і відправці на Майдан.
Gordon Shamwey [27.01.2014] | Просмотров: 1091

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.8/17

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить