пароль
помнить
uk [ru]

Мій прогноз щодо майбутніх подій.


Мій прогноз щодо майбутніх подій.
Все стало більш оптимістично, ніж я раніше писав. Вже видно де перемагає революція. Вододіл явно не той що нам малювали політтехнологи на зразок Павловського. Влада впаде і на Півдні: Миколаївська область наша, як і Херсонська. Влада ригів які зможуть втекти збережеться в Харківській, Донецькій і Луганській областях, але хитка. Одеська область зважаючи на положення і протести, довго не протримається. І тут на сцену вийде Росія.
 
Для нас хорошим варіантом буде якщо це будуть диверсанти, які косять під прихильників ПР, а не відкрита допомога регулярною армією. Діючи з Придністров'я вони спробують утримувати Одесу. А з Криму - весь південь. Що саме небезпечне - регіонали встигнуть евакуювати обладнання військових заводів на Схід. Те саме спробують зробити з військовою авіацією: Старокостянтинів (СУ-24, СУ-24 МР) Івано-Франківськ(Міг-29), Миргород(Су-27), Васильків(Міг-29), Озерне(Міг-29,Су-27). Бо на сході дві авіабригади: Кульбакіне(Су-25), але це Миколаївська область, тому штурмовики вже наші. І у Севастополі - Міг-29. Хоча літаки постійно перекидають з частини у частину, бо багато техніки несправна. Вся решта зброї точно буде розтягнена повстанцями.
 
Козирем ПР є танкова промисловість Харкова.(Оплот-М, БТР-4).  Перевагою революціонерів - КБ Луч(Барєр, Скіф,ЗУР "Р-2і", проект протикорабельних ракет) - високоточні ракети, ну і КБ "Південне" пригодиться(відновити проект "Сапсан")
 
У політичному плані - часовий механізм запущено, опозиціонерів попруть радикали, які вчора махали палицями Тягнибоку на Майдані, а потім радикалів  ще більші радикали. Щось схоже на гайдамацький рух, неконтрольована ситуація, помста скривджених. З боку мордору на Східній Україні - Януковича попруть, якщо встигне втекти з Києва,президентом буде більш радикальний яструб як Кернес чи Колесніченко, Марков, Шуфрич.
 
Створиться конгломерат  втікачів від розправи революціонерами, місцевої номенклатури,  інфільтрований всякими російськими козаками та добровольцями і інстукторами,чеченами та примусово мобілізованими жителями сходу. Достатньо міцне угрупування об'єднане єдиною метою. В Криму вони почнуть щемити татар, а тим прийдуть на допомогу джихадисти зі Сходу, але регіонали  задавлять їх кількістю. І в кінці втрутяться всякі миротворці, що є небажаним, бо законсервує конфлікт як у Югославії.
 
Та Україна більша за Югославію, Ірак,Сирію, Лівію і населення більше, тому це буде втілити тяжче. Стосовно того, що "дайте народу зброю". За це переживати не варто. Міжнародний збройний бізнес у вигляді збройних баронів та їх місцевих торгових агентів напевне вже приглядається до ситуації, а де є попит там є і пропозиція. Будуть вам і Tec-и будуть вам і MAC-и і дерінджери. Наприклад у Лівії за Каддафі була щось 30-тисячна армія. А зараз 400 тисяч озброєних бойовиків.
© Андрій Мронюк [24.01.2014] | Просмотров: 1725

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.2/16

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить