для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Наші ліки. Бальзам Бухаря


Наші ліки. Бальзам Бухаря
ЗАТВЕРДЖЕНО
 
Наказ Міністерства охорони
України від здоров'я
N408 від ___.____.2007р.
Реєстраційне посвідчення
NП.05.02/290507
БАЛЬЗАМ БУХАРЯ (тм)
для перорального застосування.
розчин адаптогенний
(Solutio adaptogeni)
 
ЛИСТОК – ВКЛАДИШ. ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПАЦІЄНТА
 
Прочитайте уважно цей листок-вкладиш перед тим, як розпочати застосовувати препарат! Зберігайте цей листок-вкладиш. У Вас може виникнути потреба перечитати його, особливо перед сном.
 
Склад лікарського засобу: діюча речовина: 100 мл. лікарського засобу містять: спирт етиловий (Spiritus aethylicus), вода (aqua), добра порада (consilium bene), щирий сміх (risus bene), весела пісня (cantus festivus), взаємповага (respectus invicem). Допоміжні речовини: добра компанія (familiaritas bene) в кількості не менше трьох осіб на метр квадратний столової площі. 1 мл. розчину містить 25 крапель.
 
Лікарська форма: рідина для перорального застосування.
 
Фармакологічна група: Засіб для лікування та профілактики: грипу, застуди, періодичних та несподіваних головних болей, радикуліту, коліту, стресів, депресій, болей в колінах, п'ятах, суглобах, боках, крижах, сексуальних розладів та бізнесових невдач, гельмінтозних та податкових інвазій. Має телерадіополітикопротекторні властивості. Володіє яскраво вираженим рагулевідпірним ефектом. Справляє
 
Фармакологічні властивості. При застосуванні "Бальзаму Бухаря"тм з лікувальною метою, препарат ліквідує озноб, нормалізує температуру, позбавляє від запалення верхніх дихальних та напруження нижніх статевих шляхів, нежиті, кашлю та діареї; препарат позбавляє від проблем з жінкою/чоловіком, тещею/свекрухою, колєгами/ворогами, податковою, прокуратурою, парламентом, президентом і взагалі, з усіма тими сволоцюгами, шляк би їх трафив! Полегшує головний біль та усуває слабкість; зменшує біль у душі, зубах, суглобах та м'язах; активізує захисні сили організму; перешкоджає розвитку ускладнень після грипу, сексу та податкової перевірки; ефективний для лікування дорослих, та осіб похилого віку.
 
При застосуванні "Бальзаму Бухаря"тм з профілактичною метою, препарат зміцнює загальну опірність організму різним придуркам; підвищує місцевий імунітет у місці проживання та гостях; знижує вірогідність захворіти чи нарватися на непотрібні проблеми.
 
Показання: Препарат рекомендується застосовувати для лікування та профілактики грипу, коліту, виразки, радикуліту, а також у комплексному лікуванні депресій та для пришвидшеної адаптації до агресивного навколишнього середовища.
 
Протипоказання: Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів препарату, алергія на добре слово та слушну думку, індивідуальна несприятливість до приємних людей, альтернативна розумова обдарованість.
 
Застереження при застосуванні. При вагітності та лактації приймати препарат у певних дозах дозволено тільки колєгам чоловіка вагітних та подругам вагітних. Якщо, при тривалому прийомі препарату, ознаки захворювання/проблеми не зникають, стан здоров'я та справ погіршився або з'явились небажані явища, необхідно звернутись за консультацією до лікаря- психіатра.
 
Взаємодія з лікарськими засобами. Взаємодія "Бальзаму Бухаря"тм з іншими лікарськими засобами до цього часу невідома. Препарат можна поєднувати з будь-якими лікарськими засобами, методами лікування та знайомими лікарями.
 
Спосіб застосування та дози: Якщо подруги не зазначили інакше, Вам слід дотримуватись наступної схеми лікування:
 
"Бальзам Бухаря" (тм) для лікування:
 
Дівчата до 18 років: по 5 капель три рази підряд на випускному за кутом школи (аби не виділа мама!), закусити яблучком, закурити сигаретку (фу, смердить як!), до ранку біситися на випускному, розчаруватися в найліпшій коліжанці і своєму першому коханню, піти зустріти сонце, з горя все допити і навчитися нормально, взатяжку курити. Найліпші ліки від ілюзій. 100% виліковування на все життя!
 
Дівчата від 18 років: по три пузиря не менш як два рази в тиждень по-нашому, по-дівчачи, хай вони всі, сволочі, задавляться! А ми все одно найліпші! А і забиймо дівки на них на всіх! Давай ше! За нас, бо ми того варті. Актуальна закуска: шоколадні цукерки, банка оливок, редиска (Оля з базару йшла), пачка сигарет (Та ну їх в трясця! Раз закурю! Завтра буде завтра – раз живем!)
 
Мужчини до 18 років: по літрі на брата за школою в шістнадцять років, закусити яблучком, закурити сигаретку, дістати в чоло за то шо вимахувався на танцях, ригати два дні. Повністю вилікуватись від ілюзії, що ти крутий чувак і тобі все по...пояс! Якщо виздоровлення від ілюзії не прийшло – повторити цикл лікування. Якщо не доходить і після повторення – дати в дюндєль і більше не наливати – перед нами яскравий представник альтернативно обдарованого розумово індивідуума. Таке лікується масажем по мордах і нирках, а не "Бальзамом"!
 
Мужчини після 18 років: по пузирю не менш як два рази на день. Як нащо по два рази на день? А як інакше вижити? А як працювати? А як спілкуватися? Актуальна закуска варіативна: від плавленого сирка на трьох, на капоті машини – до шикарної поляни в ресторані з трьома стриптизерками на десерт (блін, а де гроші? Га? Шо ВСІ?! Вчора!? Здіпєц... Жінка вб'є.). Закріплює лікувальний ефект, що ти не найкрутіший у світі чувак, і не тобі все по... пояс, а ти якраз для всіх піднявся до... лампочки.
 
Термін зберігання: необмежений. Залежить від сили волі.
 
Упаковка: по 0,25, 0,5, 1,0, 1,5, 3,0, 5,0 л. у флаконах з дозатором чи без у скляній тарі.
 
Правила відпуску: За гроші. Без рецепта.
 
Всі права захищено. ©
 
Канаріс ©
Канаріс [13.10.2007] | Просмотров: 6796

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.3/2

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook