пароль
помнить
uk [ru]

Уявив собі Юлю Президентом та замислився.


Уявив собі Юлю Президентом та замислився.
У відповідь на тези шановного Вольтера (який з французським філософом має не більше спільного, ніж Анна Ахметова з видатною поетесою) закортіло надати наступні контртези.
 
1.Янукович выстроит вертикаль власти.

Марні надії. До речі, шановна Ю. В. це зробить значно краще та скоріше. Та бодай хто б з них це зробив, було б досить непогано, по без влади держава взагалі не має права на існування. Чи вам подобається існуюче безладдя?
 
2.Немедленно придушиться любая демократия. Почти сразу счезнут всякие Свободы слова

Та невже? З 2004 року нас привчили тільки до того, що тепер хто завгодно може казати що завгодно, та йому за це нічого не буде. Або буде певний матеріальний зиск. Я навіть іноді не знаю, чи не було б краще, якби я дивився ДОМ-2 замість Шустера. Також можу запевнити, що Ю. В. і це зробить спритніше. Вже почала навіть.
 
3.Удасться ли Януковичу сразу или позже сделать русский вторым госязыком-вопрос чистА технический.
4.Начнёт вытесняться и зничтожасться украинская культура и вааще всё украинское.

Шановний, по-перше вивчіть хоча б одну з мов, було б непогано. По-друге, ніякий Янукович чи Ющенко не заборонить мені спілкуватися російською чи змусить спілкуватися українською, якщо я цього сам не бажаю. Іспити російською як здавали, так і здають, навчання як вели, так і ведуть, ніякі Укази цього не змінять. Щодо культури, то гроші на пам"ятники Шевченку, Голодомор та гопачки на Першому Національному (бо більше не вистачає) можна тратити більш змістовно.
 
5. Основную тяжесть налогообложения возьмут на себя малый и средний бизнес,как и было.

... як є і буде. Щодо тягаря податкового краще мовчіть, бо деякі підприємці навіть сто гривень у пенсійний фонд платити не можуть. Нащо тоді працювати підприємцем виникає питання. То багато чого ви створите на ті двісті смердючих гривень з рила, яке собі пенсію забажає потім?
 
6.Всвязи с этим,начнуться массовые налоговые поборы и планы по штрафам.

Та вони не закінчувалися. Прийдіть хоча б на одне підприємство та розуйте очі. І подивіться на вогнегасники (якщо знайдете), електричні розетки та санітарні умови. Бо навіть на це шкода грошей, що вже про податки говорити. Має зростати тількі кількість автів у гаражі та власне пузо, інше зачекає.
 
7.Производственный малый бизнес уграют сразу.

Не має права на існування той бізнес, який є збитковим.
 
8.Рынки там и лавки позакрывают довольно быстро. Это вааще конёк синяков-не любят они конкурентов своих супермаркетов и универмагов.

Та вони самі позачиняються, якщо туди ніхто не ходить. Але як ходили люди кожної неділі за свіжим м"ясом, домашньою сметаною та яйцями, так і ходитимуть ще кілька поколінь.
 
Там ще в вас багато дурі, яку вам підказує ваша хвороблива уява. Але про головне ви не сказали. Якщо при владі буде Юля, то всі ваші "синяки" миттєво перетворяться на "біляків з сердечком" та все залишиться як є. Бо всі ці міфічні ВОНИ - це, насправді, МИ, але при владі.
© FriedricH [05.11.2009] | Просмотров: 2521

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.0/44

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Зареєструватися



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
помнить