для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Resolution and Контррезолюція


Resolution and Контррезолюція
До Вашої уваги Резолюція Сенату США та відповідь на неї Міністерства зовнішніх справ України.
Аttention! Деякі пункти Резолюції перекладені на межигірсько-ублюдочну мову для кращого розуміння викладенного її носіями. Ну і, задля осягнення глибини ідіотизму, і Контррезолюція викладена цією мовою.
 



 
С. РЕЗ. 319
 
РЕЗОЛЮЦІЯ

Висловлюючи підтримку українському народу в світлі рішення президента януковича не підписувати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом.

Народ України обрав європейський шлях розвитку своєї держави. Натомість, гидотний хряк та купка свинячого лайна, які зараз знаходяться у владі в Україні, знехтували волею народу та намагаються політичними репресіями, залякуванням, побиттям людей заштовхати Україну в помийну яму під назвою Митний Союз.
 
          В зв'язку з цим Сенатом вирішено наступне -
 
1. Ми підтримуємо суверенне право Народу України вирішувати незалежне та демократичне  майбутнє своєї країни.
 
2. Закликаємо лідерів США та ЄС підтримати Народ України.
 
3. Закликаємо демонстрантів та опозицію уникати використання насильства щодо захисту себе та Народу України від бандитів, що зараз керують Вашою країною(потім з ними розберетеся).
 
4. Закликаємо Головного Підора в Межигір'ї та дрібних підорів, що захопили Кабінет Міністрів та решту державних установ, не застосовувати силу проти мирних демонстрантів, не труїти їх газом, не бити дітей та вагітних жінок, не палити машини мітингуючих, не фальсифікувати проти них кримінальних справ.
 
5. В разі, якщо Головний Межигірський Підор похеряє цю маляву та покладе на неї хуй, даємо зуб, що буде відповідна обратка. Головному Підору відірвемо яйця, змусимо їх з'їсти, після чого забезпечимо йому зустріч з такими же, як він, гандонами - Чаушеску, Хусейном, Каддафі, Бен Ладеном.
 
Підорам дрібнішим також буде не солодко. Кому відірвемо яйця, кому засунемо їх в жопу та пустимо голими в Сахару гуляти. Їм, та всім їхнім родичам, і мертвим і ненародженим, буде заборонений в'їзд до цивілізованих та демократичних країн. Все награбоване цими хуесосами буде передано Народу України.
 
В разі, якщо Народ України висловить бажання особисто вломити піздюлей Головному Підору та решті смердючого ПРдунського збіговиська ублюдків, дегенератів, виродків, які знущали з нього, ми не будемо заперечувати та надамо всебічну підтримку в усьому.  
 
113 КОНГРЕС
1 СЕСІЯ



Далі, контррезолюція МЗС -
 

 
Коментар МЗС України
8 січня 2014 року
 
Ну звісно, звісно, ми читали маляву Сенату США та будемо сильно думати над нею.
 
Зовнішна маліна нашої кодли розцінює прийняття цієї маляви, як прояв підтримки Головному Межигірському Підору та його діям.
 
Заклик Сенату США щодо неприпустимості застосування сили повністю відповідає мордобою, який ми влаштували 30 листопада, 1 грудня 11 грудня та тому, як ми метелім мітингувальників і далі. Головний Межигірський Підор засуджує те, що він отпізділ студентів, журналістів, вагітних жінок та решту цих ебнутих хохлів. Ну, а те, що він бив, бив та недобив Тетяну Чорновіл, а потім і Андрія Іллєнка, взагалі не дає йому а ні спати, а ні жрати, все думає, як він міг так облажатися, начебто і бив проффесійно. В зв'язку з цим, він ось-ось покарає себе -  напише книгу та візьме гонорар за неї з Бюджета України.
 
Начебто все прокоментували. Більше там нічого нема? Так, нічого...
 
Ми раді, що ви любите нас, підарасів та блядво з Партії Рецидивістів. І ми вас любимо. Давайте дружити малінами. Можна ми вас поцілуємо...цьом, цьом...
 
Завжди ваші,
пахани, смотряшіє, шестірки, танкисти,
коні,  шлепери та інша ПРдунська сволота
                                                                            
© маска [08.01.2014] | Просмотров: 3278
Метки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.9/41

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook