для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ми вимагаємо! Ми засуджуємо!


Ми вимагаємо! Ми засуджуємо!
Вставай, Україно! - сказали лідери. Вставай, український народе! Прийшов наш час змін та відкритої непокори, покажемо владі, що ми люди! А ми, лідери (а ми ж лідери, так?) до цих самих змін тебе, народе України, приведемо!
 
Україна з готовністю встала, рвонувшись блідими, знесиленими від регіональної терапії виживання обличчями догори, до світла, до обіцянок, до нового повороту в історії.
 
Ми вимагаємо! Ми засуджуємо! - сказали лідери.
 
Народ кліпнув нерозуміючи очима, але подумав, що то є такий план, що так і треба, що все під контролем. І теж почав повторювати вимоги та засудження. Щоб єдиним, так би мовити, руйнівним організмом виглядати перед владою.
 
Перше місто. Друге. П'яте. Десяте. Одного з лідерів періодично немає. Відволікаючий манер, стратегічний ход, напевно, подумав народ. Але скрегіт зубів дещо посилився, особливо від тих, хто перся за три чорти, кабанячими тропами оминаючи пости ДАЇ та заслони, щоб потрапити на зустріч та подивитися на свого улюбленця, послухати, як залізним кулаком (прямо, як на ринзі) він буде нокаутувати насмерть переляканих можновладців.
 
Розквітла весна, небо почало намагатися виглядати так, як у рекламі екзотичних курортів, заспівали ошаліли від сонечка жайворонки, столиця чекає на нас, сказали лідери. Всі туди!
 
Єсть! - сказав народ, насипавши собі у кишені купи оптимізму, та з'явився у назначену годину там, де треба, готовий до рішучих дій.
 
Ми вимагаємо! Ми засуджуємо! - сказали лідери.
 
І..? - кисло спитав народ, у кишенях якого раптово з'явилися невеличкі отвори, звідки щось повільно почало сипатися на землю.
 
Слава Україні! - сказали лідери.
 
Героям Слава! - вибухнув святим гаслом народ.
 
Ми додому, до побачення, восени продовжимо - сказали лідери.
 
Аааааааа....? - зажувало, як старі бобіни, безліч питань у горлянках народу.
 
Літо минуло, прийшов похмурий, як обличчя виснаженого цнотою студента, листопад. ЄС, ЄС, ЄС - радів народ.
 
А хєр вам, а не ЄС - потер долонями непередбачуваний найкращими астрологами та логікою уряд.
 
Та нє, це вам хєр - відповів народ та вийшов на перші протести.
 
Що, блядь? - сказала влада та за всіма правилами офіцерської честі й принципами ведення війни жорстоко побила дітей о четвертій годині ранку.
 
Ну, це вже перебор! Виходимо всі! Майдан чекає, зі мною буде ще мільйон! - сказали лідери.
 
Народ люто почав збиратися у дорогу, відчуваючи бажання повісити першого регіонала на стовбі (акація чи тополь теж не відбраковувалися). Метушилися туди-сюди ДАЇвці, розверталися назад колони, автобуси та автівки, майже не "лєжачімі паліцейскімі" перекривали дороги. Марно. Народ пер та пер і у перший день зими на головній площі країни засумував від безвиході би й тарган, якщо б вирішив відпочити на бруківці.
 
Ми вимагаємо! Ми засуджуємо! - сказали лідери.
 
Уууууу... - загудів, хитаючись від напруги народ.
 
А-ну, хлопці, досить слів. На штурм! - закликали особливо невдоволені та радикальні елементи суспільства.
 
Ой... Цей... Нє... Не треба. Мирно стоїмо. - перелякалися рішучої агресії лідери. - І вабщє, ви правакатари!
 
Пішли ви нах - сказали втомлені гучними пафосними промовами елементи та перейшли до справ.
 
Ні, ні, ні, не піддаємось на провокації, мирно вимагаємо, мирно засуджуємо! - почали кричати у матюкальник різних соціальних сортів та ступеней дефекованості представники керівної верхівки.
 
Агаааа - задоволено сказав беркут та, витримавши перший натиск гарячих голів за спинами срочників, зробив м'ясні консерви з тих, хто не встиг сховатися.
 
Народ не пробачив, не розбігся по домівках, а повалив Лєніна, прикрасив своїм чином йолку та почав будувати їжаки, барикади, збагативши постачальників колючого дроту, відбивши навіть другу атаку через десять днів.
 
Варвари! Вандали! В нас Творча Революція! - обурилася Руслана та закликала всіх танцювати.
 
Танцюйте, любі мої, танцюйте, а я поки до Володєнькі злітаю, грошенят собі візьму - розчулився до сліз Батя та полетів й узяв трошки, фактично увігнавши народ у безстрокове ярмо до Росії.
 
Виходимо на Віче! Це спускати не можна - сказали лідери.
 
Ну та, ну та - скептично сказав народ, але знову вийшов на Майдан.
 
Ми вимагаємо! Ми засуджуємо! - сказали лідери.
 
Йоб жеж твою мать... - розчаровано прошепотів народ, який вже порахував, скільки років він буде віддавати Росії борг та трохи засмутився результатами, які згідно з підрахунками швидко наближались до нескінченності.
 
Що це за хрєнь? У них, значить, Майдан є, а в нас немає? Нє па панятіям! - обурилася влада та вивезла на свій Майдан увесь планктон, який змогла організувати. Організаторські здібності виявилися не дуже, бо планктона вивезлось небагато. Планктон загнали у вольєри, увімкнули вишибаючі скупу слізу ностальгії савєцкіє пєсні, організували польові кухні зі скудним солдатським пайком з гречки. Планктон дуже швидко засумував та почав просочуватися до ідейних ворогів аби підживитися. Майдан влади довго не прожив та ліквідувався, залишивши по собі тони сміття, розбитих лавок та вирваних у знак протесту проти повалення Лєніна ліхтарів.
 
А де ж наші грошики? - почав питати планктон.
 
На тобі половину, а то й взагалі, пішов звідси, ідітє работать! - виблиснула порядністю влада.
 
Так, бля! Я ввожу мораторій на застосування фізичної сили проти демонстрантів - грюкнув Батя кулаком по своєму новому бестселеру "Мій круглий стіл з опозицією. Філософія найобу країни" і негайно почалися провокації. Активісти почали кидатися на ножі та тертися щелепами о кастети. Журналістки почали підрізати вночі усіляки там Порше Каєни, які о 23.00 продаються під Києвом (і які скуповують собі охоронці преміум-класу з Дніпродзержинська. До речі, Дніпродзержинськ, взагалі, страшне місто. Там кожен поважаючий себе охоронець їздить на Каєні, прибиральниці у дитячих садках - на Туарегах, а про транспортні засоби працівників станка заводських цехів уявити навіть важко) та намагаються побити бідних переляканих людей спортивної статури у кількості трьох і більше осіб, які ціною відчайдушних зусиль ледве відбиваються від озвірілих представників четвертої влади. Представники опозиційних партій та юристи б'ються між собою на порогах райвідділків МВС. З метою провокації помирають ті, хто бив нещасний беркут. Просять посадити себе до в'язниці прості люди. Адвокати заарештованих активістів Дорожного Контролю на очах у десятків людей намагаються вбити суддів. Хаос! Анархія!
 
Прийшов і пройшов Новий Рік. Відмахали ліхтариками, відспівали гімни, боротьба продовжується!
 
Ціль Майдану - простояти до 2015 року! - видав раптово заяву один із лідерів.
 
Та невже? Серйозно? - шоковано спрямував питання у повітря народ. Повітря продемонструвало неабияку схильність до втримання таємниць та нічого не відповіло.
 
Ми повинні йти на вибори з трьома кандидатами! - наголосив один із лідерів.
 
Та хоч із двацятьма трьома... - унило відповів народ.
 
Ми повинні висунути єдиного кандидата від опозиції! - негайно виставивши попереднього лідера брехуном, видав інший лідер.
 
Йобаний стид... - мовчки подумав народ.
 
...2015 рік.
 
Отже, згідно з результатами виборів переміг Батя! - виблискуючи новими діамантами на пальцях, проголосив жіночий склад ЦВК. Чоловічий склад нічого не проголосив, але щохвилини зхвильовано озирався на двір, де стояли новісинькі мерси, тойоти, джипи.
 
Всі чули? - лагідно запитали бритоголові парніши у спортивних костюмах з трьома смужками.
 
Ні, не віримо! Завтра на вулиці знову вийде мільйон - метушливо проголосили лідери.
 
...Завтра. Мільйон (чи менше). Встановлюють сцену, апаратуру, мікрофони, готуються до виступу Руслана та інші революційні гурти.
 
Слава Україні! - розігрівають натовп лідери.
 
Героям Слава! -  вибухає святим гаслом народ.
 
Для чого ми всі тут? - питають зі сцени лідери.
 
Ми вимагаємо... Ми засуджуємо... - кволо зітхає народ.
© Gilead Kroaton [08.01.2014] | Просмотров: 5261
Метки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/73

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook