пароль
помнить
uk [ru]

Ви хотіли план дій? Ось він


Ви хотіли план дій? Ось він
Треба демократію у прямому значенні цього слова. У нас демократії ніколи не було. Після встановлення революційної влади треба формувати спецвідділи як у вірмен та євреїв, які будуть шукати наших голубокрових втікачів по всьому світі і судити їх судом ревтрибуналу.
 
А також формувати команди юристів, які будуть повертати відмиті і викачані гроші з України по всіх офшорах. Банальне "підвищити пенсії та зарплати", це потрібно маргіналам та пенсіонерам, які там обнімаються з ментами і здають провокаторів, їх ця система влаштовує.
 
Революційна влада повинна економити на всяких чиновниках, тюрми будуть скасовані, для маніяків та небезпечних злочинців буде впроваджена смертна кара(гільйотина), для дрібних злочинців покарання різками, і виправні роботи. Будуть звільнені всі директори заводів які протидіють їх ефективному функціонуванню, а особливо злісні корупціонери будуть розстріляні. Це саме стосується і начальників дорожних служб, які відповідають за те щоб не було ям на дорогах. На всі посади будуть призначені ефективні менеджери, а якщо вони не будуть справлятися з своїми обов'язками, то їх чекатиме конфіскація майна, виправні роботи, та покарання різками, як у Сінгапурі.
 
Міліція та всі подібні органи будуть розпущені, а працівники після покарань різками будуть відправлені замітати вулиці та добувати вугілля на шахти. Замість цього буде введено положення про обов'язкове носіння зброї всіма психічно адекватними громадянами, які не перебувають на виправних роботах. Також можливе у крайньому разі введення чогось на зразок шерифа у Техасі.
 
Буде введено нове ефективне виборче законодавство. Право голосу заберуть у психічно хворих, алко-наркозалежних, ув'язнених, працівників силових структур та державних органів. Щоб отримати право голосу треба буде успішно здати тести ЗНО. Керівну посаду в державі повинен займати Гетьман чи щось подібне, це вже деталі, які суті справи не міняють. Ну і що вже говорити про створення ідеальних умов для розвитку бізнесу, виробництва та інвестицій.patient
© Андрій Мронюк [30.12.2013] | Просмотров: 1183

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.2/22

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить