пароль
помнить
uk [ru]

НІКОГО ПОСЛАТЬ...


НІКОГО ПОСЛАТЬ...
    КИЕВ. 27 декабря. УНН. Сегодня не будет программы "Шустер Live" на телеканале "Интер". Об этом сообщил на своей странице в facebook народный депутат Леонид Емец, передает УНН.
     "Шустера сегодня не будет. И говорят, что никогда не будет. По крайней мере на "Интере", - написал нардеп.
В то же время, как стало известно УНН из достоверных источников, "Интер" не продлил контракт продакшн студии Савика Шустера. Кстати, в ноябре этого года проект уже прерывался российским сериалом.
Предыстория:
с 5 сентября 2008 года по декабрь 2010 года программа Савика Шустера выходила в прямом эфире на "ТРК Украина",
С 2010 по 2013 год - на Первом национальном.
С  22 февраля 2013 года Савик Шустер переходит на телеканал «Интер».
 
     «С целью развития политического вещания на телеканале руководство «Интера» предложило сотрудничество Савику Шустеру с целью повышения рейтингов политического вещания. Евгений Киселев, который отвечает за политическое вещание на «Интере», отметил: «На сегодняшний день программа Савика Шустера – самый популярный политический формат ток-шоу в стране и его выход на Интере позволит существенно укрепить позиции телеканала».
     «Интер» – лидер телевизионного рынка, и выход «Шустер Live» на «Интере» позволит существенно расширить аудиторию программы» - так со своей стороны прокоментировал это событие Савик Шустер
 
     Взагалі-то, за останні часи небагато лишилося задоволених діяльністю Савіка Шустера не тільки серед прихильників влади, але й серед опозиційно налаштованих громадян.
Неодноразово і на шпальтах «ДД» було висловлено йому недовіру.
Часто-густо йому закидалося у провладній заангажованості програми, в той час як влада весь час закидала прямо протилежне.
     Дійсно, нарікати Шустеру є за що, але згодьтесь, це таки неабияка роскіш – в автократичній, наскрізь просякнутій корупцією державі, якою править відвертий кримінал - мати майданчик, на загальнодержавному телебаченні, який транслює в прямий ефір, на широкий загал глядачів нищивну критику влади з боку опозиції. Це дуже розхитувало віру громадян у богоданну святість правителів. І це дуже нервувало небожителів…
     Та що й казать!!! Від такої занадтої відкритості будь-який бандицький режим стрімко втратить підтримку навіть серед свого, прикормленого лохторату.  Лохі вже не ті, хоча звісно трапляються, і густо…
Аж тут ця історія з Тетяною Чорновол!
     Ой! Мамолюсьо!!! Що ж його, в дупу робити?!!!
Небожителям аж у зобу дихання зперло! Якось не врахували вони таких тяжких наслідків як наприкляд відповідати на камеру за свій відвертий бєзпрєдєл...
Не станеш же розпальцьовувать глядачам все по-понятіям, а «провокація з боку самої Чорновіл» ну не катіт ні в які ворота.
- Послать Азірова...
     Єдиний, хто зміг би в такій ситуації витримать такого джеба долі  – товстолобий  Міклуха Маклаєвич Азіров(батька все одно ніхто ніколи не бачив).
Але ж цей матьорий аксакал взяв тепер моду клеїть з себе дурня, навіть на нарадах у президента:
- Абр! Абр-р!!! Папірєднікі! Абірвалг!!!
- Дапашліві!
Тільки це і можна останнім часом від нього почути.
     Він страшно нервує і постійно ходить із загнутими пальцями рук і ніг – рахує дні до дємбеля!
Хвіст постійно піджатий, тремтить, вуха нашорошені – весь час чекає, що з нього зроблядь папірєдніка, а тоді підкинуть  його згвалтовану тушку під тую  Криваву Йолку.
Кажуть такі прогнози давав три тижні тому Чечетов. Чи Олійнік….
Вони хоч і шлєпери, але ж без відмашки Лідора нації таке маячить не стали б. От азарича і лихоманить.
- Дапашліві!!!  Пріпініті пірішкоджаті!!! Папірєднікі  Абр-р…
То кого ж послать Шустеру на розтірзаніє?
Це ж вийде Шустер Lяйve, і на розправу зійдуться кровожерні Кролик і Удав, а з ними кровосісі Турчинбок з Тягоніновим, І кого їм видать ритуальною жертвою? Ніхто ж не хоче світить свій соковитий таблоїд у такому програшному ракурсі!!!
Бо якщо одні камери (телевізійні) все пишуть, то інші (казьонні) – в напрузі чекають своїх зсучених постояльців…
- Послать Зах...рчєнко...
     Зах...рченко послать не можна! Це вам не Кравченко! Такий стрілятися від мук совісті двічі не буде! А народ ще клєвєще, що саме після викриття Тетяною його заміської хованки-барлоги, на яку він потайки літає віртольотом -  і стався на неї зухвалий напад...
http://politiko.ua/blogpost102922
Це що ж тоді виходить?
- Послать Пшонку...
     Пшонку на папєрть???
По-перше кумів здають останніми, а по-друге, в день відвідин Тетяною маєтка Зах...рченко, вона завітала й до хатинки Пшонки - то це просто шкандаль!!!
Тоді в лохторату не дай Боже виникне аналогія з Тетяниними відвідинами самого Лігва Межигірського Борова!!!!
     Мабуть перше, що спадає на думку бандюку в такій ситуёвині - чи не заткнути пельки невдоволеним і жертвам своїх злочинів, конкурентам і прочім шлєперам.
Тож видалити опозицію з центральних каналів – надзавдання, панацея і незмінне «Отче наш»  для спасіння їх шулєрського рейтингу! Це ж очевидно!!!
     То чи не простіше цього "Шустрого" взять, та й закрить нафіг!
Тоді й посилать туди нікого не буде ніякої потреби...
 
Тож все ясно як Божий день - Для того, щоб втриматися, владі терміново треба позбутися Свободи слова, як у переносному сенсі, так і в прямому.
Цей крок щоправда дуже залежав від вибору вектору інтеграції, який нещодавно так муляв президенту стомлену проміжність.
     Але тепер, коли обличчя втрачати нема перед ким, коли глечики з Європою побиті, коли неодноразово плюнуто в бік Америки на дипломатичному рівні, коли режим, а з ним і вся країна зависла на гачку у ЧКтіла Путіна – то тепер не повинно бути жодних сумнівів і ваганнь, стісняній і  кривляннь мармизи в подальших діях української влади.
 
Репресії, провокації, побиття, підпали, фізичні знищення, залякування цілого народу і окремих представників – це споконвічний набір містечкових тиранів і просто записних уркаганів.
     Головне – в будь який спосіб заткнути пельку невдоволеним.
Навіть термін «Свобода слова» в такій державі повинен означати щось по-Орвелські ганебне.
 
Пам’ ятаєте?:
                       «Війна — це мир,
                       Свобода — це рабство,
                       Сила — в незнанні
 
     І якщо всі сприймають брехню , нав'язану партією , якщо в усіх документах одна і та ж пісня , тоді ця брехня поселяється в історії і стає правдою.
«Хто керує минулим , - свідчить партійний лозунг , - той керує майбутнім ; хто керує сьогоденням , той керує минулим»  
«Знаючи , не знати ;
вірити в свою правдивість , викладаючи обмірковану брехню ;
дотримуватися одночасно двух протилежних думок , розуміючи  що одне виключає інше , і бути переконаним в обох ;
логікою вбивати логіку ;
відкидати мораль , проголошуючи її ;
вважати, що демократія неможлива і що партія - охоронець демократії ;
забути те , що потрібно забути , і знову викликати в пам'яті , коли це знадобиться , і знову негайно забути , і, головне , застосовувати цей процес до самого процесу - ось в чому найбільша тонкість: свідомо долати свідомість і при цьому не усвідомлювати , що займаєшся самогіпнозом . І навіть слова « двоємисліє » не зрозумієш , не вдавшись до двозначності .»

 
     Шановні! Впізнаєте почерк теперішнього режиму?
 
Між тим…
6 квітня цього року, у виданні «Обозрєватєль» була опублікована заява Савіка:
 
     «Телеведущий Савик Шустер заявляет, что против него развернули кампанию по дискредитации. Об этом он сказал в начале  программы "Шустер Live".
По его словам, в течение текущей недели на адрес АП, Кабмина и Нацтелекомпании пришло много писем.
"Письма из разных регионов, от разных людей, но одного содержания: выдворить из эфира меня и нашу программу. Но мы не собираемся уходить, будем отстаивать свободу слова, и попытаемся выяснить, кто все это сочиняет", - сказал Шустер».
     І ось два дні тому нова ластівка:
24 Грудня 2013 р…
«Вадим Колесниченко хочет закрыть «хамскую» программу «Шустер LIVE»
23 декабря народный депутат Украины Вадим Колесниченко провел пресс-конференцию в Севастополе. Как и бывает обычно на таких встречах не обошлось без темы законопроекта о статусе города-героя Севастополя, высказываниях о том, что Евросоюз ведет Украину к гомосексуализму и о новых законопроектах, которые готовит Вадим Колесниченко. Но, пожалуй, самые резкие высказывания были в отношении Савика Шустера — ведущего известной программы »Шустер LIVE», в которой Колесниченко часто бывает в качестве гостя.
     «Он провокатор, который сделал все, чтобы расшатать украинскую государственность.
У меня был миллион подписей людей, которые инициативно собрались и просили их мнение учесть, чтобы закрыть передачу этого «Шустрова»
     Рано чи пізно це повинно було трапитись, і що мені видається знаковим -  нищення свободи завжди починається за слізними проханнями трудящих мас…
     Зараз Савік ще має можливість запропонуватися на «5 канал», останній бастіон вільного телебачення в Україні але по-перше це в тому випадку, якщо Шустеру не сплачені «відступні», а по-друге, якщо влада не пресує його погрозами і таке інше…
     Поїхав же Савік колись із Росії, чому б не поїхати і з України (допоки випускають).
Якщо ж продовжити російські аналогії, то нам можна ще поки надіятися на вільний тирнет, і радіо «Київське ехо», але мені здається, що Вітя має трохи іншу закалку, й манери ніж Вова, тому «5 канал» – це максимум лишень до виборів, та й то під великим питанням.
Бо як я вже наголошував, нашому президенту не до марафету перед західним світом. Зберегти обличчя? – шкода памаду переводити!!!
     Ага! От що я ще забув !!! Програма «Гроші» і «Свобода слова з Андрієм Куліковим»!!!
Ну,«Гроші» навіть перейменовувать не треба – просто помінять орієнтацію!!!
А «Свобода» - Подивимся, чи вийде вона 30 грудня… Чи мо теж контракт закінчився?
А найкраще – зробити з неї просто фейк (щось мені підказує що такою вона і задумувалась в зародку)
В будь якому разі контракти не вічні, та й як відомо – «кожен кулік своє болото хвалить», тож все вельми залежить від того яке болото сам кулік буде вважати своїм.
Тож з черговим покращенням Вашого замбоящика, шановні телеглядачі!!!
Але це мабуть ще не останній подарунок влади під Криваву Ялинку – тож чекаємо розвитку…
© ЗЕЛЕНЯР [28.12.2013] | Просмотров: 3308

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/44

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook