для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Юлін Майдан


Юлін Майдан

 
Нарешті! Майдан! Сотні тисяч, мільйони! Всі вийшли. Студенти і пенсіонери, інтелігенція і робочій люд, бізнесмени і професори. З усіх регіонів. Здавалося би, ось воно, те чого чекали та мріяли всі українці з моменту захоплення влади бандитами в 2010 році.
 
Але, відчувається неповноцінність сьогоднішнього Майдану. Нема души Майдану. Нема людини, при появі якої з'являються посмішки на обличчях, яку слухають з захопленням, яка говорить не заради порожньої  балаканини, а висвітлює всі проблеми, які існують в країні та пропонує шляхи їх вирішення. Яка в змозі взяти на себе відповідальність та приймати рішення.
 
Це, Юлія Тимошенко.
 
І, якщо сьогоднішній Майдан зібрався тільки за, майже, чотири роки після виборів-2010 року, то Юлія Тимошенко постійно на Майдані. І навіть не з 2010 року, а з 2004 року.
Тоді, одразу після інавгурації, Ющенко зрадив Майдан, зрадив його ідеалам, зрадив своїм же обіцянкам. Нічтоже сумняшеся, він почав цілуватися та квасити водяру за круглим ресторанним столом з бандитами, яким обіцяв тюрми. І всю свою енергію спрямував на боротьбу з Тимошенко, яка залишилась вірна Майдану, вірна своїм зобов'язанням перед Майданом.
 
Можна тільки уявити, яку силу має ця маленька жінка. Мало того, що вона тримала на собі всю лють ренегата Ющенка та його нових друзів, Януковича з бандитами, так вона ще, відчуваючи  відповідальність за країну, за її життя, за її економіку, робила все від неї залежне, щоб не сталося якихось катаклізмів та негативного розвитку подій.
Це був її Майдан, який був продовженням Майдана-2004 року. І вона добровільно взяла на себе цю відповідальність.
Вибори-2010 року також були  Юліним Майданом. Все, що вона говорила, попереджала, все справдилося. Але вона вже стояла одна під стелою. Чому, ті, хто зараз на Майдані, не підтримали ії? Розуму не вистачило, чи купилися на брехню Ющенка, на бруд від комунобандитів?
 
Пещерське судилище також було Юліним Майданом. Чому Великий Майдан не захистив її? Чому байдуже дивився на репресії, які влаштував унітазний упир, по відношенню до души Майдану? Чому Великий Майдан зрадив її? В решті-решт він отримав репресії і по відношенню до себе. Хіба це не було очікуваним?
 
Коли в тюрмі, звірі в погонах били Юлю, це також був її Майдан. Ії Майданом було цілодобове знущання над нею тюремними головорізами, відкриття все нових та нових сфальшованих кримінальних справ. Великий Майдан також не відреагував на цей садизм енакієвського виродка. Тому він і отримав розгін податкового Майдану, потім мовного міні-Майдану, потім безкінечну череду арештів та засудження за абсурдними звинуваченнями українських патріотів, потім Врадіевку,
 
Звіряче побиття студентів в ніч на 30 листопада також було наслідком відмови Майдану підтримати та захистити Юлію Тимошенко. Коли новітні фашисти били Юлю, Великий Майдан ніяк не зреагував, тому і отримав цей жах 30 листопада, а потім і 1 грудня.
 
Ну і ось, Великий Майдан зібрався. І що ми бачимо та чуємо? А нічого. Більше того, коли провокатори вимагають зняти фото Юлі, Майдан знов мовчить, не дає їм відсіч. Я вже не кажу про те, що Великий Майдан не ставить умову щодо звільнення Юлі. Яценюк і Турчинов пару раз намагалися зробити, а Майдан знов не підтримав, знов відвернувся від людини, яка вже дев'ять років безперервно знаходиться на Майдані.
 
Зараз до Майдану додалося Євро, він став Євромайданом. А в Європі все збудовано на одній цінності, це права людини. А права людини передбачають неможливість переслідування людини за політичні переконання. І та ж Європа вже визнала, що Юлія Тимошенко є політичним в'язнем, символом політичних репресій в Україні. А Євромайдан мовчить! Як це співвідноситься, Євромайдан та байдуже ставлення до долі політичного в'язня №1, Юлії Тимошенко? Невже ці, майже чотири роки, нічому не навчили Великий Майдан?
Можливо тому, вже 24 доби, а якихось перемог Євромайдан не здобув?
 
Тому, я звертаюся до Майдану - Майдане, я знаю, в тебе є гідність, є мужність та сміливість, згадай про людину, яка вже дев'ять років стоїть під стелою, яка з ризиком для свого життя захищає твої ідеали, яку  не зламали репресії та знущання банди мародерів, крадіїв та вбивць,- звільни Юлію Тимошенко!!! Майдане, стань справжнім, могутнім Майданом!!!
© маска [14.12.2013] | Просмотров: 4721
Метки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/79

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook