для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Реальний план дій


Реальний план дій
Армія, що присягала народу України має забезпечити мирну передачу влади тимчасовому уряду, який у свою чергу забезпечить підготовку і проведення загальнонаціональних дострокових виборів на всіх рівнях.
 
Яким чином це зробити:
1. Згідно статті 5 Конституції про пряме народовладдя оголосити всеукраїнське народне Віче на Майдані 8-го грудня в неділю і внести першим пунктом в порядок денний відставку Уряду.
Створити лічильну комісію, голосувати руками.
Рішення Майдану роздрукувати і вивішати на плакатах по всій Україні.
 
2. Другим питанням у порядку денному доручити опозиції формування тимчасового уряду.
 

3. Оскільки підрозділи Міністерства внутрішніх справ дискредитували себе згідно статті 5 Конституції України про пряме народовладдя вимагати від начальник Генерального штабу-Командувача Збройних Сил України забезпечити Майдан і Віче по периметру та біля адміністративних будівель охороною і забезпечити правопорядок вцілому в державі. В разі необхідності, оголосити офіційну мобілізацію дорослого чоловічого населення, добровольців.
 
4. Розпустити злочинну організацію "Беркут"
 
5. Оголосити недовіру президенту, оголосити імпічмент. Закликати прокуратуру відкрити справу за статтею 110,111 про державну зраду.
 
6. Довести резолюцію до відома громадян та відповідальних осіб через засоби масової інформації, доручити національному телебаченню роз'яснення для населення та інформаційну підтримку.
 
Таким чином у Майдані буде його головний сакральний і практичний сенс.
Всеукраїнські НАродні Віче збирати кожного тижня для прийняття важливих рішень а не тільки для дискотеки, тоді люди будуть виходити розуміючи свою важливу місію і важливість своєї участі в управлінні країни.
 
І ще одне головне -   не депутати мають казати, що нам робити, а ми диктуємо депутатам що їм робити.
© Anatoly Traxel [05.12.2013] | Просмотров: 2487

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.1/26

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook