для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Графітові стрижені


Графітові стрижені

З шкільного курсу фізики пам”ятаю,що оті стрижені потрібні в ядерному реакторі задля того,аби  реакція була контрольованою. Саму цю функцію виконують,як мені здається,  очільники сучасної української «оппо». З одного боку вони постійно твердять про «злочинність сучасної влади»,а з іншого – максимально унеможливлюють  жодний ризик виникнення неконтрольованого народного спротиву цій самій злочинній владі. Постійні мантри про те,що « ми ведемо боротьбу виключно парламентськими засобами» свідчать про те,що або вони дійсно не розуміють, що хлопці з Донецька в парламентський спосіб ту саму владу не віддадуть аж ніяк, або,що більш вірогідніше, всіляко допомагають «донецьким» уникати народного гніву та неконтрольованого спротиву. Бо отой «гнів народний» майже гарантовано виштовхне на політичну сцену нових акторів. Не кажу,що кращих за сучасних,але – інших.
Євро Майдан виник не за їхньої ініціативи, але вони не вагаючись швиденько принесли свої прапори й взялися завзято виконувати роль отих самих «графітових стрижнів», ретельно й дозовано керуючи процесом. Будь-який натяк на силове протистояння відкидався зразу,бо загрожував їм самим не менше,аніж отій «клятій злочинній владі».
Можна заперечити,що «головні професійні оппо» злякалися привиду громадянської війни,крови та суцільного хаосу.Що їхні дії,або – бездіяльність, були спрямовані на збереження миру в країні. Але тоді вони не розуміють суті цієї «влади»,про що я казав вище.
Їм не потрібна «демократія вулиці». Їм потрібні  слухняні колони, що за «долю малую» вийдуть,помашуть прапорцями та роз”їдуться по домівках. А вони, «а-ля Кіса Вороб”янінов», будуть сидіти в куточку парламенту й надувати щоки,очікуючи на 2015 рік. Бо мабуть вже все розписане й обговорене,коли роздаються обіцянки «нікого не чіпляти». Та й навіщо чіпляти того,хто вже зараз допомагає бути «кандидатом  номер один»?
P.S.Мабуть правий Козлоянович. Доки народним спротивом керують графітові стрижені – владі боятися нема чого. «Само раССосёЦЦа»
© Игорь Иваровский [25.11.2013] | Просмотров: 1690

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.4/45

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook