для старых юзеров
помнить
uk [ru]

«1000 знаків» або «Як я з дитинства хотів стати телепатом,щоб читати чужі думки».


«1000 знаків» або «Як я з дитинства хотів стати телепатом,щоб читати чужі думки».
1000.
Саме стільки натискань на кнопки маю(по Правилам) зробити,щоб прочитати Ваш варіант відповіді на запитаня,що задам в кінці.
Як Ви,напевне,зрозуміли,усе,що  між цими словами і запитанням є всього лиш наповнювачем,який має утримати сторінку від видалення модератором.
Отже.
  «Маю»вищу освіту(оцінки слабенькі) гуманітарного нахилу.Часи були дев’яності,бажань було багато,але дяка Богу і матері,що грошей вистачило хоча б на геофак.Сумно згадувати,але такий у мене був вибір-або на геофак або «вдоль забора».Так,що можете також і за це плюнути в мене в коментах бо я таки з тих ,хто вчився заради корочки.
  Розмовляю досить пристойно на португальській,іспанській та англійській мовах.Років з 5 тому розпочав спробу вивчити французьку,але робочий графік розтягнувся у 18-19 годин на добу і  залишив мої сподівання на рівні comme te la passé  ( сумнозвісне «кум теля пасе»).
Другої спроби не робив.
Навчившись читати у 3 з половиною роки,перечитав трішки потрібної і купу непотрібної літератури. Серед  домашньої бібліотеки на іспанській мові 5 серйозних книжок і 70 типу «Стівен Кінг».
Де б я не був,що б не робив,у вільний час щось читав.Книжку,газету,журнал.
Від Португалії до Швеції,від Англії до Італії,об’їздивши вздовж і впоперек(8 років) Європу,скрізь намагався вникнути не тільки в місцеву кухню чи дівчат,але й повсякденне життя місцевих жителів через їхню пресу.То були щасливі часи молодості і хоч яким би не був робочий графік,завжди залишався вільний час на …
Сьогодні маю 2 з половиною роботи,більшість решти часу витрачаю або на гіперактивного малюка,який ще не навчився гратися сам або на всю необхідну роботу по дому.Залишок часу наближається до нуля.
Звичайне життя звичайного українця.
Останні років 5 в інтернеті не читаю нічого крім Дурдому.
Дуже зрідка заходжу на різноманітні УПешки,але вся та сенсаційність,жовтість,тонни крові і бруду настільки сумні,що вже через декілька рядків жму на «х»у верхньому правому.
Тепер переходжу до суті.
Уявіть собі умовного «новачка» в морі новин і подій описаних в неті.Людину,що ще не витратила роки чи хоча б місяці на створення довіри до того чи іншого ресурсу.
Скільки часу в день має витратити українець,щоб розібратись у тому клубку хоча б поверхнево?
Скільки часу витрачаєте на це Ви питати не буду.Бо для Вас це можливо не просто хоббі.Мова за пересічного статистичного українця.
Скільки сьогодні,на Вашу думку,потрібно витратити в день часу,щоб бути в курсі подій? Не просто пробігти очима по рядку,а ще й дійсно усвідомити,проаналізувати і кинути 1-2 коменти.
?
© Нетой [20.11.2013] | Просмотров: 2252

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.8/28

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook