для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Вибачте, будь ласка...


Вибачте, будь ласка...
Мабуть багато хто знає, що моя діяльність на сайті зосереджена здебільшого на створенні фотожаб. Ну і спрямованість цих жаб також не є секретом. Всі вони проти виродків, різних, - риговородків, комуновородків, фашистовиродків, проти бовдурів, неуків, брехунів та покидьків. Які зараз знаходяться у владі, і багато хто з користувачів ДД, а може і небагато, але з вагомим рейтингом,  їх підтримує. Ну, і відповідно і оцінка жаб у них висока.
 
І ось, останнім часом, ця групка намагається вичавити мене з сайту, використовуючи цей свій рейтинг, а відповідно і оцінку. В мене нема ніяких амбіцій стосовно своїх художніх здібностей. В мене руки з одного місця виросли. Всі свої жаби я роблю за рахунок креативу(до цього я не маю жодного відношення, це при народженні хтось роздавав різні якості, і ось мені ця якість і дісталася), та володіння фотошопом(ось тут вже визнаю, це безпосередньо придбано мною). Тому і жаби бувають різні, і гарні, і погані. Якби було об'єктивне оцінювання, а воно було, то і оцінки би були різні, для гарних жаб високі, для поганих, низки. В такому випадку в мене нема ніяких претензій, більше того, я вітаю таке відношення до оцінювання. Це єдина можливість визначати якість жаб.
 
Але, щоб так оцінювати, треба бути порядним та мати гідність. А коли цього нема, то за нинішньою системою оцінювання виникає можливість зловживати своїм високим рейтингом та штучно занижувати оцінку робіт неугодного тобі користувача, заганяючи їх за межу, коли глядачі не бачать їх.
Саме цим зараз і займається ця камарилья, на чолі з відомим на сайті псевдо-гуру, по відношення до моїх жаб. Не буду називати нікі, щоб не звинуватили у порушенні правил. Та вони, власне, не варті навіть і згадування.
 
До Шрайка в мене нема ніяких претензій, він хазяїн, і його беззаперечне право встановлювати правила поведінки на сайті, в тому числі і систему оцінювання. В свою чергу в мене є право прийняти ці правила, або ні. До якогось часу ця система більш-менш працювала. Зараз, я вважаю, вона вичерпала себе, тому що пішли зловживання.
Звісно, я не можу впливати на зміну цієї системи, але я можу діяти в межах правил. І оскільки всі роботи штучно занижуються, то я не бачу сенсу залишати їх на сайті. В даному разі, вони не працюють, оскільки їх не бачать глядачі. Тому, я вважаю за потрібне їх видаляти. Видаляти по закінченню терміну, а він складає дві години.
 
Тому, я приношу свої вибачення тим користувачам, яким власна порядність та гідність дорожча за якусь тимчасову кон'юнктуру, і які об'єктивно оцінюють всі жаби, не тільки мої.
 
В тому, що відбувається моєї вини нема. Не знаю, наскільки дохідливо я це довів. Зараз тут прибіжить ця ерзац-команда та буде нести маячню про мою зацікавленість у високому власному рейтингу, і тому я і зношу свої робити, чим якраз і занижую свій рейтинг. Це наші, ддешні олійники, богословські, бондаренкі. Почитайте, що вони зараз будуть ваяти. Якраз у дусі дурдому...biggrin
 
Трагедії великої для себе в цьому не бачу, хоча визнаю, що це може викликати несприйняття та обурення у порядних користувачів. Але всі ці жаби не зникають назавжди. За останні два місяці я видалив близько 60 фотожаб. Всі вони є на ФБ та інших сайтах, і там, можливість заблокувати їх, відсутня. Тому, хто хоче їх побачити, нема проблем. Наприклад в моєму блозі - Україні - українську владу!
 
І оскільки сподіватися, що ці користувачі, які зганьбили себе такою поведінкою, раптом порозумнішають, марна справа, то я буду так робити і в подальшому. В будь-якому разі, до зміни системи оцінювання, здається Щрайк колись щось про це говорив.
 
Ще раз, - вибачте, будь ласка.
 
p.s. Да, забув, це я написав для того, щоб не повторювати одне і теж кожен раз, коли зношу свої жаби.
© маска [12.11.2013] | Просмотров: 3702

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.2/56

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook