для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Про цирк


Про цирк
Я внимательно прочитал "ПОЧАТО ПРОЦЕС ВИЗНАЧЕННЯ ДОБРА І ЗЛА СТОСОВНО САЙТУ «ДУРДОМ»".
И вот мой ответ.
Чи були ви коли-небудь у цирку? Думаю, що більшість з вас ніколи не була - зараз це дуже дорого. Я вже не питаю, чи були вы у радянському цирку. О! Яке це прекрасне і захоплююче видовище. Еквілібристи, жонглери, напівголі дівчата, які роз'їжджають на капоті машинки з мавпочками навколо арени. Причому мавпочки крутять кермо, запалюють фари. І я в усе це вірив до тих пір, поки не довелося ремонтувати радіокерування, яке все це робило.
А хто з вас в дитинстві грав олов'яними солдатиками? У наш час це був великий дефіцит.
Так от, хто побував сьогодні на Майдані Незалежності на «параді» може більше у цирк і не ходити.
Тут було усе, що уособлює це прекрасне видовище. Ті ж напомаджені дівчата у лакованих чобітках на високих підборах - весь університет Поплавського. Викликають сміх дітлахи , які стоять з квітами як гутаперчеві ляльки. Правда, солдатики (не олов'яні, а дерев'яні), але все ж, нагадують циркових еквілібристів, жонглюючих зброєю. Стріляти вони не вміють - немає патронів. Але іноді потрапляють ракетою, то в будинок, то в ізраїльський літак. Не обійшлося і без мух. Усе в тому ж дусі совків Попова і Гереги - козаки в шароварах. Добре, що хоч не навколо танків.
А що ж загиблі під час битви за Київ? За даними їх було більше 400 сот тисяч. Може, варто було просто обмежитися покладанням квітів на їхні могили? Адже перемога не була такою помпезною як само сьогоднішнє святкування, влаштоване нащадком білоруського поліцая.
Хоча на Уганду і Лулумбу це може і створило якесь враження.
Це ж, скільки було викинуто на вітер бюджетних грошей? Замість того, що б облаштовувати країну. Будувати дороги. І після всього цього ці злодії просять грошеі у МВФ, оголосили про чергове підвищення ціни на газ. І це при тому, що Юлька жодного разу не підвищювала ціни на газ для населення.
Все це природно з підтримки Януковича, Азарова і їх ненажерної банди .
І це все на тлі кризи в країні. Коли немає грошей. Коли пенсії і зарплати затримують по два місяці. Коли дороги не будуються. На пенсії жінкам у 55 років теж грошей немає.
І це все на тлі загрози зриву процесів євро асоціації.
А гратися у «паради» з дерев'яними солдатиками, утримувати президентське Межигір'я гроші є?
Чи не час зупинити цю ненажерну банду?
Слава Україні!
© Галычина Львив П [06.11.2013] | Просмотров: 3097

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.7/45

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook