для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Пандора та Кличко.


Пандора та Кличко.
Колись Герман сказала, що Кличко нагадує їй Януковича. Воно дійсно так. І за зростом, і за інтелектом, і за освітою, той профессор, цей дохтур(ми ще не бачили, як він пише, можливо і профессора переплюне), і в біографії обох є темні плями, один з двома отсідками та шапками досі не може розібратися, другий то визнає, що знає почившего в бозе бандита Рибку, то каже, що перший раз чує це погоняло.
Та здається він схожий ще на одну людину, на Ющенка. Колись Ющенко назвав Кучму своїм батьком. Те саме відбувається і з Кличком. Поки що, саме батьком він не назвав Януковича, але все до того йде. Індульгенції для нього він вже почав роздавати. Хоча, це не якась таємниця, що Кличко активно співпрацює з Адміністрацією Президента, але щоб так, продемонструвати наявно, такого ще не було.
 
Взагалі, все що стосується Кличка-політика, інакше, як цирком назвати неможливо. Спостерігаючи за його поведінкою в політиці, які він видає перли, можна отримати ті самі емоції, що ми отримуємо в цирку, в перервах між виступами артистів.
Ну, а на цьому тижні він вже перевершив самого себе.
 
Спочатку він влаштував істерику стосовно того, що в Податковий Кодекс була внесена поправка, яка більш чітко визначає, хто проживає в Україні. Саме "проживає". Тому що в Конституції є посилання на таке формулювання, але воно було досить розмите. Просто написано, що для того, щоб балотуватися на посаду Президента Україні, треба проживати в Україні останніх десять років. Як цей ценз визначається, ніде не написано. І ось прийняли цю поправку. Що сталося з Кличком, треба було бачити. Він сприйняв прийняття поправки, як власне гноблення та погнав своїх епігонів блокувати трибуну. Сам почав плигати через перешкоди, щоб дістатися Рибака. Так, там були порушення при прийнятті, але для бандюків у владі, це нормально, і в інших ситуаціях, коли наприклад приймалися закони, які порушують права людей, народу, Кличко так не реагував. А тут, як з ланцюга зірвався.А те, що такою поведінкою він сам визнав, що в нього нема цього цензу в десять років, мабуть до нього не дійшло. Тут нічого дивного, як ми вже казали, за інтелектом від дуже схожий на Януковича.
 
Більше того, ця поправка по великому рахунку і не потрібна владі, вони і так через свої суди можуть заборонити приймати Кличку участь у виборах. Цією поправкою влада хотіла нанести удар по Яценюку. Кличко, зі своїм дутим рейтингом, їм не страшний. Навіть, якщо він і якимось чудом виграє вибори та стане Президентом. А ось Яценюк, це інша справа. Якщо Юля не буде допущена до виборів, то вона закличе голосувати за Яценюка, а це, стовідсоткова перемога на виборах. Справа в тому, що цю поправку подав депутат від "Батьківщини". Тут звісно прокол Яценюка. Зрозуміти можна, за всім не услідкуєш, коли маєш справу з наперсточниками, але команда мала би відслідковувати всі рухи, які здійснює влада.
Ну, а Кличко, сам з себе зробив дурня. Мало того, у вирі емоцій, в той же день він почав лякати, як він каже, "можновладців", та оголосив, що буде балотуватися в Президенти. Чим звісно, страшно налякав цих можновладців. Тут запитання, компанія ще не розпочалася, а він вже ломиться на вибори. Але, коли його запитують стосовно виборів мера Києва, чому він не оголошує, що буде йти на ці вибори, то головна його отмазка, що поки не розпочнеться виборча кампанія, він висуватися не буде. Сміх, та й годі...
 
Але, більш резонансна подія сталася на наступний день. І ця подія перекреслила і так його примарні шанси стати Президентом. Мало того, що з нього всі сміються, так після цього ще будуть ненавидите.
В інтерв'ю Бі-Бі-Сі, він видав наступний шедевр -
 

 
"Это просто позор какой-то", сказав би з цього приводу голова домкому Швондер. Але, Швондер би зрозумів в чому ганьба, а ось Кличку це не по силах.
По пунктах, в що вляпався цей горе-політик.
 
1. Важко визначити яка ідеологія і чого хоче Кличко та його куплена партія. Та і сам Кличко цього не знає. Єдине, що він повторює, як мантру, що він хоче, щоб все було хорошо, і що ми повинні йти в Європу. Але, в Європі не Президент визначає, кому йти на пенсію з награбованим у держави, а кому на нари. Там це визначає не виконавча, не законодавча, не президентська гілки влади, це визначає судова гілка влади. Це в Європі, не в нас. В нас, так, це визначає Президент. То Кличко що, вже не йде в Європу? Він хоче просто спихнути з президентського крісла Януковича та сам туди всістися?
 
2. Вже майже всі в Україні ненавидять Януковича. Одні, за те, що він розграбував країну, здав ії національні інтереси, влаштував політичні репресії, інші, за те що він їх зрадив. І всі чекають, що наступна влада оформить йому третю ходку. І тут така заява. Якщо почитати коменти в інтернеті, то на сто кометів тільки одна на підтримку заяви Кличка. Решта, краще не переказувати. Те, що там пишуть вже давно не писали навіть на адресу Януковича
 
3. Міфологічна складова. Те, що Кличко повний профан в усьому, окрім бокса, це всі бачать. Але, саме гірше те, що в нього нема запобіжника на випадок того, чого не знаєш. В таких випадках краще не говорити. А він говорить. Як наприклад - "журналісти, це п'ята колона". Так і у випадку зі скринькою Пандори. Якби він поцікавився, що означає ця фраза, то узнав би, що це дія з незворотними наслідками(зазвичай негативними), яку не можна скасувати. Або закрити скриньку, як каже Кличко. Тут вже треба чекати, коли це лихо пройде та живитися надією, яка знаходиться на дні цієї скриньки. Ну що тут сказати, важко, коли такі люди сунуть до керівництва державою.
 
4. Янукович не відкривав ніякої скриньки. Те, що зараз робиться, це наслідки виборів. Якщо сюди приплести цю Пандору, то скринька була відкрита в 2010 році, коли Кличко та решта противсихів не підтримали Юлію Тимошенко на виборах, привівши таки чином Януковича до влади. Ось тоді і почалися ті лиха, які знаходилися в скриньці Пандори. Перебільшено та метафорично звісно, але це більше підпадає під процедуру відкриття цієї зловісної скриньки, ніж версія запропонована Кличком.
Але, навіть якщо пристати на теорію про відкриття скриньки запропоновану Кличком, то тоді з якого боку тут сам Кличко? Що, його посадили в тюрму? Він що, два роки знаходиться за ґратами та не бачить весь цей час сонячного світла? За ним цілодобово спостерігають десятки відеокамер, а потім все це викладається в інтернет? Його цілими днями влада поливає брудом? Проти нього відкриваються всі нові та нові сфабриковані кримінальні справи? Нічого цього нема.  То яке в нього право зачиняти цю скриньку? Якщо хтось і має таке право , то це Юлія Тимошенко. І аж ніяк не Кличко, з його сибаритським засобом життя.
 
5. І останнє. Те, що Кличко почав видавати індульгенції бандитам, крадіям та казнокрадам, свідчить про те, що ми бачимо чергового Ющенка. Який прийшов до влади на гаслі "Бандитам-тюрми", а потім почав з цими бандитами гульванити по кабаках та підписувати різні меморандуми. Треба віддати належне. Кличко, в цьому чесніший, вже зараз каже, що крадіїв, бандитів та вбивць він не буде чіпати, а просто відправить їх на пенсію, залишився їм все награбоване. Можливо і орден навздогін причепить.
 
          Що тут ще можна додати? Кличко, як був політиком-невдахою, так ним і залишився. Краще би займався тим, в чому він тямить краще за усіх - боксом.
          Не дай Боже нам такого Президента.....
© маска [27.10.2013] | Просмотров: 4473

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.7/78

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook