пароль
помнить
uk [ru]

П'ятниця


П'ятниця
Якщо хто помітив, Карта більше не цікавить політика з її політиками. І Карт накинув картуза і пішов із завєдєнія ДД .. Ну, і нехай.
 
А замість нього прийшов я, тобто П'ятниця. Тому що сьогодні п'ятниця ..
І не для того я сюди завернув шаби блістать умом, а просто так .. Тому що хвіртка була не зачинена і на варті нікого не стояло .. А я гуляв собі без собачки поруч .. То ж взяв і зайшов. На те він і дурдом шаби кожна нормальна людина могла в нього вільно потрапити.
 
Чесно кажучи я сюди частенько заглядав. Крізь решітку .. Спочатку троки дивувався .. А вже ж - гуляють тут самі люді в бєлих халатах і люді в блакитних костюмах. А дуріків наче немає .. Ну, шо ж .. Погуляю тут у вас, панове дохтура і санітари, у дуріках ..
 
А, от один санітар зразу ж мені злив весь місцевий інсайд. Виявляється, шо лікарі тут тіпа пісатєлі .. Вони пишуть дадзи-бауи і чипляють їх на дерева .. А санітари, яких тут сотні з три вештається, духовно харчуються ними. Ні, не деревами, і навіть не лікарями, а дадзи-бавами ..
 
А потім санітари прислухаються до своїх духовних черев - чи добре засвоїлось те варево, яким вони нахарчувалися. Якщо обійшлося без вздутієв, то лікар-пісатєль отримує від них "+", а якщо чтіво виявилося з кістками і без чьоткіх присмаків, то у санітарів стаються вздутія з коментаріями яж до зривання з дерева неїстівного дадзи-бао.
 
Але далі мій новий приятель пояснив, шо взагалі то санітарів тут в расчьот не беруть. Шо б там з ними не коїлося. Тут лікар дивиться в рота заввідділенню. Поки заввіділення смакує духовний вироб лікаря .. витягує вироб з рота і з прищуром дивиться кріз вироб на сонце .. Прикладає вироб до своїх чутливих місць - пече чи лоскотить ..
 
І лише потім, зав витягує свого золотого пера і проставляє в зачьотку лікарю свої дорогоцінні бали. Ще й інколи додає при тому "Потішили Ви мене, потішили .."
 
Загалом, дурдом мені сподобався .. Особливо на заході сонця .. Хоча дєвочєк тут немає, якось лікарі із завами обходяться без дєвочєк .. Все ж таки певна специфіка має місце ..
 
Отаке ..
 
ПС
Я таки встиг вискочити з території перед запертям її на ніч. Мене вже помітили зави і здивувалися, чому я не в халаті чи хоча б в блакитному костюмі .. І якось спонтанно вони почали утворюти щільний ланцюг .. Ну, то я й побіг. Куплю щось уніформальне. А то в наступну п'ятницю ..  
patient
© Карт [18.10.2013] | Просмотров: 2003

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.6/33

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить