пароль
помнить
uk [ru]

Зарвались?


Зарвались?
Вперше за роки незалежної України було зірвано марш пам'яті воїнів УПА у столиці Галичини
 
Хронологія.
Заявка на марш була подана в установленому Законом порядку.
Напередодні самого маршу, відбувались досить  дивні речі. До організатора маршу подзвонили представники міліції і повідомили, що ідентична заявка на марш є від представників ВО “Свободи”, і що можливо не буде вдоволено обидві заявки, а потім ще дзвонили щодня впродовж тижня і запитували чи не бажає "Автономний Опір" відмінити свою акцію. Оскільки жодного рішення  суду про заборону маршу не було, 13 жовтня активісти "АО" та всі бажаючі вшанувати пам’ять воїнів УПА пішли до памятника Чорноволу. На підході до місця збору їх зустріла свободівська колона , у якій молодики несли, нехай вболівальницькі ,кельтські хрести. ЦЕ Що,марш пам”яті воїнів УПА? Депутати-свободівці ,і,як завжди,"група підтримки з невстановлених молодиків спортивного вигляду(хунвейбінів Михальчишина) вийшли на дорогу і загородили прохід учасникам маршу із червоно чорними прапорами .
На жаль,складається таке враження ,що "Свобода" узурпувала собі "право на Націоналізм" .
Міліція не реагувала,стоячи на стороні Свободи... мабуть не лише тому, що одним із них був депутат із мандатом Михальчишин, але те що заочно свободівці частенько ходять на каву із високопоставленими представниками правоохороних органів у Львові.
А ще тому міліція бездіяла ,що "регіоналам" вигідно роздмухувати у Галичині націоналізм саме неонацистського напряму. САМЕ ДО ВИБОРІВ 2015.Подвійна вигода -на їх фоні АР - "білі і пухнасті"..
Саме для того ,щоб проти Януковича йшло КІЛЬКА "демократів"  з наполеонівськими планами."Коню понятно",що з неонацистським хвостом" Тягнибоку світить(з допомогою влади) другий тур.І ЛИШЕ ДРУГИЙ ТУР.
 

 
Михальчишин та ВО "Свобода" зупиняє марш у пам"ять  УПА у Львові
 
Михальчишин висловлювався речівками: “чемодан-вокзал-Росія”, “антифашисти”, “асталавіста антифашистам” ,а також -обзивав учасників “лгбт-активістами” та “найманцями Кремля”, на питання учасників маршу- а за скільки продався сам Юрій Михальчишин і що це за стосунки регіоналів і свободівців ,а конкретніше питання продажу землі Герезі для «Епіцентру» — він нічого розумнішого не придумав, а ніж відповісти “Герега це хто така? Епіцентр це місце в якому відбуваються землетруси”.
На запитання -яким правом Михальчишин заблокував рух ,він відповів,що він проводить зустріч з виборцями.
ДЕ!?
Прямо на трамвайній колії?
 
У нас у Галичині це називається "грати вар"ята".
 
Дуже влучно зауважено було у вчорашньому ефірі ЗІКу -Якщо Михальчишин обзиває "автономний опір" антифашистами ,то що  -він сам себе вважає фашистом ?
Це тимчасове помутніння розуму чи треба визнати, що у львівській "Свободі" існує елемент неонацизму саме "німецького розливу" і
Хоча...якщо врахувати,що кличка Михальчишина серед "соратників" -"Нахтігаль" ,то не дивують інші факти :

12 сентября 2013 во время презентации книги «Украинский Троцкий. Тексты Льва Троцкого об Украине », которая проходила в рамках программы Центра визуальной культуры на 20-ом Форуме издателей во Львове, в зал пиццерии «La Piazza» в центре города, где проходила акция, ворвалась организованная группа из 20 боевиков. Среди них присутствующие узнали футбольных фанатов «Карпат» из известной хулиганской группировки «Pride», идейно и организационно близкой к ВО «Свобода» и депутату Юрию Михальчишину. В частности, среди фанатов были замечены охранники Михальчишин. На ГогольFestе будут освобождаться от раба в себе Сначала провокаторы сели в конце зала и пытались сорвать мероприятие громкими возгласами, нецензурной бранью, пением националистических речевок и музыкой с мобильных телефонов. В адрес участников презентации персонально звучали угрозы, что они рискуют собственным здоровьем, представляя во Львове подобные книги
 
. Финальной точкой стало «зигование» неонацистов на свою фотокамеру после завершения презентации
http://polemika.com.ua/news-126733.html.

Аналізуєш деякі факти і виходить,що стадіон "Україна" дискваліфікований вірно.

"Завдячуючи" старанням футбольних фанатів «Карпат» з угрупування «Pride»,яка впізнавані по частому використанню гітлерівського привітання("зігуванню").
"Ложка дьогтю  зіпсує діжку меду"
 
За ділами, а не за словами
 
Або ще..все тече  ,все міняється..
 
Безсмертні слова.
 
31.10.12 20:59
"Не покупай ничего у Гереги" - во Львове "Свобода" пикетировала "Эпицентр". ФОТОрепортаж
Около полусотни "свободовцев" провели пикетирование супермаркета строительных материалов и техники "Эпицентр" во Львове из-за подтасовки голосов Галиной Герегой в Киеве
Gazeta.ua.  http://censor.net.ua/p222509
 
Міськвиконком Львова(нагадую -більшість у "Свободи" погодив розроблення плану території під новий «Епіцентр»
Виконком Львівської міськради погодив розроблення детального плану території у межах вул. Б. Хмельницького, вул. Кукурудзяної, залізничної колії під будівництво нового гіпермаркету «Епіцентр».Це рішення міськвиконком прийняв на засіданні 2 серпня
хтось наївно думає ,що безкоштовно ?
 

Війна пройшла ,любов заграла ?
Любов,але за розрахунком ?
 
Для торжества негідників достатньо бездіяльності хороших людей?
 
На минулих виборах Свобода при рейтингу 4-5 відсотків  отримала 10.
Більшість її виборців проголосувала "навиріст". Що б у ВР була активна противага комунякам і регіоналам.Ми надіялись ,що так буде.
Але..На жаль,"Свобода" пішла легшим шляхом.Шляхом підміни.Поточної,"сірої" роботи яскравими акціями. Маршами і епатажною поведінкою.А ще все до тлогл йде ,що Свобода стає такою самою партією ,як решта.Заробітчанською.Хлч і без "тушок".Поки що.
А може краще було би не надавати"Свободі" голосів "на виріст"..
Може краще би було ,якби вона пройшли у ВР"впритул"?Може би інакше себе  поводила,не думаючи,що "вхопила бога за бороду"?
© Pavlotex [18.10.2013] | Просмотров: 1738

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.7/40

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить