пароль
помнить
uk [ru]

Чого бажає «пересічний»?


Чого бажає «пересічний»?
Чи вже не кожен «пересічний», який цікавиться політичними подіями в України, переконався, що які б «перспективні лапті» не сплітали для України в московському Кремлі, або які б  «модні штиблети» не пропонували у Євросоюзі – усе це «вилізе боком»  громадянину України.
 
                Чого бажає «пересічний»?  Миру, затишної домівки, здоров’я  сім’ї та оточуючому суспільству, гідної роботи та відповідної зарплати. А ще -     суспільної справедливості і суспільної  державницької  мудрості.
 
Читаємо в ЗМІ: «Вісімдесят відсотків народу України знаходяться за межею бідності».  
 
І це в країні з найбагатшими (на душу населення) природними копалинами та чорноземами.
 
Кого цікавить втягнення України в якісь «союзи»! Зрозуміло, в першу чергу тих, хто в Україні не сіє і не паше, має усе, що забажає в умовах цивілізації ХХІ сторіччя, але їм усе мало, тому готові продати Україну разом із населенням, аби здобути ще додаткові  мільярди доларів «для повного щастя».
 
Знову ж таки, за гроші, наймаються «політичні технологи» із завданням  «впарити» виборцям відповідну казку про щасливе майбутнє у складі… ( вибирайте на власний смак – ЄС, ТС, СНД, НАТО).
 
Нарешті, яка різниця, хто намагається зомбувати твій мозок – Сергій Данилов (https://www.google.ru/#newwindow=1&q=сергей+данилов.+), Савік Шустер чи ще сотні інших найманих «доброзичливців» - професіоналів.
 
                Які б корисні копалини не видобували, які б технічні винаходи не використовували, скільки б хліба не вирощували – для вісімдесяти відсотків українців життя аж ніяк не зміниться на краще.  Досвід останніх двадцяти років доводить, що з часом життя «пересічних» може бути тільки гіршим.
 
                Уявімо собі, що станеться з народом України, в разі відмови від торгового виходу за  межі країни. Ну, такий собі «залізний занавіс» по периметру території у шістсот тисяч квадратних кілометрів.
 
                Є газ, нафта,  вугілля,  залізна та уранова руда, ліси та водні плеса, море та морепродукти, наука і освіта на рівні світових, розвиток промисловості, аграрні технології …
 
                Чого не стане або значно зменшиться.  СНІД. «Наркота» і міграція. «Екзотичні» захворювання, завезені з «екзотичних» країн. Міжнародний кримінал.  Імпорт товарів далеко не першої необхідності і чимало іншого.
 
                Що отримаємо:  здорову, освічену і розумну українську націю.
 
                Як бачимо, українським виборцям є з чого вибирати.
© Stark [01.10.2013] | Просмотров: 860

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.1/28

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить