для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Конкурс "Фотопародія тижня - 120"


Конкурс
Этот конкурс не обычный. Поэтому просьба поучаствовать по максимуму.
 
Сейчас в информационном пространстве все забито темой евроинтеграции. Оппозиция и власть даже объявили перемирие.
 
Но я хочу привлечь внимание к другой теме. За последний год у нас стало гораздо меньше независимых от власти СМИ. Кого-то купили, кого-то рейдернули.
 
И этот процесс идет и во время "перемирия". Прямо сейчас. Продолжаются грязные провокации в адрес "Украинской правды". Говорят, что начался прессинг "5 канала", взяли за горло некоторые другие издания.
 
Если не говорить об этом, то в один прекрасный день мы можем проснуться в стране, где нет независимых СМИ.
 
Есть мнение, что упыри плохо реагируют на свет. Поэтому предлагаю для фотоиздевательств такие вот фотографии. Их три, можно использовать любую, потому что тут важна не конкретная фотка, а конкретная персона.
 

 

 

 
Правила:
 
1. Для конкурсу пародій раз на тиждень (у неділю вранці) ведучий пропонує фотографію. Фотографія може бути як "політичною",  так і стосуватися інших подій. Головне - потенційна кумедність фотошопів. Фото має бути достатніх розмірів та якості і не містити логотип сайту-джерела.
 
2. Мета учасників конкурсу - відфотошопити запропоновану фотографію якомога смішніше.
 
3. Один автор може запропонувати не більше п'яти варіантів фотошопів для участі у конкурсі. Фотошопи викладаються в коментарях до статті з оголошенням конкурсу. У одному коментарі - один фотошоп.
 
4. Конкурс закінчується в понеділок о 24:00. У вівторок не раніше 14:00 і не пізніше 22:00 підбиваються підсумки та оголошується переможець.
 
5. Переможець конкурсу визначається за кількістю натискань кнопки "згоден" у коментарі з конкурсним фотошопом. Перемагає фотка, яка набирає більшу кількість голосів "згоден" (не відсоток!). За рівної кількості голосів перемагає фотка, розміщена пізніше.
 
6. Підсумки підбиває ведучий. За форс-мажорних обставин - адміністрація ДД.
 
7. Автор фотошопу-переможця автоматично призначається ведучим наступного конкурсу. Тобто, він повинен наступної неділі вранці оголосити конкурс (вивісити ці правила та фотографію для конкурсу у розділі "ІМХО").
 
8. Ведучий не має права брати участь у конкурсі (у тому числі виставляти фото поза конкурсом). Ніки-клони ведучому, учасникам конкурсу і голосувальникам використовувати забороняється.
 
Не забувайте на фото додавати: durdom
© Shrike [22.09.2013] | Просмотров: 18611
Метки: #Арбузов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.0/33

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook