для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Коротко про головне – 3


Коротко про головне – 3
Шановні виборці, в’яжіть мене, міцно тримайте, і взагалі – рятуйте! Не можу більше – підсів, як то кажуть, на голку. Лежав собі тихо, нікого не чіпав, навіть примуса не лагодив. І тут – на тобі, не втримався, знову за своє - коментувати…
 
А все тому, що заходилася пані Богословська розповідати громаді, які гроші вона буде використовувати на свою виборчу кампанію. Воно Вам треба, панове? Чи Ви не знаєте, звідти ті гроші беруться? Тим більше, що пані задекларувала свої статки за 2008 рік у сумі 811 413 грн., а це дуже далеко від необхідних 2 500 000 грн.
 
Так ні ж, «не спится битому ковбою». І пані робить заяву для РБК-Україна, що «сумма будет довольно нормальная» і «безусловно, речь идет о десятках миллионах гривен».
 
Початок непоганий – тепер, якщо в мої пазурі якось попадуть десятки мільйонів гривень, я буду знати, що це «довольно нормально».
 
За словами пані, її фінансують «друзья, те, кто был в «Вече», и те контрэлиты, которые заинтересованы в изменении власти».
 
Ну, Боже мій, почалося… Про «еліту» вже більш-менш відомо – це ті людиська, які, мов шмарклі, розмазалися усією Україною - від Секретаріату Президента і до міських держадміністрацій; для яких закони не існують, а суспільство – лише така собі анімація за вікном «Мерседеса».
 
А що ж то за «контреліта»  якась завелася, та ще й грубі гроші на вітер викидає? Невже ті благородні лицарі, що «еліті» - під дупу ногою, їхні маєтки – народу, а награбоване майно – в казну?  
 
Ага, зараз!
 
«Прежде всего - это региональные элиты, которые должны прийти на смену центральным украинским элитам» - пояснює Богословська.
 
От тепер все ясно, а то я вже поліз у словник шукати пояснень серед слів «контрабанда», «контратака», «контроверсія» тощо.
 
Та це ж ті пацани, яких свого часу в «еліту» до Києва не взяли, то вони дуже переживали таку образу, з розпачу тягли все з регіонів (яких,  до речі? адже регіонами вже не перший рік широко крокує відповідна Партія, а після неї, як після сарани), а от тепер ладні «довольно нормальную» суму вкласти у безнадійне діло.
 
Та я собі думаю, що не такі вже вони дурні, оті, з контреліти. Напевно, пані їм щось таке пообіцяла, про що ми наразі можемо тільки здогадуватися. Але не маю сумніву: пані дуже скоро про це бовкне сама. Така вже вона уродилася, що мовчати не може, а вже як скаже – то доводиться нове чудернацьке слово в обіг вводити. О - КОНТРЕЛІТА!
© ДСЛ [28.10.2009] | Просмотров: 6908

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.6/49

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook