для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Конкурс "Фотопародія тижня - 117"


Конкурс
Підйом! Підйом!
 

 
Діти  веселі – до школи!
 

 
А всі - інші до роботи!  Вчителі , долаючи радість від безоплатного робочого дня, приєднуються пізніше.
 
Починаємо жабити :
 

 
Світлина в інеті   http://farm6.staticflickr.com/5471/9094996603_d69b53a681_b.jpg
 
Правила:
 
1. Для конкурсу пародій раз на тиждень (у неділю не дуже рано вранці) пропонується фотографія. Фотографію пропонує ведучий на власний розсуд, - вона може залежати від подій в Україні минулого тижня. Фотографія може бути як "політичною",  так і стосуватися інших подій. Головне - потенційна кумедність фотошопів. Також фото має бути достатніх розмірів та якості, і не містити логотип сайту-джерела.
 
2. Мета учасників конкурсу - відфотошопити запропоновану фотографію якомога смішніше.
 
3. Один автор може запропонувати не більше п'яти варіантів фотошопів для участі у конкурсі. Фотошопи викладаються в коментарях до статті з оголошенням конкурсу (не треба конкурсні фотошопи розміщувати у розділі "ФОТО"!). У одному коментарі - один фотошоп.
 
4. Конкурс закінчується в понеділок о 24:00. У вівторок не раніше 14:00 і не пізніше 22:00 підбиваються підсумки та оголошується переможець.
 
5. Переможець конкурсу визначається за кількістю натискань кнопки "згоден" у коментарі з конкурсним фотошопом. Перемагає фотка, яка набирає більшу кількість голосів "згоден" (не відсоток!). За рівної кількості голосів перемагає фотка, розміщена пізніше.
 
6. Підсумки підбиває ведучий. За форс-мажорних обставин - адміністрація ДД.
 
7. Автор фотошопу-переможця автоматично призначається ведучим наступного конкурсу. Тобто, він повинен наступної неділі вранці оголосити конкурс (вивісити ці правила та фотографію для конкурсу у розділі "ІМХО").
 
8. Ведучий не має права брати участь у конкурсі (у тому числі виставляти фото поза конкурсом). Ніки-клони ведучому, учасникам конкурсу і голосувальникам використовувати забороняється.
 
9. Не забувайте додавати:
Успіху!
© так [01.09.2013] | Просмотров: 4631

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/18

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook