для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Усе для євроінтеграції


Усе для євроінтеграції
Усі закони щодо євроінтеграції Верховна Рада ухвалить на початку третьої сесії одноголосно, за винятком закону про протидію дискримінації сексуальних меншин. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Георгій Смітюх.
 
Віктор Медведчук готовий підтримати євроінтеграцію, але для цього не вистачає однієї дрібнички: відмашки Путіна.
 
Петро Симоненко, слухаючи виступ Смітюха, міг би подумати: "Ми, комуністи, прагнемо стирання всіх кордонів у світовій революції. Але спочатку треба розстріляти буржуїв, євреїв, спекулянтів, фашистів та геїв, які заважають всім нам євроінтегруватися в новому комуністичному інтернаціоналі з благословення патріярха московського і всія русі".
 
Олег Тягнибок, слухаючи виступ Смітюха, міг би подумати: "Ми, націоналісти, з часів Дмитра Донцова прагнемо євроінтегруватися в великий Рейх арійської раси. Але спочатку треба люструвати на смерть буржуїв, євреїв, спекулянтів, комуняк та геїв, які займають наш життєвий простір".
 
Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі у повному складі вирішила підтримати євроінтеграцію, але із застереженням, що інтегруватися треба в золоту епоху середніх віків, бо в Україні є чимало неспалених відьом та аморальних фемен. На тому ж засіданні було ухвалено рішення про обмін досвідом з іспанською інквизицією.
 
Дмитро Табачник написав підручник з історії Європи, в якому стверджується, що Європа - це Росія. Він надрукує 100 500 цих підручників у Москві, виплатить собі гонорари по 100 євро за штуку з фондів міністерства освіти  і запровадить для учнів та студентів обов'язкові уроки євроінтеграції у митний союз.
 
Розглянувши проект закону про євроінтеграцію України, конституційний суд Донецької області визнав його конституційним в цілому, за виключенням нелегітимних посилань на якісь права людини.
 
"Сьогодні, коли ми підписуємо угоду про асоціацію, хочу розвіяти всі брудні чутки і урочисто присягнути, що я нічого не маю проти укро... ядро... афроінтеграції України!" - заявив президент Віктор Янукович на саміті парламентської асамблеї Україна-Зімбабве.
© Юрій Шеляженко [30.08.2013] | Просмотров: 3491

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.2/34

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook