для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Стратегічне п.....


Стратегічне п.....

«Україна, підписавши угоду про асоціацію з Євросоюзом, перестане бути для Росії стратегічним партнером…», - заявив Глазьєв.
 
     Який же я дурень! Ну нічогісінько не тямлю в політиці й міжнародних відносинах. От нарешті знайшлась вчона людина й розтлумачила. А то я по своїй простоті вважав, що коли в мене з дружиною кохання, довіра, взаємодопомога і повага, так це й є так би мовити «Стратегічне партнерство».  Натурально по телу, то есть по хворме.
    
    А от когда человєк вчоний...  которий....  Так єму сразу всьо переворачиваєца вверх ногами. Пардон. Вверх дибом! И тогда то шо человеку не вчоному, Хивре к примеру белое, так єму... вчоному... нет не зеленое.  Р-я-б-о-е!
    
    Ось наприклад коли одна країна іншу постійно в чомусь звинувачує, погрожує. Шантажує й вимагає для себе територій під базування військових сил. Перекриває постачання газу, нафти. «Пропихує» в тій країні в президенти бовдура, ідіота й кримінального злочинця, але повністю залежного від себе. Стрімко збільшує ціни на енергоресурси навіть не вважаючи на сльозні вмовляння того ж таки «проштовхнутого», відданого і лояльного президента, як і  такого ж прем’єра.
    
    Через власних агентів нав’язує свою мову, диктатуру, знищує освіту, культуру, демократію і свободу . Всіма правдами й неправдами обмежує політичні й економічні відносини тієї країни з іншими, особливо більш розвиненими країнами. Раптово й безпідставно забороняє поставки товарів до себе з ненависної країни. Свого головного попа ганяє туди сюди, як на роботу, аби ту країну та народ й релігійно втримати під своєю владою. То я тепер знаю як все це зветься.
    
     Тепер і я вчений! І у мєня тєперь ум нє для танцеванія, а для устройства сєбя. Для разв’язки свого существования. Для сведения обхождения. І піднявшись свїм умом за тучі! І там умом своїм я тепер стаю ще више....  Лаврской колокольні....  І когда тєпєрь оттуда я смотрю вніз....   Так я сразу понімаю!
    
     Між Україною і Росією як раз оце й було «Стратегічне партнерство». А тепер його вже не буде? Та й хрен з ним., з тим партнерством. Хай іде воно к бісовій матері! Тобто в нас тепер нарешті відносини стануть як в мене з дружиною.
    
     От і слава Господу!
© Prolisok [27.08.2013] | Просмотров: 3391

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook