для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Вибори без Януковича. Підсумки.


Вибори без Януковича. Підсумки.
Це було невеличке дослідження на тему, якщо вибори відбудуться без Януковича. Власне, це єдиний варіант, при якому можна буде змінити країну. Змінити на користь народу, а не так, як зараз, коли все для невеличкої кодли крадіїв, бандитів, та іншої комунофашистської мерзоти, а для народу, жебрацька зарплатня та повний беспредел по відношенню до їх прав та свобод.
 
Тому, якщо ми хочемо змін, то цю людину, вірніше, цього нелюдя, допускати до виборів не можна. Якщо ж це станеться, і Янукович  візьме участь у виборах, то можна вважати, що він буде переможцем. Звісно "переможцем" в лапках, чесно він ніколи не виграє, тому і підготовка вже йде повним ходом. Призначається Підрахуй-2, "правільні судді, та таке інше. Навіть якщо буде зрозуміло, що виграв інший кандидат, то будуть застосовані всі засоби "переконання" в помилковості такого результату, аж до стрільби по людях. Якщо вони вийдуть захищати свій вибір, звісно. Але все вказує на те, що не вийдуть. Ну, а якщо вийдуть, то повинні будуть усвідомити, що по них будуть стріляти, і що вони повинні будуть відповісти адекватно. Чи вистачить у людей на це духу, чи з'явиться людина-пасіонарій, яка зможе повести за собою, на ці питання відповідь дасть тільки час.
 
А як не допустити Януковича до виборів, то історія знає безліч засобів. Чи скористаються ними українці, також покаже час. Але, що точно відомо, так це те, що кожен, хто хоче нарешті вирватися з цього смердючого стану безнадії, жлобства, беспредела та ідіотизму, що нас всіх оточує, повинен щось для цього зробити. Таких можливостей вистачає. Навіть для тих, хто боїться. Необов'язково бути героєм та здійснювати подвиги з ризиком для життя. Важливо просто не бути байдужим.
 
Тому і проводилося це голосування з надією, що народ таки зможе втрутитися, змінити ситуацію на свою користь і вже на чесних виборах визначити свою долю та долю країни. Отож, зараз спробуємо підвести його підсумки.
 
Сайт, на якому проводилося дослідження, російський. До речі, його власник, українець, з Дніпропетровської області. Ну, і оскільки сайт закордонний, довелося ставити запобіжники, щоб громадяни Росії не бачили це дослідження і не могли проголосувати. Але це створило і проблеми. Ці запобіжники глючили, і майже 800 респондентів не змогли зайти на сторінку дослідження та проголосувати. Ось скріншот - http://ic.pics.livejournal.com/ibanderivez/29338881/20663/20663_original.jpg
 
Десь за три-чотири доби все наладилося, посилання почали працювати коректно, але час вже минув, опитування в стрічці новин пішло вниз і його вже не бачили. Як кажуть, дорога ложка до обіду.
Ну, і під час голосування також були втрати, не всі пройшли його до кінця. Але, це вже нормально, це природній процес.
 

Ось так, могло бути більше тисячі респондентів, а в сухому залишку проголосували тільки 266. Але, як би там не було, голосування відбулося. Воно проводилося з 6 серпня по 20 серпня 2013 року. Хто хоче подивитися сам на його результати, може туди зайти -  Підсумки дослідження.Вибори без Януковича. Або дивіться тут, це скріншоти.
 
Загальні результати
 
Перший тур


Другий тур. Пара, Тимошенко - Тягнибок


Другий тур. Пара, Тимошенко - Кличко


Участь у виборах.


Це загальні результати. Зараз зробимо зрізи, хто як голосував за кандидатів. Це вже матеріал для політтехнологів. Їхня пряма робота, вивчати настрої електорату.
Зрізи будуть робитися по першому та другому турах. Наприклад,  як голоси, віддані Тимошенко в першому турі, розподілилися в двох гіпотетичних варіантах другого туру. Або, ті голосував за Тимошенко в другому турі, як вони голосували в першому турі. Зрізи зроблені по Тимошенко, Тягнибоку та Кличку.
 
Тимошенко
 
Голоси, віддані за Тимошенко в першому турі, в другому розподілилися так -



Ті, хто голосував за Тимошенко в парі з Тягнибоком, в першому турі та в парі з Кличком, голосували так -



Ті, хто голосував за Тимошенко в парі з Кличко, в першому турі та в парі з Тягнибоком, голосували так -



Тягнибок

Голоси, віддані за Тягнибока в першому турі, в другому розподілилися так -



Ті, хто проголосував за Тягнибока в другому турі,  в першому турі та в парі "Тимошенко - Кличко" голосували так -



Кличко
 
Голоси, віддані за Кличко в першому турі, в другому розподілилися так -



Ті, хто проголосував за Кличко в другому турі,  в першому турі та в парі "Тимошенко - Тягнибок" голосували так -



Ну ось, така картина. Здається все логічно. Нагадую, хто хоче сам подивитися результати голосування, вище є посилання.
© маска [24.08.2013] | Просмотров: 3612

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.8/43

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook