для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Слем-55: підсумки результативні...


Слем-55: підсумки результативні...
Цього разу учасникам поетичного конкурсу з красівою назвою Слем-55 було запропоновано сатирично обвіршувати новину: «Поки Азаров у відпустці, його підлеглі вирішили розслабитися». Кому нічого робити або якщо Ви у нас вперше, сам перебіг конкурсу можете подивитися отут:
 
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/18400.phtml
 
Сухою мовою статистики – у конкурсі взяли участь 6 поетів, які представили публіці 7 віршів. Найменша з отриманих оцінок – 2 бали «підтримки», найбільша – 19 балів. Кількість переглядів (понад 500) поки не вражає, проте тенденція до їх збільшення очевидна. Якщо припустити, що близько 10 «присутніх» на гілці (поетів і коментаторів) за ці два дні «заходили» сюди разів по 10 кожний, маємо близько 400 «чисто» читачів – шанувальників Сльому. Отже, девіз конкурсу «Зранку в Дурдомі – увечері в кожному домі» поволі втілюється в життя. На черзі гасло завтрашнього дня – «Доженемо і переженемо Donchanin’а!» Звичайно, за плодовитістю. І тоді Санбюль у нас в кишені…
 
Ще одна позитивна тенденція – поява нових авторів. Навіть якщо вони просто взялися «потролити» когось із авторитетних політиків (скажімо, Олеся Донія)… Використання для цього Сльому – це вже визнання, панове.
 
Основна боротьба за «призові» місця сконцентрувалася навколо 10-бальної підтримки. І якщо навіть дехто (не будемо показувати пальцем, бо в Інтернеті цього все одно не видно) «хитро» розмістив свій творчий доробок наприкінці другого конкурсного дня (аби уникнути виснажливої праці чергового ведучого Сльому), отримані ним 7 балів за кілька годин – непоганий поетичний улов.
 
У боротьбі  за третє місце добрі шанси мало подражаніє Борису Пастернаку (by Boris Pasternak) колеги Дюма (9 балів), проте шалька терезів буквально одним голосом переважила на користь навкололісових фобій колеги rutzit (10 балів):
 
Я готов лететь на край планеты,
Пусть Арбуз подавит жопой стул,
Только в лес я больше не поеду -
Кушнарёв уже там отдохнул.
 

Коротким і точним як помах скальпеля поетичним словом буквально захопив друге місце маестро PiligrimK (12 балів), довівши паралельно, що корисно буває не лише фільтрувати базар, а й змінити тему:
 
Племінник Мельника попавсь на хабарі...
І сушать вони з дядьком сухарі.
Та, бля,.. не гріх, що ректор брав хабар!
А гріх, що не заніс "нагору" дар...
 
Щоб не попасти у тюрьму моментом,
На Уркаїні треба бути президентом.
 
У приступі натхнення і ненависті до козлів, які заважають нам жити (й можливо, аби подратувати колегу инженегр’а), вшпарив переможного вірша колега radial (19 балів). Нехай це нічого не змінює, але він отримує й «бонусний»(20-й) бал від Ведучого – за найповніше «розкриття» теми конкурсу:
 
Козел у відпустці
 
Пішов Козел відпочивати -
Враз  розгулявся  молодняк,
На себе владу взяв  пузатий
Елітний двоцентнерний  хряк.
 
«Всі, хто Козлу носив капусту,
Тепер наповнюйте мій жбан,  
Та не хвилюйтесь, я не лусну», -
Сказав вгодований Кабан.
 
Нагріб бабла Кабан, як гною,
У свій ковчег хряк-торбохват
Монетою хоч і дрібною,
Зате заввишки з  Арарат.
 
Коли повернеться з відпустки,
Повнющий сил старий Козел,
То зрозуміє, що капустки
Хряк натягав з його ясел.
 
Що ж, до бабла усі охочі,
Свій у відпустках є секрет,
Ходити треба лиш в робочі...
Не далі, як у туалет.
 
Отже, як переможець Сльому-55 колега radial нагороджується правом три дня відпочити на морі, аби вже наступного тижня надійно взяти до рук штурвал Сльому-56.  
 
Аби не видатися нечемним, сердечна подяка колезі stefania, яка вкотре себе виявила щирим уболівальником Сльому, та колезі Кіт, який виявив таке ж намагання. Окрема подяка колезі Слово, який своєю небайдужістю до тем чергового Сльому примушує Ведучих підтягувати інтелектуальні животи й підбирати емоційні соплі. А колегам nonemployee та инженегр варто знати, що ми їх раді бачити навіть у глядацькій залі.
 
А закінчити свій огляд дозвольте словами ще одного щирого уболівальника (й місцями – автора) Сльому колеги Zweifler:
 
Конкурс можно считать законченным... БРАВО!

П.С. Про час, місце та дрес-код святкового банкету просимо повідомляти окремо, але своєчасноsmile3
© Wog [02.08.2013] | Просмотров: 3237

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/17

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook