для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Рух Гая Фокса влаштував танці з гумовими жінками під МВС


Рух Гая Фокса влаштував танці з гумовими жінками під МВС

У четвер, 4 липня 2013 року,  Рух Гая Фокса провів акцію проти свавілля правоохоронців під Міністерством внутрішніх справ ( вул. Академіка Богомольця, 10), в ході якої відбулось театралізоване дійство за участі гумових ляльок для дорослих.
 
В ході акції троє акторів, вдягнених в костюми представників силових структур ( міліція, прокуратура та СБУ), влаштували танці з гумовими ляльками, що символізували українських жінок, які потерпають від міліційного свавілля. Окрім традиційної синьої форми, кожен «силовик» отримав специфічну латексну маску та погони зі званням «перевертень».

 
Від запланованого сексуального насилля над гумовими жінками активістам довелось відмовитись, оскільки неофіційні джерела в МВС повідомили, що акцію буде припинено як тільки почнеться її основна частина: активістів затримають та інкримінують порушення суспільної моралі. Також виникли проблеми суто технічного характеру – серед  представників Руху Гая Фокса не знайшлось жодного, хто б знав як необхідно ґвалтувати жінок. Тому активісти вирішили передати гумових ляльок більш кваліфікованим спеціалістам та подарувати їх представникам МВС.
 
Прийняти подарунок у Міністерству відмовились, як і передати його міністру Віталію Захарченко, після чого ляльок просто залишили на прохідній до будівлі МВС.
 
«В нас сформувалась нова, напів-кримінальна еліта. Спільнота людей в погонах, які впевнені, що можуть робити все що їм заманеться. Лише за останній рік ми знайшли інформацію про три десятки гучних злочинів вчинених правоохоронцями. Більшість з них або «зам’яли», або терміні які отримали «силовики» були суттєво менші, ніж зазвичай присуджують простим українцям. Ми впевнені, що як би в міністра Захарченко лишилась хоч краплина офіцерської честі він мав би піти у відставку» - коментує акцію, організатор Антон.
 
Без особливих прецедентів пройшла акція і в Івано-Франківську, де група активних горожан вирішили приєднатись до Руху Гая Фокса та провести акцію під управлінням МВС області. Вони принесли під управління символічний динаміт та проголошували гасла «Ще трохи і вибухне!» та "Міліція з народом, менти з Уродом!".
 

 
Рух Гая Фокса впевнений, що злочини міліціонерів, скоєні протягом останніх років це наслідок бездіяльності вищого керівництва МВС, яке стимулює та покриває злочинців у погонах. Проблему міліційного свавілля не може вирішити усуненням чи звільненням рядових керівників відділків, у відставку має піти міністр Віталій Захарченко та його заступники.
 
Більше фото та інформації.
© Guy Faweks [04.07.2013] | Просмотров: 2394
Метки: #Захарченко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/16

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook