для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Про "МММ" та Колю Королевську


Про
   Пам’ятаєте сумнозвісну "МММ"? Згадали? "Куплю женє сапогі!". Як дурники понесли гроші! Ай-яй! Завидки беруть! При чому, про піраміди оті самі, нібито усі знають, а все туди ж. Бо шара, бо на шару а як що й обломиться... І злітаються дурники, й несуть в зубах кревно зароблені, щоб ніколи вже їх не побачити. Булька піраміди голосно лускає... минає час... і нові дурники несуть свої гроші, щоб підгодувати нову "пірамідальну" бульку. Це доводить, що кількість дебілів на квадратний кілометр- стала величина.
 
   Я, власне, це до чого? А ось до чого. У мене, чесно признаюся, із зором так собі. Окуляри на носі, без них я не дуже зрячий, що вже поробиш... Так ось, йду я якось містом, а тут люди роздають листівки, що по дизайну, по оформленню,  дуже схожі на листівки об’єднаної опозиції. Але...
 
   В оцих самих листівках, що мімікрували під "ОО", за підписом пана Катеринчука, ставилися гострі питання. Й давалися на них відповіді, не менш гострі. Наприклад, особисто для мене стало справжнім одкровенням, хто такі "донецькі". А я й не знав... Чи ось: чому у об’єднаної опозиції нема спільного кандидата на Київського мера? Та вам що, повилазило? У нас же он який красавєц є, Катеринчук хвамілія! А то: "Нема кандидата, нема кандидата"...
 
   Дивлюся я, деколи читаю, не гребую, та згадую одну таку ж яскраву представницю ап- позиції (ну, в смислі, з Банківської: "Ап!"- і вона вже в відповідній позиції), пані Королевську. Зробила свою справу, викликала срач, дещицю голосів у опозиції відтяпала (пам’ятаєте, кількість дебілів на квадратний кілометр- константа!)- та за труди свої дещицю влади отримала.
 
   А ще згадую дівчинку, героїню "Камеді Клабу". Пам’ятаєте: Гадя Петрович Хрєново? Так у нас ось на очах з’явилася та виростає Наталя Катеринчук. Чи, може, Коля Королевська. Не хочеться бути циніком, але, як на мій погляд, захотілося панові Катеринчуку трохи влади, а разом із владою, як ведеться, шматочок Києва. Хай хоч невеличкий. І якщо регулярно ставати у відповідну "Ап-позицію", то донецькі щось на прожиття підкинуть. Вони, як до справи доходить, таки трохи діляться.
 
   Цікаво, ті, хто голосували за Наталю Королевську (й кого вона невимушено "кинула"), голосуватимуть ще раз за Королевську, тільки вже за Колю? МММ forewer?
 
   Не дай, Боже...
© Саня электрик [01.07.2013] | Просмотров: 4477

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook