для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Заява Руху Гая Фокса з нагоди Дня Конституції!


 Заява Руху Гая Фокса з нагоди Дня Конституції!
В Україні відбувається конституційний переворот. Тихий, повільний. За нашої мовчазної згоди. День за днем у нас забирають все більше прав та обмежують нашу свободу. Україна перетворюється на ЗАТ, в якому населення - всього лише один з ресурсів.
 
Поки вони не набрались нахабності змінювати Конституцію в нас ще є час, але нахабніють вони швидше, ніж ми включаємося в боротьбу за наше майбутнє.
 
Ми закликаємо українців до наступних кроків:
 
1. Не покладати надію на політиків, які називають себе опозицією. Вони не здатні захистити наші права та свободи. Натомість ми радимо активно брати участь в акціях протесту, висловлювати своє невдоволення та організовуватись у територіальні громади та власними силами відстоювати свої права та інтереси.
 
2. Відмовитись від інформації, яку подають великі медіа-компанії, адже вони підконтрольні представникам угрупувань, а їхня мета - моделювати вигідну для власників картину світу в свідомості своєї аудиторії. Альтернативою ми бачимо використання соціальних мереж та участь у поширенні інформації. Читайте та поширюйте інформацію від тих, кого ви знаєте та поважаєте.
 
3. Закінчити з власною байдужістю. Принцип хати з краю сьогодні призведе то повної втрати цієї хати. Чужих проблем не буває. Приходьте на допомогу та підтримуйте співвітчизників, які вступили в конфлікт з системою.
 
4. Політизуйтесь! На жаль, сьогодні треба розбиратися в політиці так само як у своїй спеціальності та улюбленій справі, інакше потрапити під дію маніпуляцій політиків буде дуже легко.
 
5. Усвідомте небезпеку втратити державу та бути лише сировинним придатком в чужій, кримінальній бізнес-структурі, але вірте в свої можливості, у зміни, в сили та гідне майбутнє!
 
Разом ми повернемо Україну!
© Guy Faweks [29.06.2013] | Просмотров: 3551

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/32

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook