для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Знову винна "невістка", або з хворої голови на здорову


Знову винна
До написання цього опусу мене спонукало ІМНО "Волков повернувся …". Я вже писав, що останнім часом стало дуже модним паплюжити виборця. На жаль, свою частку до цієї справи доклав і шановний prokop 14.
 
Автор обурений, що виборці 158 виборчого округу обрали депутатом Олександра Волкова. Абсолютно згоден з автором, що місце цьому персонажу не у депутатському кріслі, а на менш комфортному місці для сидіння. Тут у нас повний консенсус. Та я не поспішав би порівнювати виборців цього округу з мешканцями лісових чи болотних резервацій.
 
Автор дивується.
 
Ну, невже тим, хто вже у віці, так важко розгледіти цю бидломорду типового "голови колгоспу" середини минулого століття, що загоняв  кийком і зуботичинами жінок, старих, дітей на безкоштовну рабську працю в поле і свинарник? Або тим, хто молодший, побачити у волківському мурлі сьогоднішнього "фермера", що з допомогою найнятих міських бандитів "скупив" за копійки земельні паї селян, і з допомогою тих же бандитів принуджує  тепер їх працювати на себе?
 
Автор у розпачі.
 
Ну, чому сорок відсотків їх проголосували за ТАКОГО?! Ну, не можу я ні розумом, ні серцем цього сприйняти...
 
І тут я згоден з автором, я також не можу цього сприйняти. Ні розумом, ні серцем. А от зрозуміти можна. Якщо залишити у спокої серце, а користуватись виключно розумом.
 
Перш за все спробуємо розібратись у такому парадоксі. За "Батьківщину" на 158 окрузі проголосувало 42,43% виборців, за Волкова – 40,14%. Майже один в один. У чому ж справа? Роздвоєння особистості, масове запаморочення?
 
Ніякого роздвоєння, ніякого запаморочення, люди абсолютно свідомо віддали свої голоси проедставнику "Батьківщини" Олександру Волкову. Виявивши тим самим зрілу громадянську позицію. Розуміючи, що попри бридку пику та більш ніж сумнівне минуле він представляє найбільшу і нйпослідовнішу, як нас запевняли, політичну силу.
 
Скажете, Волков балотувався як самовисуванець? Так, але шпацирував він по округу увішаний символікою "Батьківщини", портретами Юлії Тимошенко та гаслами "Юлі –  волю!". А затурканному виборцю, як зазначає автор, "нема коли вивчати біографії усіляких самовисуванців, що рвуться до влади". Тим більше що свого кандидата "Батьківщина" не висунула. Тож гасає кандидат по округу під брендом «Батьківщини», значить «свій», нехай хоч мавпа, аби за Юлю. То які претензії до виборців?
 
Як на мене, претензії та питання слід виставити керівникам ОО "Батьківщина".
 
Чому на окрузі не був висунутий кандидат від "Батьківщини"? Якщо поступились на користь УДАРу, то чому дозволили Волкову вести виборчу кампанію під своїми прапорами? Чому не оскаржили його дії? Чому, врешті-решт, не пояснили виборцям, що Волков самозванець?
 
У київських партійних колах тоді подейкували, що Волков добряче "позолотив ручку" партійній верхівці, за що отримав дозвіл на безперешкодне використання партійного бренду. Та позаяк не маю жодних тому доказів, не наполягатиму на цій версії, оскільки це вже буде схоже на плітку. Вважатимемо, що партійне керівництво, як обласне, так і центральне, про використання Волковим партійної символіки та гасел нічого не знало.
 
То хто ж має відповідати за "феномен Волкова"?
 
Втім, чомусь переконаний, що попри все колеги запевнятимуть, що в усьому винне "покірне, безхребетне населення", яке у тому ж окрузі привело "Батьківщину" до перемоги.
 

© Дмитро Ремиженко [08.06.2013] | Просмотров: 3367
Метки: #Волков 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/28

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook