пароль
помнить
uk [ru]

Проросійська газетьонка «Весті» проти громадських активістів


Проросійська газетьонка «Весті» проти громадських активістів
Вже пару тижнів, як користувачі метро потерпають від чергової безкоштовної макулатури, яку впихують на вході до метро. Мова йде про газету «Весті». Їх створив Ігор Гужва, після того як йому надавали під зад в ахметівській «Сегодня».
 
Ігорьоня трохи потусувався в Росії, і повернувся звідти з бабками та бажанням робити новий проект, чомусь один в один схожий на «Сегодня». Хто з російських олігархів чи можновладців дав гроші на проект невідомо, але стилістика та матеріали які публікують у «Вестях» носять явно замовний та антиукраїнський характер.
 
Мене особисто просто вибісила стаття про мітинг 2-го червня під стінами КМДА. По-перше, в статті він зображається як провальний мітинг  опозиції. Яка ніякого відношення до акції не мала! Це були збори громадських активістів та небайдужих громадян. Проте комусь вигідно зображати цей захід, і як опозиційний, і як провальний.
 
По-друге, стаття настільки пронизана духом замовлення, що аж повонює. Впевнений, що скоро вона почне писати про те, який афігенний чувак Попов, і як він багато зробив для Києва. Чи про те, що Києву вибори не треба, а киянам і так добре живється разом з владою регіоналів.
 
Загалом все що можна сказати - не важливо, чи назначить ВР вибори в Києві, але боротьба за цю посаду вже йде повним ходом...
© Gopobloger [07.06.2013] | Просмотров: 2096

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.3/19

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить