для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Маразм червоного кольору


Маразм червоного кольору
Згадалось, навіялось нещодавним зверненням Юльки про необхідність круглого столу перемовин з ригіаналами. Як і у березні, коли Сєня і Ко просили у ПР вибачення за начебто "хуліганські дії" своїх людей, яких вони ж і вивели на вулиці, яким вони наобіцяли купу всього, майже не миттєвитй рай, а потім, коли запахло смаженим, негайно злили тих, хто їм повірив. Як тоді заволали народні та й не тільки "адвокати" бідної - нещасної Горіної, яка отримала струс повітря, яке знаходиться в неї проміж скроней, від попадання снігу у задницю.
Я не можу.
"Ой, мене хотіли вбити". "Ой, це ж яким мудаком треба бути, щоб кинути сніжку у жінку". "Ой, ви, як шакали, тільки й можете, що підступно у спини бити представниць прекрасної статі".
Блядь, країна у комі завдяки цим "представникам" та "представницям", чуєте, моралісти та захисники?
Колапс у економіці, деградація освіти, винищення мови, тотальна корупція, зруйнована медицина, клінічна смерть аграрного комплексу, загроза російської кабали, розбиті скарбничкі у багатьох домівках, пенсіонери, які купляють півбуханки хлібу та картоплину, щоб дотягнути до наступної пенсії, половина з якої піде на комунальні платежі, шалений попит на ковбасу 3 сорту, яка коштує 18 (!) гривень за кілограм, фантастичний зовнішній борг України, безробіття, капуста, яку ми маємо їсти днями, лопати, якими ми маємо копати тижнями, рти, якими ми маємо не скиглити роками...
Вам мало?
Чи вас вистачає у коментах, статтях та перед камерами викладувати повні люті пости та промови: "Банду - геть", "Заборонити КПУ" та тому подібне, а коли хтось хоч якось виразив своє ставлення до влади, до істот жіночої статі, які і є цією владою, так ви негайно робите поворот на 180 і починаєте обурюватись?
А якби так комуняк - жінок закидували, тих, хто плюнув на могили ваших пращурів, тих, хто зневажливо поставився до хвилини вшанування жертв Голодомору, ви б теж закатували істерики, які мудаки ті, хто кидав?
Щоб через годину знову писати в Інеті "смерть червоним!" та розказувати в мікрофони, що треба вижити ідеологію совка з України?
Вам, дівчата та жінки, особисте питання. Ви не згадували, коли лили бруд на тих, хто кидав сніжки, що саме завдяки цим ригіанальшам ВИ підете на пенсію на 5 років пізніше, чим було до влади бандитів? Ці Льовочкіна та Горіна обома руками проголосували за пенсійну реформу Тігіпка, яка прирівняла вас до чоловіків.
Ці ригіанальши не підтримали питання про вибори мера Київа. Вони (як і Богословська, Бондаренко, Герман) працюють лише задля себе, а не задля вас. Це в них шуби за 100 000 гривень, на пальцях виблискує золотом річний бюджет якоїсь африканської країни, це вони за ваш рахунок мають Бентлі, Порше, домівки з ліфтами, бо пішком по сходинках замахаєшся йти з першого поверху на останній. Це вони давно переступили усі можливі межі людяності та моралі. Це вони фальсіфікували результати виборів у жовтні на тих дільницях, де обиралися. Це вони змушують плакати від розпачу стареньких в їхніх самотнії квартирах чи хатах. Це вони виступають у камеру проти скасування депутатських пільг, а самі користуються цимі пільгами і припиняти не збираються. Це завдяки їм ми стрімко скочуємся у прірву.
У життєву прірву, з якої вже сніжками не покидаєся.
Колись, десь місяців 7 тому я зайшов у гості до матері, яка є доктором наук, доцентом, в активі якої 2 дисертації, декілька патентів на винаходи, 16 аспірантів, що захистилися. Вона усе життя віддала науці і зараз ще працює викладачем. Вже втомилася дуже і хотіла на пенсію, переїхати кудись у село, біля річки, щоб сад був, затишок. Під час нашої розмови у неї раптово бризнули сльози з очей і вона почала гучно ридати (на межі істеріки). Я у шоці підскочив до неї, обняв та почав розпитувати, що сталося. Коли вона заспокоїлася, то сказала, що завдяки пенсійній реформі Тігіпка, яку прийняли ригі, вона піде на відпочинок набагато пізніше, чим розраховувала, щоб не втратити наукову пенсію, бо інакше буде отримувати копійки.
Копійки, блядь.
За 35 років самовідданої праці у науковій галузі.
І зараз вона працює, бо наші шановні ригі та ригші підвищили пенсійний рік у жінок.
Це поодинокий приклад.
Тому мені було щиро плювати на волання "захисників".
Нічого з Горіною та Льовочкіною не сталося. Пережили.
І хай ще дякують, що то був сніг, а не пляшки чи каміння.
А менти ще й досі "розслідують". Ось, "доказ" нарили - червону шапку. Абсурдність цього взагалі зашкалює, це все нагадує недолугі спроби дитини, яка не знає, як викрутитись із ситуації, коли її спіймали за руку після скоєння чогось поганого (наприклад, з'їла півбанки варення уночі) та починає перекладувати вину на усе, що бачить. На кота, на павуків, на тарганів, на брата, на ефект швидкого нічного випаровування варення. Дитину можна зрозуміти, ментів - не можу, як би не хотів.
Хоча... Мені здається, незабаром я дізнаюсь, хто вбив Кенеді...
© Gilead Kroaton [06.06.2013] | Просмотров: 3338
Метки: #Захарченко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/58

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook