для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Країна антифошиського режиму


Країна антифошиського режиму
У світі є рідина, яка не має ані смаку, ані кольору, ані запаху. Це вода. Є річ, яка не має чітко визначених розмірів. Це Всесвіт. Є орган, функції та властивості якого якого до кінця не вивчені. Це мозок. Є явище, яке неможливо потримати в руках. Це блискавка.
А ще є стан, який не має меж. Це ідіотизм.
Ідіотизм, намішаний на інфантильності, в черговий раз продемонструвала та купка хворих (бо владою їх вже навіть називати трохи соромно), що влаштувала цю клоунаду по містах, жалюгідне дійство під грізною назвою "Ми проти фашизму".
Морально-розумове каліцтво організаторів таких заходів вражає. Та й більшості учасників теж. Рабська покірність у купі з ментальною згвалтованістю вельми зрозуміло продемонстрували у якому дисонансі зі своєю свідомістю знаходиться велика кількість заляканих, байдужих, аморфних борців з фашизмом.
Школярів я до уваги не беру, от їм як раз це можна пробачити, враховуючі коло їх інтересів та пріоритетів. Річ про інших. Тих, хто йде боротися з фашизмом свідомо або за наказом.
Покажіть мені фашизм. Де він ховається? Що він є таке? Як з ним боротися?
Пройти організованим стадом до місця дислокації, постояти, посидіти, помахати прапорами, поїсти морозиво і..? Фашизм (як же люблять спекулювати цим терміном в останній час ті, хто самі навіть чітко не знають визначення цього слова) наляканий дасть дьору?
Смішно. Та одночасно страшно.
Смішно, бо це здорова реакція людини на прояви прилюдної неприхованої клоунади. Страшно, бо неосвіченність, апатія, заляканність та принцип "нічого-не-чую, нічого-не-бачу, все-зроблю, тільки-залиште-у-спокої" притаманий українцям і верхівка це усвідомлює та користується ним на повну.
Зібрали, погрозили пальцем, посадили до автобусів чи вишукували у колони - і уперед! За першим перехрестям чи десь там ще знаходиться фашизм, боріться з ним!
Наборолися? Пабєділі?
Риторичне питання, але боротьба з ефемерним чи просто відсутнім у складовій суспільства явищем змушує замислитись над подальшим генезісом відродженної української нації, про яку говорять та мріють багато з тих, хто не ремствуючи пішов на цю дитячу незрозумілу війну.
Не з фашизмом потрібно воювати.
З ідіотизмом.
© Gilead Kroaton [06.06.2013] | Просмотров: 3082

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.5/46

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook