для старых юзеров
помнить
uk [ru]

і знову... і знову...


 і знову... і знову...
Декілька ІМХО, що були написані на цю тему впали. Виходить на ДД це не формат. А я знову спробую вставити своїх п'ять копійок, хоча розумні люди, а на ДД лише такі, скажуть, от впевнений скажуть, що не варто.
Отже про ЛИСТ! Чий лист не знаю, ким написано не впевнений, Писала його Юлія Тимошенко чи її технологи, а може взагалі провокатори, судити не берусь! Але все-таки декілька слів по змісту. Ви розумієте, буквально пару днів до того, написав своє ІМХО тут на ДД http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/17849/user_id/10300.phtml і популярністю воно не користувалось, правда і критикували та коментували не дуже, що мене і здивувало. А думка викладена у ньому була аналогічною, ну може і не так чітко та стилістично викладена, як в листі чи то Юлі чи то провокаторів. А тому після публікації цього листа був здивований, ба більше - шокований, це ж я вважав, що думаю так лише я, ну може ще трохи "несвідомих", а тут - ЮЛЯ! Почав пробувати розбиратись - може і дійсно лист фальшивка? Може - провокація? Можливо! ДУЖЕ можливо!!! Але, щось у цьому листі є. І мотивація, хоча й подекуди не зрозуміла, однак є в ньому слова, речення, думки, де я можу підписатись під кожним словом, відстоювати їх сперечатись до хрипоти, переконувати і просити розуміння!
  От скажіть мені шановні, що саме тут, в цій частині  листа неправда, з чим не погоджуєтесь, чого не розумієте?
 
" «В святковий День Європи не персонально Янукович, а ми – українці - покірно, від страху, рабської покори або за гроші йшли на «антифашистські» мітинги по всій Україні. Це ми – українці - гордо перекривали ввечері після «антифашистського» мітингу траси, коли нам вчасно не заплатили обіцяні «тридцять срібників» за участь у продажних мітингах. Це ми – українці -били журналістів та один одного, і це знову ж таки ми байдуже спостерігали з краю за цим насиллям через скло шоломів «Беркуту» та «ОМОНу». Це не Янукович, не Захарченко, не Азаров, а ми 18 травня і всі інші дні годуємо своє суспільство фальшивою напівправдою через чисельні ЗМІ та замовні політичні ток-шоу, в яких намагаємося прикрасити мішурою та гучними салютами бруд, в якому ми живемо. Це ми – українці, патріоти та інтелектуали - публічно збиваємо ногами залишки знекровленої, напівживої політичної опозиції та з іронією, зверхньо, як на блаженних, дивимося на активістів громадянського суспільства, яких ми – українці - виховуємо міліцейськими кийками та травимо отрутними газами в автозаках»."
 
Що тут написано щось не так? Чи може просто правда очі ріже? Чи ці слова не вкладаються в лінію поведінки типу "Сам розумний, чесний, справедливий, справжній патріот, а ви всі типу бидло, люмпен, боягузи та і взагалі СОВОК"? Ні панове починати потрібно із себе і винити в усьому лише себе! Та і революцію, яка на мою особисту думку є неминучою та вкрай необхідною, спочатку потрібно зробити у себе в свідомості, щоб потім знову не шукати крайніх, винних і зрадників!
© antanta [01.06.2013] | Просмотров: 3999

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.2/22

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook