для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Про кроликів та козлів в політиці


Про кроликів та козлів в політиці
Спостерігаючи масштабну виборчу компанію Яценюка А.П., напрошується сама собою відповідь на дане питання:
-Кролик-Сюрприз-Яценюк звичайний плагіатор, холуй, хвалько, боягуз та політичний акселерат-недоносок, заслуговуючий інших далеких від компліментів епітетів !
Дуже цікаво звідки у Кролика такі кошти на рекламу ?
Даний претендент в кандидати скрізь кричить, що фінансування “Фронту змін” здійснюється виключно на членські внески його малочисленої організації. Нахабна брехня!  
Наприклад, кількість рекламних щитів перевищує рекламу Партії Регіонів та БЮТу! А скільки коштів витрачається на утримання буро-болотних палаток з листівками дебільного змісту, які друкуються з періодичністю 2-3 випуски на тиждень, та які нав’язуються  людям розповсюджувачами. Такі агітпункти виставляються практично на кожному перехресті, принаймі не рідше чим через одне ! В зазначених рекламних газетках-пасквілях не вказується ні тираж, яким друкується видання, ні друкарня де воно тиражується. Звідки такі гроші ? Хто фінансує необмежені витрати Претендента та кому він буде прислуговувати після виборів ?    
Справедливості ради потрібно зазначити, що якийсь позитив діяльності Арсені  мається в великій кількості робочих місць, які надає його рекламна компанія, і таким чином олігархічне об’єднання “Кролик і К ” (читай “Фронт змін”) деякою частиною своїх зверхприбутків ділиться з народом, а взагалі ця компанія приносить ущерб країні і народу.  
Що ж міститься в даних газетках ?
Наприклад, зідрані з Ленінського плану побудови соціалізму (та видані за свої) тези про індустріалізацію “нову”, модернізацію аграрного сектору економіки та енергетику тощо.
В іншій газетці розписується родословна Кролика, з якої витікає, що всі в роду Арсені та його дружини щирі українці ! Дана газетка вийшла щойно після передачі “Свободи” Шустера на ТРК “Україна”, де Нестор Шуфрич умовляв Арсенія Петровича не соромитися свого єврейського походження, а навпаки гордитися, оскільки древній єврейський народ заслуговує поваги. Кролик-Арсеня на слова Шуфрича не заперечив, а промовчав, тобто ніби згодився з Нестором Петровичем, що негоже йому зрікатися своєї національності. А згодом в зазначеній газетці Яценюка вказана зовсім інша, українська, його національність.
Виходить прямо як у Володимира Висоцького: “У Тиграна Петросян отец армян и мать армян, евреи, евреи, кругом одни евреи…”.        
Для мене, як для виборця, привабливіше було б мати президентом порядного єврея, адже в Радянському Союзі був анекдот, що “для процвітання СРСР потрібно купити в Ізраїлі Єврея на посаду Генерального секретаря”, але я конче не сприймаю людей які зрікаються чи соромляться своєї національності.  
Мені здається, що ображатися за інкриміноване (чи розвінчане ?) паном Ритащуком єврейське походження Яценюка потрібно ображатися не самому Яценюку, а іменно єврейській нації! Ну скажіть, чесні люди, навіщо порядній розумній нації такі недолугі представники ? Адже, як і діти акселерати, Кіндер-Сюрприз в політичній кар’єрі різко виріс із коротких штанців, та при цьому, як діти внаслідок швидкого росту втрачають координацію рухів, так і Арсеня, внаслідок стрімкого політичного росту, втратив відчуття реальності та всілякого здорового глузду у своїх поведінці та злісних нападках на частину політичних опонентів. Слухаючи пропаганду та протиурядову антипропаганду Кролика, щоразу пригадую вислів одного з кіногероїв Юліана Семенова про “абракадабру доктора Гебельса”.        
Стосовно поведінки Арсені на Свободі, то можливо Кролик, знаючи чоловічі якості Нестора Петровича, просто злякався йому суперечити ?
Адже всім відомо, що Кролик-Арсеня боягуз. Кролик просто боїться тих хто може дати йому чоловічу відповідь. Тому Кролик і не критикує Партію Регіонів, оскільки боїться належної відсічі, тобто просто боїться отримати “по мордасам” від того ж Нестора чи навіть від Віктора Федоровича !  
А от від жінки Юлії Тимошенко Кролик не боїться отримати “в нюх”, тому й кидається на прем’єра та уряд, як цербер.
Наш “герой” навіть Президента Ющенка, прогинаючись перед Медведєвим Д., не побоявся “лягнуть”, незважаючи на зовсім недавню холуйську прислужливість, адже Ющенко не Шуфрич і не стане виясняти відносини зі своїм недавнім протеже “по-мужски”. Неможливо навіть уявити було ще декілька місяців тому, що цей президентський холуй, який нещодавно без Банкової не міг навіть чхнути, в угоду президенту Росії Медведєву Д. обвинуватить Ющенка в усіх смертних гріхах.
Приходить на пам’ять “козел отпущения”, знову В. Висоцького, який “Хоть с волками жил – не по-волчьи выл – блеял песенки все козлиные”, а зараз “Правит бал Козел не по-прежнему: он с волками жил – и по-волчьи взвыл, - и рычит теперь по-медвежьему”.
Для оцінки поведінки Кролика підходить, також, інша байка: – “молодець проти овець, а проти молодця сам вівця”. Хто міг ще зовсім недавно прогнозувати, що з кіндер-сюрприза Кролика так швидко розвинеться нахрапистий Хам ?!  
Знаючи, що за ним серед електорату закріпилася репутація боягуза, Арсеня мабуть і поставив в Ужгороді спектакль з яйцями та зонтиками і наступним його “геройським” спітчем, який успішно, як домашню заготовку Яценюка, розвінчала на “Інтері” у передачі Є. Кисельова “Велика політика” Ганка Герман. Кролик між іншим майже не заперечував Ганкі Герман !
Спостерігаючи, як шарахається в своїх виступах Кіндер-Сюрприз, стає зрозуміло, що ніякої розумної економічної та політичної програми у Кролика немає і в помині, а мається нагальне бажання сподобатися електорату та дорватися до президентства.
А ще, здається, Кролику не дають спокійно спати скандальні “лаври” Інни Германівни Богословської, яка відповідаючи на будь-яке питання, переходить на брутальну “критику” Тимошенко Ю. та Уряду, тому він слідуючи в кільватері її риторики намагається ні в чому Богословській не уступити. В цьому Кролик досяг значних успіхів і майже зрівнявся з Ганкою Герман.
   На сьогодні такі політичні ділки, як Яценюк – по суті вороги українського народу. Нехай би їхав до Москви до свого патрона Медведєва Д. і там прислуговував – там така поведінка в ціні. В Україні люди вже встигли розкусити кон’юнктурщика, тому і втрачає Арсеня симпатиків і щодалі стрімкіше. Навіть екс-президент Кучма Л.Д. відмовився від підтримки Арсені, зрозумівши повну безперспективність останнього.
Зрозуміло, що політичне фіаско Кролика назавжди і у нього немає майбутнього в політиці –  “…на десять тыщ рванул как на пятьсот  - и спекся !...” Просто Арсеня повторює шлях Богословської з її невдачами з “Озимим поколінням”, “Віче” та іншими її проектами, непорядність людям ніколи не подобалася.      
Стосовно нашого Президента можна сказати, що якщо у кожної людини маються недоліки, то у Нашого президента їх по горло ! Це відомо кожному ! Але хто дав право недоумку Кролику паплюжити перед всім світом Президента України та обвинувачувати його в нескоєних гріхах (до деяких з викладених Медведєвим гріхів Ющенко таки має спільне з ним відношення, але ж Яценюк старався, з кожі ліз, задобрити Медведєва).
Ще одне. Кролик намагається всіляко від сьогоднішньої влади відхреститися та опорочити її. На сьогодні цей політичний недоносок, як і останні вісім років, знаходиться при найвищій в Україні владі, яку паскудить і від якої відхрещується (2001-2003 роки – міністр економіки Криму; з 2003-го року – перший заступник Голови Нацбанку України, міністр економіки України, перший заступник голови секретаріату Президента України, міністр закордонних справ України, депутат Верховної ради в першій п’ятірці “Нашої України”, Голова Верховної ради України, депутат Верховної ради України). Чому паскудячи владу Яценюк А. не йде з неї, а ціпко вчепився за неї, чому не складе мандат депутата ? Пам’ятаємо, як на вимогу фракції та Президента подавши заяву про відставку з посади Голови Верховної ради Яценюк чіплявся за цю посаду. Кролик повинен нести відповідальність за всі свої минулі та теперішні дії, а то виходить – напакостив і в кущі !
                                                                                                         В. Кактус.
© Кактус [22.10.2009] | Просмотров: 2893
Метки: #Яценюк 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.9/26

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook