пароль
помнить
uk [ru]

Деякі питання залишаються


Деякі питання залишаються
По-перше (щоб не забув), про опозицію .. Чи скоріше - про ставлення до неї.
 
Тут слід брати приклад з наших східних братів. Як вони не зневажають свою донбаську гопотню, а йдуть і голосують за Януковича, за ПР і за КПУ.
 
Схоже, що вони відчувають себе єдиним східноукраїнським народом, який в історичному і ментальному просторах притримується своїх реперів. І ці репери є віддаленими від реперів західноукраїнських ментально-історичних просторів.
 
І в Київ східно-південні будуть приїздити в будь-якій кількості для підтримки своїх. Вони трохи соромляться цих "своїх", тому пояснюють свою солідарність можливістями заробити грошей і поїздити за дарма.
 
Хоче цього опозиція чи ні, але внутрішня боротьба в Україні все більше набирає ознак протистояння двох етнічних частин. Ніякого іншого успішного формату в наших умовах не проглядає. Можливо цим можна пояснити той драйв, якого набирає "Свобода", а разом з тим можна пояснити і відсутність помітного драйву у демократів ОО і "Удар".
 
Тому нам випадає розглядати ОО-Свободу-Удар як політичних лідерів Північного Заходу. Отже, на кожний мітинг маємо виходити. При тому, що тут можемо як завгодно їх викривати і паплюжити за будь-що.
 

1. Навіщо Банковій Савік-лайф?
 
Виглядає дивним, що вони не закривають Савіка. Мабуть, цей лайф поки що вони вважають корисним для себе.
 
Чим він може бути корисним для них?
 
Можливо, вони таким чином паплюжать український парламент?
Як інакше можна пояснити склад трупи ПР на шоу? Режисери з Банкової напевно розуміють, з якою огидою Північний Захід сприймає цих пеерівських потвор ..
 
Але якщо цим потворам вдастся завести на себе спікерів від ОО-С-У, долучивши їх до своєї потворності, то у глядача мимоволі виникне відраза до всіх. (До речі, Саші Кужель не слід ходити до Савіка .. При всій моїй повазі до Саші тембр її голоса і манер дискутування з шавками ПР є згубними для її іміджу. Також не можна випускати Яворівського - у пана гуманітарія не вистачає швидкого інтелекту для бійок в прямому етері/ефірі; Табачник відлупцював його на пленарному засіданні у ВР як малу дитину).
 
Але у наших є можливість не датись потворним пеерівкам править бал і натомість самим перехопити ініціативу. Значною мірою їм це вдається. Можливо з цієї обставини Банкова таки зачинить програшного для них Савіка. Принаймні, на останньому шоу труппа ПР з останніх сил провокувала зрив програми. Якби наші встали і пішли, вони підіграли б гадікам.
 

2. Навіщо пресувати мітинги опозиції?
 

Ну, здавалось би .. Навіщо? Ну, нехай би мітингувальники походили, повигукували .. Нехай би СС залишилась в наметах. Чого їм боятися, адже намети на Хрещатику стоять і нікого не хвилюють?
 
Всю сукупність заходів влади ПР можна класифікувати як "Стримання". Вони тримають процес в певних межах. Їм тут сам процес стримання є важливішим за результат. Тим самим вони мобілізують своїх, а чужим натякають, що стримання може бути як завгодно жорстким.
 
Якою має бути гра опозиції у відповідь? Опозиція має не давати владі спокою. Вина має збирати людей і ходити маршами. Таким чином опозиція буде випробувати владу на міцність і справляти на неї психологічний тиск. Під тиском влада почне виявляти свої слабкі місця .. А від того ставати ще слабкішою.
 
Люди, що зараз висловлюють невдоволення нереволюційністю опозиції, врешті решт зрозуміють, що поки що маємо період тиску, для революції час не прийшов. І якщо вони це зрозуміють, то почнуть отримувати втіху від "безглуздого" мітингування.
 

 

 

 

 

© Карт [27.05.2013] | Просмотров: 1294

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.7/39

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить