для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Гнила відмазка


Гнила відмазка
     От люблю я почитать интервью та заяви «говорящих голів» від ПР. Одразу згадується гасло застійних часів, що «Партія – розум, честь і совість нашої епохи!». Але чи то з епохою у нас щось негаразд, чи совісті катма…
 
     Ну якщо методи у Вас гебельсівські, відносно виправдання своїх дій, то віднайдіть собі хоча б віддаленно нагадуючих його за майстерністю спікерів. Ну стидоба, чесслово.
http://news.liga.net/news/politics/855424-efremov_o_snezhkakh_i_izbienii_snitsarchuk_eto_zerkalnye_veshchi.htm
     Про яку симетричність відповіді може йти мова? Може Снісарчук є уособленням опозиції чи нардепуком? Яким чином повинна була за логікою Єфремова отримати «дзеркальну відповідь» саме журналістка?
 
      Мля, нагадує колгосп часів колективізації. Коли на зборах голова намагається поставити на вид трактористу за неякісну оранку...Хто не пам’ятає?
      …Кремезний коваль запропонував, а давайте я дам йому в лоба. На заперечення голови, що не можна, адже в колгоспі поки що один трактор і один тракторист, коваль висовує іншу пропозицію: «Тоді давайте я йопну в лоба конюха, їх у нас два!»…
 
     Якщо серйозно, то чому «дзеркальна відповідь» не була спрямована на такого ж рівня опонентів? Чи молодим регіоналам слабо «настукати по таблу», наприклад, Кличку?
 
    Журналісти, до речі, виконали досить чесно своє завдання і у свій час «фОшисти поднявшиє руку на святоє, на женьщіну» були висвітлені у новинах, в тому числі і 5-го каналу.
      Ну якщо «звєздіш» уже на всю країну, то хоч не заговорюйся! «Водітєлі у Європу без фОшизму» повинні достеменно знати, що одним з критеріїв такого заходу в ту Європу є абсолютна недопустимість таких дій відносно представників мас-медіа.
 
      Ну і хіба можна порівнювати дії міліції у обох випадках?
      Якщо наша міліція ніфуя звичайно не підпорядковується «руководящєй і направляющєй», тоді виженіть к фуям Захарченка, як такого, що «нє оправдал»… Маршрутний автобус з протестувальниками не міг проскочити навіть на околиці Києва, а броньована машина будь-ласка, у самий центр…
 
      Я згоден, є ще люди які «схавають такі відмазки», але ж не можна цього говорити на прес-конференціях, на загал. Ваші заяви ж читають і у Європах.
 
     Ідіоти, млять!!! З такими заявами і з таким керівництвом ми у Європі не потрібні навіть без фОшизму, оскільки така недолуга влада навіть гірше ніж фашизм.
© инженегр [20.05.2013] | Просмотров: 3964
Метки: #Єфремов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook