для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Зіг Хам!


 Зіг Хам!
Це був найантифашистніший мітинг  з усіх антифашистських мітингів.
 
  Антифашисти, одягнені в однакову уніформу біло-блакитного кольору, щільними шеренгами крокували по Майдану Освобождєнія.
Їх вітав  АнтиФюрер Хведорич – Самий Головний Антифашист усіх часів та народів, що власноруч переміг фашизм в усьому світі.
 
  Щоб довести свою антифашистську орієнтацію потрібно було поцілувати портрет вождя-Антифюрера, ставши на коліна. Самі видатні  антифашисти могли лизнути черевик Антифюрера.  А за особливі заслуги - навіть облизати руки Самому…
 
Кожного, хто виявляв сумнів у антифашистський сутності Великого АнтиФюрера,  відразу арештовували, найантифашистнійший суд засуджував на довічне ув’язнення, й відправляли по шахт-копанок – добувати вугілля на благо Анти-Рейху.
 
АнтиГанька АнтиГеббельс скрипучим, як іржавий механізм, голосом занудно гундосила: «Не допустимо фашизму на нашій землі!      
  Кальоним залізом випалимо! Знищимо кожного, хто нагадує фашиста!!!»
 
Групи молодих бойовиків-антифашистів громили будинки, офіси та магазини  усіх, хто не належав до лав антифашистів  і, значить,  був фашистом.
 
   Галичан, яких донбаські антифашисти вважали природженими фашистами, знищували на місці, а інших українців, що не належали до Антифашистської Партії антифашистського регіону, відправляли по спеціально створених «Таборів покращення», де  проФФесіонали могли на них випробувати свої «реформи».
 
---------------------
 
Найважливіше завдання для антифашистської влади АнтиРейху  – це бути не меншим антифашистом, ніж  Старший Брат. Бо  тоді країну оголосять  фашистською й великороські антифашистські війська будуть введені на території, на яких процвіта фашизм - для його повного викорінення…
© Бесцензурный [18.05.2013] | Просмотров: 2892
Метки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/41

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook