пароль
помнить
uk [ru]

Кіровоградські УДАРівці вручили своєму керівництву білі капці…


Кіровоградські УДАРівці вручили своєму керівництву білі капці…
14 травня 2013 року в Кіровограді відбулась акція колишніх працівників «УДАРу», їх, за інформацією оргкомітету заходу,  в Кіровоград з’їхалось близько сотні. Серед учасників акції були працівники штабів, спостерігачі, члени ДВК, агітатори всіх рівнів та зі всіх округів та районів Кіровоградської області. Причиною збору колишніх партійців у обласному центрі стала ситуація з невиплатою зароблених коштів за роботу на виборах, яка тягнеться вже більше ніж півроку, а також постійні скандали, брехня і інтриги, які відбуваються в партійному осередку.
О 14.00 колона з колишніх «УДАРівців» рушила від Ковалівського парку у напрямку офісу партійної організації. Серед протестувальників були присутні представники всіх виборчих округів та більшості районів.
Біля офісу обласної організації мітингувальники вимагали зустрічі з керівництвом осередку – Анатолієм Ревенком та Ігорем Козубом. Люди підготували для місцевих очільників партії символічний подарунок, у вигляді Великоднього кошика, наповненого всілякими дрібничками, які мають знадобитися панам-керівникам. Там були і рукавички, аби гроші до рук не прилипали, і мило, щоб можна було відмитися від бруду і багато інших цікавинок.
До учасників акції вийшов виконуючий обов’язки голови виконкому обласної організації Костянтин Поляков, який сказав, що з боргами колись розрахуються. На запитання про те, коли відбудеться ця подія, він відповів, що не володіє інформацією.
За словами одного з організаторів акції Віктора Черноглазова, метою акції було показати недолугість обласного керівництва, те що всіма своїми діями вони дискредитують імідж партії і особисто Віталія Кличка. «Ми віримо в те, що центральне керівництво акції дослухається до наших вимог і втрутиться у вирішення цієї ситуації. Адже «УДАР» - одна з найперспективніших партій і буде дуже прикро, якщо купка пройдисвітів з кіровоградської організації лишать на тлі партії пляму, яку буде важко відмити. Ми не складемо рук, ми будемо боротись, не зважаючи на погрози, хамство і бруд, який ллють на нас теперішні керівники «УДАРу»» - наголосив Віктор.
Після акції всі учасники підписались під зверненням до Віталія Кличка, в якому виклали свої вимоги. Текст звернення додається.
 

"Шановний Віталіє Володимировичу!
 
До Вас звертаються люди, що 28 жовтня 2012 року фактично довірили Вам свою долю.
Створена Вами партія «УДАР» за досить короткий термін стала однією з провідних політичних сил України та отримала парламентське представництво. Цьому сприяло багато чинників - потреба суспільства в новій політичній силі, прості та зрозумілі людям гасла партії, але головними стали, по-перше особа лідера знаного в світі та ставшого уособленням принциповості та незаплямованості для дуже багатьох людей, а по-друге це робота великої команди – тієї команди, що доносила гасла партії в кожний населений пункт країни.    
Саме ця команда (члени ДВК, спостерігачі, агітатори, працівники штабів всіх рівнів) своєю роботою зробила все, щоб 28 жовтня 2012 партія «УДАР», вперше беручи участь у парламентських виборах здобула значний відсоток та посіла третє місце. І ми, що нижче підписались, пишалися своєю приналежністю до цієї команди та докладали всіх зусиль для нашої спільної перемоги. Але дуже часто буває так, що в спільноту однодумців просочуються певні особи, які керуються виключно власними інтересами. Така категорія людей не тільки не відповідає духу і вимогам згуртованої команди, а й, навпаки своїми діями руйнує всі досягнення та рейтинги. Вони, змінюючи партію за партією, постійно інтригують розкладаючи команду зсередини та досить вміло «замилюють очі» керівництву перекладаючи власну провину та влаштовуючи «полювання на відьом». Про таких кажуть, що на них тавра нема де ставити.
Як не прикро визнавати, але саме таким виявилося керівництво Кіровоградської обласної організації партії «УДАР» та їх поплічники. Ще під час первинного становлення обласної організації багато хто в області був неприємно здивований, що обласну організацію «УДАРу», найпозитивнішої на той час політсили, очолив Анатолій Ревенко, особа з досить заплямованим іміджем, що має великий досвід в занедбанні та руйнуванні всіх політичних партій осередки яких він очолював. Всім тоді було зрозуміло, що поруч з Ревенком дуже скоро мають з’явитися всі його вічні «пріхлєбатєлі», люди якім притаманні непомірно роздута зарозумілість, а також повне нерозуміння ситуації, бездіяльність, безвідповідальність та «окозамилювання». Всі ці люди - постійне оточення Ревенка, завжди фігурують в усіх скандалах, що пов’язані з діяльністю Ревенка в політичних партіях. І справді дуже скоро повипливали імена Козуба (який не зміг пройти співбесіду на зайняття посади), Яковлєва, Дайдакулова (яких під час перевірки було викрито як розкрадачів коштів) та інших. Саме тому появу цих знаних у області постатей багато хто сприйняв як початок кінця обласного осередку «УДАРу». З’явився навіть такий жарт «обласний «УДАР» - прихисток всіх дрібних злодюжок».  
Від самого початку виборчої кампанії робота штабів всіх рівнів в області постійно ненав’язливо гальмувалася Ревенком та компанією, були певні спроби звести ії до рівня директивно-відписочної. Всі хто були з цим не згодні та намагалился протидіяти були виключені з партії та відсторонені від роботи. Також відбувалася «зачистка» місць для своїх протеже – яскравим прикладом тому є скандал зі зміною Кіровоградського міського керівництва, місце якого посів Козуб, раніше недопущенний центральним штабом до керівництва вищого рівня.
Саме Козуб списував кошти на «мертві душі» агітаторів в Кіровограді, а знаючи стосунки Ревенка та Козуба, такі дії без погодження з Ревенком були неможливі.
Також під час кампанії ходили чутки, які згодом дістали певне підтвердження, що особисто Ревенко давав вказівки своїм людям саботувати кампанію на користь провладної партії.
Одразу по закінченню виборів керівництво обласного осередку позбулось працівників штабів, агітаторів, спостерігачів, членів ДВК не розплатившись з ними за останній місяць роботи. Всі звернення людей з цього приводу викликають  у керівництва купу брудної лайки та зневажливо-презирливе ставлення, а також звинувачення у проплачених акціях протесту.  Все це відбувається на фоні придбання Ревенком кількох нових автомобілей та фактичного визнання Козубом розкрадання преміального фонду.
Як під час виборів так і після них протеже Ревенка Козуб, виступаючи від імені «УДАРу», своєю скандальною поведінкою (в т.ч. в ток-шоу на обласному телеканалі), втягуючи партію в релігійні скандали, руйнує довіру людей до нашої партії.
Ревенко, Козуб та їх поплічники не здатні забезпечити нормальну медійну політику та постійно перебувають у стані війни з кіровоградськими журналістами, чим псують і без того здискредитований рейтинг партії в регіоні. При цьому той же Козуб навіть не намагається приховати свої «мерські» амбіції на найближчих місцевих виборах (для довідки: він вже неодноразово балотувався на посаду мера Кіровограда та жодного разу не набрав навіть помітного відсотка).
У Кіровоградській міськраді депутати-ударівці спільно з найодіознішою нині опальною групою депутатів-регіоналів (відомі як рекетири 90-х), які втратили вплив у своїй парторганізації, створили депутатську групу "Єлисаветград". Крім того постійно точаться розмови, що мають певне підтвердження, про переговори з лідером цієї групи, знаним у Кіровограді одіозним кримінальним авторитетом М. Онулом про входження останнього в «УДАР» на умовах зайняття ним керівної посади. Такі дії в подальшому можуть поставити хрест на поки що досить непоганих перспективах партії в регіоні.
Враховуючи все вищенаведене, та усвідомлюючи, що плоди нашої праці руйнуються нашими ж бувшими керівниками, з надією на Ваше розуміння загрози втрати перспективи в Кіровоградській області (яка завжди була електорально-рубіжним регіоном) ми, активісти політичної партії «УДАР Віталія Кличка», що працювали в штабах всіх рівнів на виборах 2012 року в Кіровоградській області вимагаємо:
 
1. Розрахуватись з усіма боргами в області, з чітким зазначенням строків повних виплат
2. Звільнити Анатолія Ревенка та Ігоря Козуба з займаних посад
3. Провести зустріч Віталія Кличка з працівниками штабів кіровоградської області
4. Рішенням ЦВК призначити позачергову конференцію Кіровоградської обласної організації з зазначенням квот для первинних організацій. Забезпечити участь у конференції лідера партіїї.
5. Виключити з партії Анатолія Ревенка, Ігоря Козуба та інших осіб, які своєю діяльністю заплямували імідж партії.
6. Не допустити входження до «УДАРу» групи опального екс-регіонала Миколи Онула"
 
Звернення підписали представники усіх округів та більшості районів Кіровоградської області, що працювали на різних посадах у виборчих штабах усіх рівнів.
 
За матеріалами групи "УДАР - Кидалово" - Кіровоград.
© Дмитро Сінченко [17.05.2013] | Просмотров: 1067
Метки: #Кличко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.9/6

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить