пароль
помнить
uk [ru]

Бля ..


Бля ..

Як назва цієї статті, так і її анотація є розповсюдженою реакцією на українське/російське/білоруське життя в опозиційній голові політично заангажованого чебуряки.
 
Якщо назва не викликає двозначних тлумачень, то анотація виявляє повний ментальний хаос в чебуряковій голові. Адже чебуряка не розуміє поточної «системи», тим більше не уявляє собі куди і як її можна змінювати. Все, що в нього є, так це невдоволення. А майстрам з маніпулювання легко змайструвати з невдоволення позицію противсіха.
 
Стати противсіхом дуже привабливо. Зразу ж в очах оселяється спокійна впевненість в тому, що ха-ха я вам не отой пересічний зомбак, що ліпить галочки одним чи другим. Я той, хто вищий і розумніший, я володар голосу і мені вистачить пихи чекати, поки ви всі-однакі на колінках приповзете зи ним, а я скажу вам: хоч цілуйте мене в сраку, а голоса мого – зась! А вам всім здєсь буде пі.
 
Ну, для срачу цього досить ( а без срача не можна, пані і панове, тому що сказати по суті у публіки майже нічого немає, а поспілкуватися треба, бо сидіти мовчки небезпечно для здоров’я). То ж, перейдемо тепер до «міняти систему», про що можна почути інколи навіть у транваї.
 
Спочатку зазначу, що першим-найпершим завданням кожного відповідального за долю своєї родини гуру-я є відкриття очей п-заангажованим чебурякам на поточну систему.  Першим гуру-йом ДД не можна не визнати п. Ланецького, який забувши про вальдшнепів відкриває чебуряку-і-чебукряку то те око, то інше, хоча і сам бачить, що майже всі оці знову зліпаються .. окрім одного-двох що блимають в темріві штампів пересічної свідомості. І Ланецький, спорядивши гільзи товченими закономірностями буття, розслаблено наче з полиці сауни пуляє тими мудрощями по менталям пересічних чебуряків, і всі хто на мить розліплює очі бачать що тих мудрощів у Ланецького як березових листочків на червоній від пару попі.
 
Ну, і такі дрібненьки гуру-ї, як ото я, хапаючи відкритим хлєбалом кожний постріл Ланецького, і собі товчуть гороха премудрощів щоб урєзать по чебуряковим мента-літа-ліям.
 
Оце, браття, зроблю два постріли і впаду в очерет ..
 
1. Нонішня система є такою: найбільши спритники і ті, хто не хоче марнувати життя в обозі, згуртувалися по партіях і забралися на верхівку влади, де саме розташовані всі повноваження і куди саме помпи качають потоки фінансів. Решта родрібненого люду у всій його більшості розташувалася далеко-глибоко внизу, у безфінансовому болоті. І так вони й живуть – одні далеко на верхівці, а більшість глибоко в болотівці.
2. А змінена система виглядає так: фінансові озерцята залишаються внизу, на розсуді громадних обранців і під наглядом громадних контролерів, а на гору відпускають за узгодженою квотою.  
 
Отже, для зміни системи треба відключити помпи і налагодити народовладя на кожній обсяжній території.
 

 

© Карт [13.05.2013] | Просмотров: 2399

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.5/46

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить