для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Фкантєкстє від Канаріса: 22 - 30 грудня 2007 року


Фкантєкстє від Канаріса: 22 - 30 грудня 2007 року
Знаєте хто за професією буде наступний секретар РНБО? Після Раїси Богатирьової? Так я вам скажу – проктолог! Нам взагалі проктологів більше треба – на кожне міністерство по одному, як мінімум. Практика побудови нашої держави доводить, що ми методи не міняємо – думаємо жопою, через неї все й робимо. Тому для мене стало несподіванкою рішення нашого Тата поставити Головою Ради національної безпеки і оборони акушера-гінеколога. Не скажу, що мене це неприємно здивувало, бо якщо гінеколог стоїть на сторожі нашої безпеки і дбає за нашу оборону – нація, значить, знаходиться акурат в іншому місці, ніж вважалося. Це обнадійливо – виходить, ще можна народитися…
 
…Я пам’ятаю Раїсу Василівну ще з 1999 року. Тоді, правда, вона була старшою і очолювала такий собі громадський рух лікарів «Пульс України». Пам’ятаєте, перед виборами Леонідданілича була така фішка – кишеньковий календарик де були зображені усміхнений лікар  і Леонідданілич підвищеної патлатості. Над всім цим благолєпієм писало «Пульс України» а знизу: «Голосуй за Нашого!» Так от, тоді й відбулось моє знайомство з незабутньою Раїсою Василівною. Я до сьогодні хвилююсь, коли згадую цю нашу зустріч! Скільки надій подавала мені Раїса Василівна! Тоді було таке собі вуличне телебачення і от на одному з ефірів була Раїса Богатирьова… Знімальні групи були на вулицях найбільших міст України і можна було наживо задати будь-яке питання для гостя студії. Я її спитав чи буде прослуховуватися «Пульс України» і після виборів президента? Чи це просто черговий піар-проект для підтримки дорогого Данілича серед лікарів? І Раїса Василівна, проникливо дивлячись мені в очі, сказала, що такий симпатичний молодий чоловік (от їй-бо не брешу! Так і сказала мені – симпатичний!) як я, не може бути таким песимістом та циніком, щоб не вірити в те, що громадська організація «Пульс України» створена тільки для добра всіх українців та допомоги всім лікарям… Боже ж мій! Я розтанув від цього погляду! Серце моє билося шалено і я відчував, що вірю цій жінці і можу за нею піти куди завгодно – в парламент,  в міністерство охорони здоров’я, в РНБО, нарешті! З того часу минуло багато років. Я постарів, Раїса – помолодшала, а  «Пульс України» вмер після виборів, як я того й очікував і як того й не хотіла Раїса Василівна. Прикро, що не змогла наша захисниця врятувати від загибелі таку хорошу громадську організацію! Прикро. Вона дуже хотіла це зробити, але їй, безумовно, не дали. Бо не можу ж я припустити, що ця жінка брехала в прямому ефірі для багатьох людей і брехала мені особисто, запевняючи, що все це не піар, а серйозно. Не може така жінка брехати!
 
Юлія Володимирівна влучно помітила, що жінок у нашій владі мало. Віктор Андрійович як може ці прогалини заповнює. Тільки, мені здається, для рівноваги Юлії Володимирівній треба ставити Інну Германівну. І, хоча, злі язики твердять, що «болтун – находка для шпіона», Інна Германівна Богословська ніяких таємниць національної безпеки нікому б не видала. Бо їх нема. Як нема ні безпеки ні оборони. Просто є віртуальні інститути. Наприклад – армія. Невже вона призначена у нас для захисту держави? Ні! Ми занадто оригінальні! У всіх нормальних країнах свої армії годують. У нас – армія має годувати не тільки себе, а й стада полководців, які вдало окопались в штабах та відомствах. Так і сказано було Єхануровим, що, мовляв армія – це насамперед фінанси. За тією ж логікою банки – це насамперед охорона. А що? Неправильно я зрозумів? Хіба фінанси в армії не відіграють ту ж роль, що й охорона в банку? І там і там – ці речі просто ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ основної діяльності. І армія без фінансування – що банк без охорони. Але витягати вперед те, що має природу забезпечення – це логіка генія. Мені вона не доступна. У світлі нової воєнної доктрини можна ввести нове військове звання – генерал від стройбату. Тепер можна спокійно спати – наша безпека і оборона в надійних руках гінеколога і будівельника. А ще не давно ми непотребно реготали з Росії, де міністр оборони продавець меблів…
 
І все-таки дивно. Невже у секретаріаті Президента ще чогось соромляться? Ну чому б не поставити секретарем Радбезу Ахметова? Навіщо ці всі манси з посередниками, типу Богатирьової? Просто Ринат Леонідович скромна людина. Не те що медальки якої не виторгував – навіть грамотки плюгавої не має. І не хоче. Скромність таки його друге «Я», бо на перше «Я» Ринат Леонідович, схоже, забив. І лишається тепер першому Я тільки сумно смоктати цукерки та гірко плакати вустами штатних партєйних балакунів про принциповість та опозиційність і квилити Ярославною за Раїсою Василівною та кликати її назад. В сім’ю. Бо посиротіли.
 
Як там на афішах пишуть? «Женские бои в грязи без правил!!!! Спешите видеть!» Спішу. Ото буде! Це буде війна не тільки промов, думок, мозкових центрів (от фігню написав! Ви у кого з наших політиканів мозкові центри бачили?), а й війна зачісок, брошок, блузочок та каблуків. Це цікаво! Це набагато цікавіше від усього, що було дотепер. Це не нудні камлання перед телекамерами про «виклики для нації» та «стабільність». Це поезія жіночого суперництва! Французам треба буде продати такий сценарій. Вони вдавляться від заздрості. Після Марії Стюарт і Єлизавети, Європа, врешті, дочекалась справжньої шекспірівської постановки! Раїса і Юлія! Це неперевершено! Я не братиму попкорн – вульгарно! Я візьму доброго грузинського і тонко нарізаного скибочками сиру! У повітрі пахне отруйною витонченістю, якої не було з часів Чезаре Борджіа! Затамуйте подих панове! Воюють жінки.
 
А цього тижня президент вирішив розвіяти всі чутки про те, що він, нібито, є двійником справжнього Ющенка, якого (прости Господи!) таки вбили у 2004-му. Він вирішив сміливо вийти на люди і дати грандіозну прес-конференцію. Краще б він цього не робив. Бо після того, що він там говорив, сумнівів уже не лишається – підмінили! Ну не може ж Ющенко, який так завзято розказував про закони для всіх і системний підхід до влади та побудови держави зараз нести таку ахінею. Сказали б у 2004-му про грамоту Ківалова та ордени-медалі для тих, кому мали бути тюрми – розірвали б на шматки! А зараз дивись – з’їли. І виявляється є хороші люди, які мислять про єдину Україну щодня й щогодини. І, навіть, ці люди колись скликали з’їзди у Сєвєродонецьку. Про що ж був той з’їзд? Ох не пригадаю… Щось було пов’язане з територіальною цілісністю України…. М-м-м, здається, про об’єднання України збіговисько було… Там ще гарно виступали – Кушнарьов пам’ятаю був (царство йому небесне!), щось казав про те, що до Росії всього 40 км., а до Києва  - шістсот… Потім ця гарно говорила – Кириченко. Казала, що треба створювати «отряди». А для чого «отряди» я вже й не пам’ятаю. І СБУ не пам’ятає. Бо я і СБУ, ми зайняті однаково – ми гроші хочемо заробляти, нам ніколи про таку фігню пам’ятати, хто, що, коли, де і при яких обставинах ляпнув… Це в гебе могли про все пам’ятати. А ми люди мирні. Нам навіть армії не треба. Як і у 18-му році. Нам аби бабки були, а там – трава не рости…
 
А тепер про гроші. Головний фінансовий документ  країни таки прийняли. У цей тиждень суцільних  здивувань здивували комуняки, яких вісім штук приклали пальця до бюджету. Здивувався й Грач – чому його картка проголосувала за бюджет, якщо він сам в Криму? А нема чого тут дивуватись – картки для голосування часто мудріші від картносіїв. Особливо, якщо їх тримає голова фракції. А красіво так Грач фігуру зліпив, нє? Цікаво, почому тепер комуністи за тушку? Ну, побачимо. Знов отримають якусь посаду та продадуть рухівцям. Війна війною, а обід – за розкладом.
 
Ще трохи про гримаси сьогодення. Колись патріарх Тихон мусив робити кроки назустріч «Совєцкой власті». Зараз представники цієї самої «власті» вирішили на всяк випадок приліпити Богу свічку.
 
«Вчера (26.12.2007р.)  в ходе заседания Верховной рады член фракции КПУ Екатерина Самойлик сделала беспрецедентное для коммунистов заявление – о поддержке интересов православия, а именно о создании «межфракционного депутатского объединения в поддержку канонической православной церкви Украины (Украинской православной церкви Московского патриархата (УПЦ МП))».
В объединение вошли 27 депутатов от КПУ и 15 – от Партии регионов, сказал господин Грач. При этом он выразил уверенность в том, что блок Литвина тоже присоединится, поскольку его лидер Владимир Литвин «как ученый понимает, какую цивилизационную угрозу несет Виктор Ющенко». Правда, коммунистка Екатерина Самойлик утверждает, что в межфракционное объединение вошло 155 депутатов.
Координаторами объединения стали Екатерина Самойлик, Вадим Колесниченко (Партия регионов) и Геннадий Васильев (Партия регионов).»
«Дурдом»
 
Свічка вийшла з того ж матеріалу, що й чорту кочерга. Міром Лєніну помолімся! Осіню сібя знамєнієм звьоздним: во імя Маркса-Енгельса і Владіміра Іліїча – Путін! А шо? Де тут є внутрішні конфлікти? Та нема! У нас в політикумі взагалі одні праведники – Віктор Яйцемученік Кабаноборєц Іконолюбівий, Ніколай Пахлом Азарьонний, Юда Олександр (самоубівєц політічєскій), покровитель всіх мандрівників Миколай Парижанин-Женолюбівий і нєсть ім чісла! У світлі цього знання пропоную міжфракційне депутатське об’єднання зареєструвати у Держкомрелігій і обрати собі назву. Ну, хоча б таку: «Релігійно – спортивна організація «Вартовий без Башти». Вона інформативна і витримана в дусі часу. Ну і журнальчик, щоб боротись з оранжем сатанінскім та жидовствующімі бандєровцамі видати. На глянцевій бумажці. Такий красівий. І названіє правильно-кананічєскоє  – «От’єбісь!»
 
От так і бачу цей журнал:
 
"Релігійний журнал правільнославної громади Вартових без Башти "От’єбісь!". Видавець: релігійно-спортивна організація "Вартовий без башти". Наклад: 52 мільйона примірників (з запасом). Відповідальний за випуск: пастор адвентистів звітного дня М. Чечетов. Друкарня «Космос України».
Скоро у продажу новий номер канонічєского журнала "От’єбісь!", який з лювовью випускають кананічниє для заблудших казлов, каториє мєшают жить. У номері:
 
1. В рубрікє "Ізучаєм "Чістопісаніє" прадалженіє іпічєской статьі "Хто нє спрятался - хуй спасьоцца!", об актуальних проблємах спасєнія в соврємєнном міру:
Яко же і написано в  Чісто Пісаніі (чістопісалі чісто мислі чістопацани - блага получилась вєщ в результаті!):
 
"...і якоже грядьот шухер неотвратний то і не отврати хлєбаліще своє от дорогі нєправєдной, откуда єсть пошла угроза пацанам правільним, а яко же і не воскликнешь - "Атас, братія!" то і козьол есі!..."
 
"...І прихіляша внатурє пацан правільний Віктор Кабаноборєц Іконолюбний з садов ботанічєскіх едема Донєцкогоі развєдоша базари реально понти колотіть нє будя ібо нєх! І разделіша стадо на Майданє на козлов і лохов! і уроют козлов пацани правільниє на німецкий хрест, а лохи, видя торжество сіє констітуціонноє возрадуюцца шо хоть дишут і воспоют славу прєвєлікую Віктору Кабаноборцу Іконолюбівому, ібо канаєт!"
 
"...А якоже правєдния то і назвітєсь Свідєтєлямі Сєвєродонєцкімі, а понєже отпадє хто і станєт Свідєтєлямі Прокурора да і Свідєтєлямі Суда - піzдєц тому і поруганіє, шо значить анафему вєчную і казьол тот!"
 
2. В рубрике "Житія-битія" Откровєнія от Ріната, о канонічєском іспользованіі утюга і паяльніка для достіженія откровєнія.
 
3. В рубрікє "Охуєнная колєсніца" покровітєль путішествінніков Ніколай (Паріжский) откроєт глубіни моралі в статьє "Паломнічєство в Паріж, как борьба с іскушеніямі".
 
4. В рубрике "Грядьот шухер!" бесподобний отєц-піzдобол Ніколай Донєцкій (Левчєнко) откроєт тайни молітвєнного погруженія в Русскоє с помошчу облаткі Трамадола.
                                                                                  Спешітє кананічниє! Ібо канаєт!"

Ех, діла духовні! При таких духовних ділах і бренна плоть не усохне. Та і добре.
 
Повернемо тепер хлєбаліща наші до Коси Сонцесяйної, що у тьмі нам дорогу просвітила. Таки минулого разу я спитав чи будуть відділяти бізнес від політики, а Юлія Володимирівна своєю кадровою політикою дохідливо пояснила, що деякі гасла невиправдано застаріли. Хорошковський все-таки став тим, ким і пророчили рівно ж, як і Буряк.  Що це означає? А це означає, що тільки у Ющенка можуть бути «любі друзі» та бізнес-оточення, яке за спиною у нього вирішує свої дрібні меркантильні проблеми. У Юлії Володимирівни такого бути не може. Бо вона всіх перевиховує. І міліардер – не краде! Він може все гарно оформити законодавчо.
 
А так, в основному, тиждень пройшов живенько. В темпі. В ритмі. І навіть грядущий український Рамадан – від Романа до Йордана темпів регулярного політичного життя не збиває.
Залишити б усі ці цікавощі у старому році… Але ж буде сумно і нудно… Хай уже буде як є. З наступаючим Вас всіх, любі мої друзі, Роком! Вдарим по печінці, поки вона не вдарила по нас! Веселих свят і смачної куті!
Канаріс [30.12.2007] | Просмотров: 2658

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.6/20

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook