для старых юзеров
помнить
uk [ru]

...І знову Юлька!


...І знову Юлька!
   Ось тепер мені усе ясно! Пояснили, значить, мені. На днях, отой, що пика з прізвищем збігається. Ну, що те, що те, як кавун... Він же грамотний, он де Нацбанком керував. Так він оце на днях мені просто очі відкрив! Каже, що у нас, значить, сальдо зовнішньоторговельне від’ємне. А тому воно, оте сальдо, від’ємне, що у нас ціна за газ зависока. Що неясно?- як сказав би хтось із героїв Леся Подерв’янського. Юльчина робота, гадом буду!
 
   От би ми усі зажили, був би нам усім повний шоколад, аби не Юлька! Хоча, знаєте, щось я трохи сумніваюся, щось там десь черв’ячок гризе, так і нашіптує мені: "Ой же й бреше, сучий син!"... Та здається мені, що якби нам газ Росія взагалі безкоштовно давала, сальдо оте один хрін було б таким самим від’ємним. Просто ви, оті, що "за кермом", зуміли б  більше собі хапнути.
 
   А як "скігліт" наш прем’єр! У нього навіть руки не підіймаються, щоб лопату взяти. Якась, прямо, трудова імпотенція. Замість того, щоб робити щось, сидить, і скігліт, і скігліт: газ дорогий, метал дешевий... А ще недавно соколом виглядав: груди вперед, рішучість і повний професіоналізм! Що там папірєднікі, ось, подивіться, що прямо завтра з країни справжні госпідари зроблять!!!
 
   Дочекалися, побачили: воно й справді, госпідари... Бо на господарів вони не тягнуть. Навіть на госпідарів, так, слабенько: без першого складу...
 
   Нє, я не скіглю, я розумію, зараз усім важко. Он Саша-Стоматолог: позаминулого року в дев’ятнадцять разів статки збільшив, а минулого- лише в два. Що поробиш, криза! Серце прямо кров’ю обливається: тоді- в дев’ятнадцятеро, а тепер- удвічи. Як мені його шкода!... Старався же!
 
   Але творча думка не спить! І ось вже з’являється ідея: он, дивіться, які в Європі акцизи на пальне! І не треба скігліті, що у них там зарплати, а у нас- зряплати (якщо ще роботодавці не "кинуть"). Ми за ці гроші ой доріг набудуємо!!!
 
   Ага, ага. Набудуєте. Так, як Боря-Прохюндай поїздів накупував. Самих поїздатих у світі. А тепер хто з вас дороги будуватиме? Той самий Боря? Чи напару з Сашею? Значить, хто зхоче їздити країною, повинен буде придбати собі танк... Бо дороги ви здатні покращити так, як і усе інше: покласти бабло до кишені, а що не жалько- хай вже піпли тішаться... А жалько майже усе. І, хлопці, годі вже гнати оту мульку: а он у Європі... Як тільки ви якесь гівно придумуєте, щоб з людей хоч якісь гроші вичавити, так з вас і пре, що, мовляв, у Європі так само.
 
   Так само в Європі бути не може за визначенням, в Європі вас би не пустили до влади. Просто ви б так і залишалися тими, хто ви насправді й є: бандитами різних калібрів, яких періодично саджає до буцегарні поліція та яких періодично відстрілюють "колеги". Чи, враховуючи наш колорит, "братва".
 
   А ось ще: наш Вождь та Вчитель, Проффесор та Атєц Радной, подали декларацію про прибутки. Уявіть собі: оте косноязичне чмо отримало два лимони зелені у вигляді авторських гонорарів. Де оті книжки, хотів би я спитати. Де?! Вони, враховуючи розмір гонорару, повинні вкривати поверхню, як мінімум, Донецької області. Ти диви, теж мені, Стівен Кінг прибацаний...
 
   Маю пропозицію. Коли наш красавєц утретє сяде на лаву підсудних, було б класно, якби прокурор спитав у нього, а про що він книжки писав? Думаю, що крім "Му-му", у відповідь більше нічого не прозвучить.
 
   Маю надію оте "Му-му" у свій час почути особисто.
© Саня электрик [15.04.2013] | Просмотров: 5214

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.2/73

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook