для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Полтава не Харків. Вставай Україно!


Полтава не Харків. Вставай Україно!
Виявляється, скопіювати дурня не так то і просто. Хотів Мамай, наш голова міста, стати клоном Гепи, не вийшло. Можливо, тому що в нас нема трамваїв. Ось ця пародія на Гепа-шоу. По якості фото, мабуть видно, що телефон в мене слабенький. Тому, звиняйте...Ось барикада з автобусів перед фасадом драмтеатру. Це Театральна площа.
 

З лівого боку театру, якщо стояти до нього обличчям, Мамай поставив маршрутки.
 

А з правого боку вже нічого не було. Чи то маршруток не вистачило, чи то Мамай вирішив. що досить і цього. Тому на цьому, блокування а-ля Гепа скінчилося. І мітингу нічим не завадило.
 
А ось мітинг вразив. Давно не було цього відчуття єднання.Люди почали збиратися біля пам'ятника Т.Г.Шевченко. Я туди йшов у потоці людей. Не знаю, що там кажуть про 8 тисяч., здається було не менше дванадцяти тисяч. Але, навіть якщо і вісім, то в порівнянні з Харковом, який втричі більше Полтави, виходить, що і людей було майже втричі більше, ніж в Харкові.
Ось збирається колона.
 

Розгорнули прапор і винесли його на вулицю (тьфу-тьфу-тьфу) Леніна, перекривши її тим самим.
 

Лідерів опозиції не було до 12-10. Потім з'явився Олег Тягнибок. Біля нього одразу скупчилися люди, і відбулася своєрідна прес-конференція. Тягнибок розповів яка ситуація у Верховній Раді, і відповів на запитання, які задавали люди. Один дядько почав кричати, коли нарешті приберуть пам'ятник Леніну, що йому гидко ходити по цій вулиці.
 

Хвилин через п'ятнадцять підійшов Яценюк. Кличка за традицією не було, замість нього приїхав Налівайченко. Ще, хвилин через двадцять почалася хода.
 

Це колона одразу за прапором України.
 

Відбувалося скандування "Банду геть!", "Зека на нари" , несли ось таки транспаранти -
 

Колона заполонила всю вулицю Леніна.
 


Свобода була і начолі колони, і окремо була сформована колона з прапором УПА.
 

Тут вже зліва драмтеатр, тільки з тильного боку. Частина колони обійшла його з правого боку. частина з лівого. Ну і всі зібралися на Театральній площі. Хоча, всі то і не влізли. все ж таки, ті автобуси завадили.
 


Далі відбулися виступи. Оголошував виступаючих Яценюк. Спочатку депутати від Полтави, Каплін та Бублик, потім керівники місцевих осередків Свободи, Батьківщини. Приємно здивував Каплін. Я не очікував від нього такого драйву, молодець.
Ну і в кінці, спочатку Налівайченко, він нічим не вразив. Потім Тягнибок.
 

Ну, Тягнибок, це був головна фігура на мітингу. Його і вітали гучніше за інших, обов'язкове "Слава Україні!", "Героям слава!", і оратор він природжений. Перевершити його може тільки Юлія Тимошенко. Почав виступ з того, що розповів про свою подорож до Опішні у молоді роки і з того часу він полюбив Полтавщину (не дивно, є за що, найкраще місце на землі), про Верховну Раду, що там відбувається, про Януковича, його "подвиги" по розграбуванню України, і ще багато про що. Слухати його можна довго, і він знає про що говорити. Не дарма його рейтинг постійно зростає. Ну, і Слава Богу.
Закінчивши виступ, Тягнибок передав мікрофон Яценюку.
 

Арсеній, стосовно завести народ, теж задніх не пасе, то ж люди також зустріли його оплесками. Вітали і його промову. В кінці, Яценюк закликав всіх приїхати в Київ 18 травня на заключну акцію "Вставай Україно!"
 
І останнє фото. Не моє, це з сайта Батьківщини. Тут я потрапив в кадр. Стрілкою позначив себе, у білій сорочці. Бігав туди-сюди вздовж колони, фотографував.
 

То ж, акція чудова.
Настрій також
 
Слава Україні!

Приєднуйтеся до спільноти
© маска [13.04.2013] | Просмотров: 4787

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.4/67

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook